Wat leuk om te merken dat jullie al flink gebruik maken van onze nieuwe inpakopties. Ook aan de inpaktafel is het nu nog leuker, al jullie bestellingen worden nu echt op maat ingepakt. Voor de gelegenheid hebben wij mooi nieuw inpakmateriaal besteld, het openmaken van je bestelling hoort immers een feestje te zijn! 

Nog 12 dagen, dan is het alweer pasen. Met mandjes en tasjes de tuin in, paaseieren zoeken. Wat is het leuk dat er dan in plaats van een chocolade ei een houten verrassingsei verstopt ligt. Plan toys maakte een duurzame variant op het surprise ei;  houten eieren met een kleine houten verrassing erin! De 2 helften draai je open en sluit je met een magneet, en verbergen een klein cadeautje. Zijn alle chocolade eieren op? Dan speel je lekker verder met deze houten eieren.

 

plan toys egg pink blog plan toys egg blue blog plan toys egg yellow blog

De vrolijke paashaas oren van Meri Meri zorgen voor blije snoetjes en leuke foto's, met de vrolijk gekleurde oren spring je door de tuin als een echte paashaas. De set bestaat uit 2 x 4 verschillende kleuren oortjes die je met neon touwtjes vast strikt. Perfect voor een paasfeest!

 

                                            Meri meri easter bunny set van 8 blogb meri meri easter bunny set van 8 blog

 

En zoek je nog een leuke manier om alle gevonden eieren en chocolade paashazen in te bewaren tijdens de zoektocht? De tasjes van BANDJO zijn op maat gemaakt voor kinderen. 

 

               BANDJO kindertas pink    BANDJO kindertas mintBANDJO kindertas geel blog

Onze voorraad kinderboeken is weer aangevuld; een aantal nieuwe titels maar ook heel veel klassiekers zijn weer op voorraad. Een paar van onze favorieten vind je hieronder, in de categorie boeken vindt je nog veel meer mooie voorlees- en prentenboeken. 

 

 Beestje waar ben je blog  hoe doet dit dier blog  kijk beer blog

 

                         kiekeboe- de dieren spelen verstoppertje    de leeuw in de muis