Van hoog naar laag sorteren

21-30 of 151

De nieuwste collectie kinder rugzakken van Jeune Premier staat nu online. Super toffer rugzakken en schooltassen om jaren mee naar school te nemen. De kinderrugzakken zijn de allermooiste van het plein en dankzij hun goede ontwerp en kwaliteit zijn deze rugzakken slijtvast en dus heel geschikt voor de basisschool!

De kinderrugzakken small zijn perfect voor het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Ruim genoeg om een appel en eventuele verschoning in mee te nemen, of in te pakken wanneer je op stap gaat met je peuter. Ook is er ruimte voor een broodtrommel dus de tas kan ook nog even mee naar de basisschool.

De kinderrugzakken large voor de basisschool zijn een maat groter, en ruim genoeg om een broodtrommel, drinkfles en fruitbakje in mee te nemen. Ideaal als rugzak voor kinderen vanaf 8 jaar.

Elk jaar kijken wij uit naar de nieuwe ontwerpen van de Jeune Premier kinderrugzakken. Dit jaar zijn er weer prachtige thema's. Wat denk je van een rugzak met een poedel? Dino's en bliksemflitsen... De kinderrugzakken zijn superstoer en perfct afgewerkt. Kies de favoriet van je kindje en de tas maakt de pauze op school nog leuker!


Jeune Premier kinderrugzak poedelJeune Premier kinderrugzak dinoJeune Premier kinderrugzak cherry

Geplaatst in Overblijven Kinderrugzak Rugzakken door Coretty Wierdsma

Kinderrugzak

8 jun. 2018 17:00:19

Ons assortiment kinderrugzakken is zo uitgebreid dat het tijd was om wat orde te scheppen. Niet alle kinderrugzakken bij elkaar maar een splitsing in formaat, kleine rugzakken bij elkaar voor de kleinste kinderen, voor peuters en kleuters die naar het kinderdagverblijf of naar school gaan.
Een fijn assortiment kinderrugzakken beginnend met de klassieke uni rugzakken van BLAFRE en natuurlijk de trendy rugzakken van Sticky Lemon met hun prachtige kleurgebruik. En de allernieuwtse uni kinderrugzakken met contrasterende zipper van ENGELpunt mogen niet ontbreken.
Kinderrugzak Sticky Lemon caramel fudgeKinderrugzak Sticky Lemon envelopKinderrugzak Sticky Lemon mint

Wil je liever een print en hou van van stoer dan zijn de rugzakken van Petit Monkey de juiste keuze voor jou met stoere tijgers, wolven of een luipaard Gecko. De rugzakken van Eef Lillemor is pastel kleuren is zachter en liever. 

KInderrugzak Petit Monkey luipaard geckoKinderrugzak tijgers Petit MonkeyKinderrugzak witte tijger Petit Monkey

 

De grotere rugzakken staan nu ook bij elkaar, voor kinderen die naar de basisschool gaan. Deze grotere rugzakken zijn geschikt voor heel veel schoolspullen zoals A4 mappen geschikt voor kinderen van de hogere groepen op de basisschool. Zoek je een toffe school etui? Voor mee naar school, de middelbare school of om fijn thuis gebruiken voor al je teken-en knutselspullen, we hebben de allerleukste school etuis voor je geselecteerd. Toffe schoudertassen, klassieke schooltassen of weekendtassen shop in de laatste categorie je vindt hier ook fietsmandjes en strandtassen. PSikhouvanjou besteedt veel zorg aan de keuze van de verschillende soorten en merken kinderrugzakken, school etui's en kinder paraplu's in haar assortiment, je vindt bij ons altijd de nieuwste collectie online van alleen de mooiste merken zoals BLAFRE, Jeune Premier, ENGELpunt, SKIP HOP, VILAC, Petit Monkey en Sticky Lemon.

Geplaatst in Kinderrugzak door Coretty Wierdsma

LIEWOOD

22 mei 2018 07:20:34

De artikelen van LIEWOOD hebben allemaal bijzonder mooie prints met pastelkleuren, strakke vormen en zachte patronen gebaseerd op Scandinavisch design. Bovendien is alles is gemaakt van organische ecologische materialen dus zeer verantwoord.
De producten en het hele facbricageproces zijn van hoogstaande kwaliteit. Al het textiel wordt geproduceerd in India door leveranciers die GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd zijn. Ook leveranciers van andere grondstoffen worden gecheckt op eerlijke en veilige werkomstandigheden.LIEWOOD heeft oog voor detail.

 

               LIEWOOD BAMBOE KINDERSERVIES   

 

De zachte kinderbadjassen van LIEWOOD zijn geschikt voor de allerkleinsten. Het is een origineel kraamcadeau of een mooi cadeau voor een verjaardag. De badjas heeft schattige oren op de capuchon, twee zakken en een band om de badjas dicht te knopen. Ideaal voor mee naar het zwembad, voor na het douchen maar ook op de bank op een luie zondagochtend. De kinderbadjas is verkrijgbaar in 3 maten.
De badjas is gemaakt van 100% organisch katoen en mag op 40 graden gewassen worden.

 

                                              LIEWOOD BADJAS BUNNY

Wil je een verantwoord kraamcadeautje cadeau geven kiezen dan voor de prachtige bamoo set met een bord, beker, bakje en bestek. Bamboo is sustainable en biologisch afbreekbaar.Een kinderservies set van LIEWOOD met een lieve poezenprint. Een origineel kraamcadeau of als cadeau voor een eerste verjaardag. Dit servies maakt ontbijt, lunch en diner een stuk leuker. 
De set is vaatwasserbestendig tot 65 graden maar is niet geschikt voor de magnetron. 

 

                LIEWOOD KINDERSERVIES RABBIT       

De houten babygym of houten rammelaar worden ook vaak gegeven als origineel kraamcadeau die lieve konijnen en pandasnoet zie je ook ook de babygym weer terugkomen.

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

PSikhouvanjou en Hoezo Heino

16 mei 2018 18:38:50

PSikhouvanjou HoezoHEINO

Geplaatst in Achter de schermen door Coretty Wierdsma

ENGELpunt rugzakken S2018

10 mei 2018 19:43:27

Super blij worden wij van de vrolijk uni gekleurde zipper rugzakken van ENGELpunt. Deze uni rugzakken met contrasterende ritsen +  tape en felgekleurde hengels zijn een musthave voor het nieuwe schooljaar.
De rugzakken zijn weer verkrijgbaar in maat S voor kinderen en maat L rugzakken voor kinderen van de hogere groepen van de basisschool. En we hebben ook de schooltassen en weekendtassen ingekocht speciaal voor onze zuiderburen. 

                        ENGELPunt rugzakken zipper S2018

                  ENGELPunt rugzak zipper yellowENGELPunt rugzak zipper pinkENGELPunt rugzak zipper green

                              ENGELpunt schoudertas zipper yellowENGELpunt schoudertas zipper tyvek

                                               ENGELpunt rugzakk bunnye elephant blue

Nieuw in de collectie zin het printje bunny en elephant blue, naast de bekende rugzakken zijn de schoudertassen, weekendtassen en schooltassen aan het assortimen toegevoegd.
De rugzakken van ENGELpunt worden gemaakt van rPET materiaal, plastic flessen worden gerecycled en hier wordt garen van gemaakt, een bewuste en dus een goede keuze voor het milieu.

                                            ENGELpunt rPET rugzakken

 

                                         ENGELpunt rugzak bunnyENGELpunt rugzak elephant blue

                           ENGELpunt schooltas bunnyENGELpunt schooltas elphant blue

   

Geplaatst in Overblijven Kinderrugzak door Coretty Wierdsma

OLLI ELLA basket

1 mei 2018 18:53:09

De rieten fietsmand van OLLI ELLA is onze favoriet. Met de 2 canvas riempjes bevestig je de minichari mand aan het stuur van je fiets of step.

                                              OLLI ELLA BASKET MAND

 En met de canvas schouderband verander je de fietsmand in een prachtige schoudertas. 

                                      OLLI ELLA FIETSMAND                                  

Wat ga jij meenemen? Je favoriete kleurpotloden of al je schelpen die je op het strand hebt gevonden? Het maakt niet uit, het past in deze mooie mand van OLLI ELLA. en perfecte fietsmand voor de Foxrider driewieler.

De allernieuwste rieten poppenwagen van OLLI ELLA is een poppenwagen en opbergmand in één. De natural rieten opbergmand op wielen van is een uniek en origineel kraamcadeau en een musthave voor de babykamer. 

Door de kap naar binnen te draaien verandert de wandelwagen in een handige opbergmand.
De poppenwagen is natruurlijk gemaakt om lekker mee te spelen en om van alles in te vervoeren, van knuffels tot alles wat mee op pad genomen moet worden.

                    OLLI ELLA poppenwagen riet natural of wit

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Speelgoed door Coretty Wierdsma

Poppenwagen Riet en Hout

1 mei 2018 16:01:37

        OLLI ELLA poppenwagen riet natural opbergmand    

Wat een beauty deze rieten poppenwagen van OLLI ELLA, het is een poppenwagen en opbergmand in één, door simpelweg de kap naar binnen te draaien verandert de wandelwagen in een handige opbergmand. 

De poppenwagen is bovenal gemaakt om lekker mee te spelen en om van alles in te vervoeren, van knuffels tot alles wat mee op pad genomen moet worden. Super leuk cadeau voor meisjes en jongens perfect als bijzonder kraamcadeau en voor een eerste verjaardag. De poppenwagen is ook hoog genoeg voor wat ouderen kinderen zoals je kunt zien op de foto's.  

            OLLI ELLA poppenwagen riet natural opbergmand    OLLI ELLA poppenwagen riet natural

We hebben ook prachtige houten poppenwagens in ons assortiment, de absolute besteller is de OOH NOO poppenwagen verkrijgbaar in wit en zwart. De witte poppenwagen van OOH NOO is al een jaar lang onze bestseller nieuw in het assortiment zijn nu ook bijpassende poppen beddengoedset. 

              OOH NOO Poppenwagen zwart    OOH NOO Poppenwagen wit

 

En omdat de roze houten poppenwagen natuurlijk niet mag ontbreken maar wij niet van te zoete poppenwagen houden, werd de poppenwagen van Bloomingville toegevoegd aan het assortiment.

                                   Bloomingville Mini poppewagen

 

Geplaatst in Kraamcadeau Speelgoed door Coretty Wierdsma

JANOD speelgoed winkel online

10 apr. 2018 15:02:31

Vind speelgoed van het Franse speelgoed merk JANOD online bij PSikhouvanjou. Wij zijn 1 van de grootste online verkooppunten van JANOD speelgoed online en dat is geen toeval. Prachtig speelgoed met heel veel kleur, precies het speelgoed waar wij dol op zijn! De prachtige JANOD puzzels zijn hier al vaak voorbij gekomen, met trots presenteren wij jullie enkele bestsellers uit de nieuwe JANOD collectie. 

                                JANOD magnetisch darstpel circus               JANOD magnetisch dartspel circus

 

                               JANOD magnetisch dartspel monsters                JANOD magnetisch dartspel monsters

 

                              JANOD magnetisch dartspel tuin                  JANOD magnetisch dartbord tuin

 

Dit mooie magnetische dartbord van JANOD is verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Elk bord heeft 2 mooi geillustreerde zijden, en het is ideaal speelgoed; je rolt de dartborden op wanneer je er niet meer mee speelt. De vrolijke afbeeldingen op een zwarte ondergrond zorgen ervoor dat je ze eigenlijk niet op wilt ruimen maar mooi als decoratie voor de kinderkamer laat hangen. 

 

                                                                   JANOD evenwichtspel flamingo

                                                                JANOD evenwichtspel flamingo   JANOD evenwichtspel flamingo

Ook nieuw is het geweldige evernwichtspel Flamingo, ook van JANOD. We kennen het Nutty evenwichtspeel natuurlijk al jaren, maar deze Flamingo heeft alles in sich om een speelgoed bestseller te worden. 

 

                                                                   JANOD stapeltoren struisvogel

        

                                                               JANOD stapeltoren struisvogel JANOD stapeltoren struisvogel

 

Deze houten stapeltoren van JANOD in de vorm van een prachtige struisvogel is een origineel kraamcadeau. Zet de 6 stukken in elkaar en maak een struisvogel. Moeder struisvogel en haabr baby zijn leuk om naar te kijken maar nog leuker om mee te spelen. Houten speelgoed om generaties lang door te geven!

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau kinderkamer

29 mrt. 2018 12:26:17

Naast een kraamcadeau van hout is een accessoire voor de babykamer altijd een goed idee als kraamcadeau. Een muziekdoosje, knuffeldoekje, een lief nachtlampje of een bijtbootje, gratis feestelijk verpakt als kraamcadeau jongen, meisje of neutraal. De mooiste eyecatcher voor de babykamer. Bij PSikhouvanjou shop je de mooiste merken kraamcadeau's online.

  

                                                              Roommate DK muziekdoosje ghost off white      Roommate DK muziekdoosje ghost antraciet

 

Bij Psikhouvanjou vind je de mooiste merken kraamcadeau’s online. LIEWOOD is 1 van onze favorieten, kijk zelf maar wat voor moois ze maken. We weten zeker dat je zo op een geweldig idee voor een kraamcadeau gebracht wordt.

 

 

 

                                          LIEWOOD muziekdoosje Panda creme     LIEWOOD muziekdoosje cat blush

 

 

LIEWOOD knuffeldoekje Panda creme     LIEWOOD knuffeldoekje Rabbit grey     LIEWOOD knuffeldoekje Rabbit roseLIEWOOD knuffeldoekje elephant blue

Knuffeldoekjes van LIEWOOD zijn erg mooi, maar kijk ook eens naar Fabelab. De knuffeldoekjes zijn ook leuk om aan een zwangere te geven tijdens een babyshower. Ze kan de doekjes vast in bed bij haar dragen; wanneer het kindje geboren wordt ruikt het doekje al naar mama en dit geeft een vertrouwd gevoel.  

 

              Fabelab knuffeldoekje pirate bunny   Fabelab knuffeldoekje cuddly cat     Fabelab knuffeldoekje lazy bear

 

 

En vergeet deze bestseller niet! De bijtbootjes van Oli & Carol, een feestje op de kinderkamer maar nog leuker om mee te spelen. De bijtbootjes zijn gemaakt van natuurlijke hevea rubber, een verantwoord kraamcadeau idee! 

Oli & Carol origami bootje pink          Oli & Carol origami bootje wit     Oli & Carol origami bootje yellow

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau idee - rammelaar

22 mrt. 2018 11:05:41

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau idee? Wij gaan je helpen. Deze rammelaars zijn vrijwel allemaal nieuw in onze collectie. Perfect als kraamcadeau voor een tweede kindje dus, want ze zijn allemaal pas net op de markt!

 Meri Meri rammelaar kat Meri Meri rammelaar hond Meri Meri rammelaar regenboog Meri Meri rammelaar zon

 

                                             Meri Meri rammelaar banaan  Meri Meri rammelaar peer

De allermooiste rammelaars zijn van Meri Meri, een origineel kraamcadeau in de vorm van een dier, regenboog of zon. Meri Meri maakt rammelaars met en zonder houten ring. De Meri Meri rammelaar banaan en peer zijn om op te vreten zo schattig! Een mooi kraamcadeau waarvan je zeker weet dat de nieuwe moeder er erg blij mee gaat zijn. (En de baby niet te vergeten!)

 

                          Kids Concept rammelaar ring edvin eland  Kids Concept rammelaar ring edvin vos  Kids Concept rammelaar ring edvin konijn

Een grappige rammelaar met een ring van Kids Concept, een origineel kraamcadeau met een hoofdje in de vorm van een dier. De rammelaar bestaat uit een zachte knuffel en een bijtring. De rammelaar is hierdoor makkelijk vast te pakken en ook fijn om mee te spelen wanneer de eerste tandjes doorkomen. De gekleurde kraaltjes in de ring maken geluid wanneer je de rammelaar beweegt. Extra fijn aan dit kraamcadeau: de rammelaar is gemaakt van een zachte pluche en mag met de hand gewassen worden. Fan van DJECO? Ook dit speelgoedmerk heeft een goed kraamcadeau idee.

 

                                             DJECO rammelaar babyshaki  DJECO rammelaar babymaraki  DJECO rammelaar baby plui

 

De verschillende rammelaars van DJECO hebben een fijn prijsje en een nog fijner uiterlijk. Niet verwonderlijk dat ze als zoete broodjes de toonbank overgaan. Kies je favoriet! De vorm, de heldere kleuren en het zachte gerammel maken deze rammelaars van DJECO perfect speelgoed voor baby's.

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

21-30 of 151

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1079 beoordelingen.