Het jaar zit er weer bijna op. Reden voor ons om nog even terug te blikken op het afgelopen jaar. 
Wat een heerlijk druk jaar hebben we achter de rug. Onze Wholesale shop groeide zo, dat het tijd werd voor een nieuwe collega. Inmiddels is Gerda een tijdje aan het werk en erg druk om de PSikhouvanjou groothandel bestellingen keurig op tijd de deur uit te krijgen. 

In onze shop mochten we dit jaar kennis maken met een paar fijne nieuwe merken. Onze liefde voor ijsjes liet ons kennis maken met Le Toy Van. Dit jaar worden er niet alleen houten tosti's gebakken, maar vooral veel speelgoed ijs verkocht. Een prachtig merk met een geweldig aanbod speelgoed.

Op stip op nummer 1 van mijn lievelingsmerken van het afgelopen jaar staat Plan Toys. Stonden eerder de Wee Gallery art cards op 1 als kraamcadeau, inmiddels kunnen we wel stellen dat het zeilbootje van Plan Toys heel veel kersverse ouders heeft verrast. De kleuren, het materiaal en de speelwaarde maken Plan Toys tot een blijver in onze shop. 
We wisten dat onze vaste klanten dol zijn op DJECO maar dit jaar bleek VILAC ook een grote schare fans te hebben. Sommige merken doen er iets langer over om voet aan Nederlandse grond te zetten. Maar wie kan er nou nee zeggen tegen een echt VILAC gitaar of theeservies? 

Vlak voor sinterklaas konden we Crayola toevoegen aan ons assortiment knutselspullen. Het is zo leuk om te zien dat PSikhouvanjou meegroeit met (de wensen van) onze kinderen. Wanneer zij achter de keukentafel knippen, plakken en tekenen, speuren wij naar de leukste knutselmaterialen.

Onze categorie kinderkameraccessoires groeide de pan uit. De Nobodinoz tipi, kussens en opbergmanden bleken niet aan te slepen. De stoomboot van Sint bleek vol moois uit Spanje te zitten. En heel veel kinderen werden verblijd met een prachtige tent of matrasje voor de speelhoek.

Wij hebben heel veel zin in het nieuwe jaar en het nieuwe pand. Ruimte en plek om nog meer moois kwijt te kunnen en te zorgen dat onze klanten weer kennis kunnen maken met de nieuwste merken....!