Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

31-40 of 152

Kraamcadeau idee - rammelaar

22 mrt. 2018 11:05:41

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau idee? Wij gaan je helpen. Deze rammelaars zijn vrijwel allemaal nieuw in onze collectie. Perfect als kraamcadeau voor een tweede kindje dus, want ze zijn allemaal pas net op de markt!

 Meri Meri rammelaar kat Meri Meri rammelaar hond Meri Meri rammelaar regenboog Meri Meri rammelaar zon

 

                                             Meri Meri rammelaar banaan  Meri Meri rammelaar peer

De allermooiste rammelaars zijn van Meri Meri, een origineel kraamcadeau in de vorm van een dier, regenboog of zon. Meri Meri maakt rammelaars met en zonder houten ring. De Meri Meri rammelaar banaan en peer zijn om op te vreten zo schattig! Een mooi kraamcadeau waarvan je zeker weet dat de nieuwe moeder er erg blij mee gaat zijn. (En de baby niet te vergeten!)

 

                          Kids Concept rammelaar ring edvin eland  Kids Concept rammelaar ring edvin vos  Kids Concept rammelaar ring edvin konijn

Een grappige rammelaar met een ring van Kids Concept, een origineel kraamcadeau met een hoofdje in de vorm van een dier. De rammelaar bestaat uit een zachte knuffel en een bijtring. De rammelaar is hierdoor makkelijk vast te pakken en ook fijn om mee te spelen wanneer de eerste tandjes doorkomen. De gekleurde kraaltjes in de ring maken geluid wanneer je de rammelaar beweegt. Extra fijn aan dit kraamcadeau: de rammelaar is gemaakt van een zachte pluche en mag met de hand gewassen worden. Fan van DJECO? Ook dit speelgoedmerk heeft een goed kraamcadeau idee.

 

                                             DJECO rammelaar babyshaki  DJECO rammelaar babymaraki  DJECO rammelaar baby plui

 

De verschillende rammelaars van DJECO hebben een fijn prijsje en een nog fijner uiterlijk. Niet verwonderlijk dat ze als zoete broodjes de toonbank overgaan. Kies je favoriet! De vorm, de heldere kleuren en het zachte gerammel maken deze rammelaars van DJECO perfect speelgoed voor baby's.

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Rose in April wandplanken, wandrekken en kinderkamer accessoires Rose in April staat voor gekleurde stijlvolle kinderkamer accessoires in een helder kleuren pallet. De prachtige wandrekken zijn heel geschikt als boekenplank en natuurlijk voor je mooiste accessoires, heb je wat minder ruimte kies dan voor een wandplank. Nieuw in het Rose en April assortiment zijn minibabou wandplanken, ideaal als acceoires voor de baby- en kinderkamer. Met 2 minibabou's boven elkaar creeer je je eigen kleine wandrek voor boven de commode, je bureau of in huis.

 

Rose in April minibabou light pink

Rose in April Minibabou (45 x 24 cm)De wandplank is gemaakt van gecoat MDF met zwart metalen ophangbeugels.

 

                                          Rose in April haak druppel aqua blue    Rose in April haak druppel salmon pnk    Rose in April haak druppel geel

 

 

De grote houten druppels zijn een toffe decoratie voor aan de muur maar ook heel nuttig om te gebruiken als haak/ kapstok. Hou je van kleur kies dan voor Rose in April.

 

                Rose in April kruk aqua blue salmon pink    Rose in April kruk light pink lemon yellow     Rose in April kruk lemon yellow blue

 

Rose in April Kruk (32 x 27 cm) Ideaal om op de zitten of als bijzettafeltje

 

1 persoons dekbedovertrek (140 x 200 cm) Dit prachtige dekbedovertrek van Rose in April is gemaakt van zacht poplin katoen met een allover zwarte Fawn print, verkrijgbaar in natural en soft pink

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kleuren door Coretty Wierdsma

Plan Toys pastel speelgoed

13 mrt. 2018 14:46:00

Het speelgoed van Plan Toys in pastel vliegt met jullie bestellingen mee. Hoog tijd om deze mooie houten speelgoed lijn van Plan Toys eens extra onder de aandacht te brengen. Dat kinderen van role-playing houden is natuulijk welbekend. Een houten keukentje, houten poppenwagen of mooie houten gereedschapskist zorgt ervoor dat ze hun ouders uren naspelen. Ën dan was jij de juf en zei jij nee...! En dan was jij het kind en deed je het toch!". Als ouder krijg je vaak een spiegel voorgehouden! Plan toys pastel speelgoed past heel goed in dit rollenspel. 

Kleine tuttebellen zijn helemaal in hun nopjes met de Plan Toys make up set in pastel. En het grote voordeel aan dit mooie houten speelgoed, je eigen lippenstift gaat veel langer mee. Houten lippenstift, oogschaduw en rouge, een mooie eerste make-up set....

                                                                   PLan Toys make up set     

 

Plan Toys biedt ook veel sets die leuk zijn om mee te spelen in een houten keukentje. De Plant Toys verjaardagstaart en Plan Toys ice cream set zijn allebij super origineel en echte bestsellers. Laat het voorjaar maar komen, de houten ijsjes zien er heerlijk uit in hun pastel kleuren. Je eigen lievelingsbollen scheppen, dat zorgt voor uren speelplezier.

                                         Plan Toys ice cream set Plan Toys verjaardagstaart


Plan Toys maakt geweldig leuke houten auto's, vaak met een diertje erin. De pastel racers zijn bij ons favoriet, mooi kleurgebruik en vrolijke diertjes om mee te racen. Eigenlijk te mooi om te kiezen maar gelukkig racen de Plan Toys chicken racer pastel en de rabbit racer pastel het liefst tegen elkaar. 

 

                                    Plan Toys rabbit racer pastel  Plan Toys chicken racer pastel

 

Voor de allerkleinsten heeft Plan Toys ook een lief autootje in pastel, een super lief en origineel kraamcadeau.

 

                                                              Plan Toys baby auto pastel

 

Deze mixt en matcht ook leuk met de andere pastelkleurige kraamcadeau's. 1 cadeautje van Plan Toys is al een feest, laat staan een hele verzameling. Wij stellen met plezier ene kraampakket om cadeau te geven voor je samen. De sensory blocks kun je natuurlijk stapelen maar het leukst aan deze blokken is het ontdekken van de verschillende functies. Rammel, kijk en voel, De stapeltoren is dankzij zijn pastelkleuren ook mooi op een boekenplank in de babykamer. Onze nieuwste collectie Tomadorekken vind je hier! 

                               

                            Plan Toys sensory blocks pastel   Plan Toys stapeltoren pastel

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Tomado boekenrek in onze webshop

13 mrt. 2018 11:53:12

Het Tomado boekenrek - wandrek, eindelijk online in onze webshop! Het boekenrek van Tomado is makkelijk in elkaar te zetten, het bestaat uit maareen paar onderdelen; 2 zijkanten van draadstaal en 3 plankjes van plaatwerk. Je Tomado boekenrek is daarom ook makkelijk uit te breiden, de klikt de losse onderdelen makkelijk aan elkaar. De plankjes van je wandrek zorgen voor de verbinding en je Tomado rek biedt plaats aan heel veel mooie accessoires!

 

                                          Tomado boekenrek zwart      Tomado boekenrek wit

 

De kinderkamers bij mijn oma hadden allemaal zo'n mooi wandrek van Tomado en als kind kon ik me al vergapen aan wat er allemaal voor moois op het Tomado rek stond. Daar is mijn liefde voor het Tomado wandrek geboren. Inmiddels heb ik zelf ons huis in mogen richten en natuurlijk hangt er op elke kinderkamer een Tomado wandrek aan de muur. Onze jongste dochter gebruikt het Tomado wandrek als boekenrek. En bovenop prijkt een cactus, in een Tomado rek horen natuurlijk mooie kinderkamer accessoires. Op de kamer van onze oudste in het Tomado wandrek in gebruik als opberger. Bakjes, een schilderijtje, en een nachtlampje. Al de favoriete accessoires krijgen zo een mooie plek aan de muur. 

 

Tomado boekenrek zwart houtTomado boekenrek wit hout Tomado boekenrek zwart Tomado boekenrek wit

 

 

Inmiddels is het Tomado rek verkrijgbaar in heel verschillende varianten. Het Tomado wandrek met koper past helemaal in deze tijd.

                                 Tomado boekenrek koper zwart    Tomado boekenrek koper wit

En uit sentiment en de geweldige logeerpartijen bij mijn oma, mag het Tomado boekenrek met kleuren niet ontbreken. Van dit prachtige wandrek Mondriaan krijg ik direct een beetje heimwee. Wat een design icoon, die generaties in de familie mag blijven.  

 

                                                                          Tomado boekenrek zwart mondriaan

 

 

 

 

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires MUSThaves Opbergmanden en Opruimen door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau hout

12 mrt. 2018 10:13:56

Op zoek naar een kraamcdeau van hout en dit kraamcadeau morgen al in huis? Koop je origineel kraamcadeau online bij PSikhouvanjou, wij pakken jou cadeau met liefde voor je in! Wij besteden veel zorg aan ons assortiment kraamcadeau's dus je vindt een apart kraamcadeau voor jongen, meisje of neutraal in onze online shop.

 

                                                                 Kraamcadeau hout

 

 

Een kraamcadeau van hout is origineel en bijzonder, en gaat vaak generaties lang mee. BRIKI Vroom Vroom weet precies wat wij zoeken in een cadeau voor een baby. Zachte kleuren, mooie vormen en hoge kwaliteit. De auto's zijn leuk om naar te kijken en dus ook mooi als accessoire op de kinderkamer. Een schot in de roos, zo is het ook leuk als cadeau wanneer een kindje nog niet meteen met het houten speelgoed kan spelen. Verras de kersverse ouders met zo'n lief konijn op wielen, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 BRIKI Vroom Vroom auto konijn wit BRIKI Vroom Vroom auto konijn rood  BRIKI Vroom Vroom auto konijn grijs 

Ook Plan Toys weet wat wij zoeken. Hun assortiment houten speelgoed bevat een aantal bestsellers. Kraamcadeau's onder de 15 euro, verpakt in een mooi doosje en ook hierbij geldt: wij pakken het mooi voor je in. Mooie pasteltinten en houten speelgoed waarmee een pasgeboren kleintje al heel snel mag spelen. De houten rammelaars zijn een origineel kraamcadeau, zulke sleutels met een snoezig gezichtje vind je niet zomaar overal! 

 

Plan Toys rammelaar sleutels pastel  Plan Toys rammelaar kralen pastel  Plan Toys stapeltoren

 

 

Kortom; Zoek je een kraamcadeau met dat beetje extra, je vindt ze in onze categorie kraamcadeau hout, wij denken dat je ouders en de baby verrast zullen zijn van een cadeau dat met liefde is uitgezocht! Mocht je moeite hebben om jouw perfect cadeau te vinden mail ons dan gerust. We helpen met plezier bij het kiezen. Het is ook mogelijk om samen met ons een kraampakket samen te stellen, leuk om met een persooneelsverening te geven.

 

Geplaatst in Kraamcadeau Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

LIEWOOD, weer zo'n prachtig Deens merk met kinderkameraccessoires, kraamcadeau's en de allermooiste badjassen en dekbedovertrekken voor de kinderkamer. De eerste levering kinderservies van bamboo was binnen de korste keren uitverkocht. Er zijn al flink wat baby's (en ouders!) blij gemaakt met zo'n uniek kraaamcadeau van LIEWOOD. Onze collega kocht een prachtig houten bord uit de kinderservies lijn van LIEWOOD voor haar 1 jarig nichtje. Een topcadeau waar het meisje nog jaren van kan genieten. 

                                                                                                                                                                                                                                 LIEWOOD - dekbedovertrek badjas kraamcadeau

 

Wij kijken reikhalzend uit naar de badjasjes van LIEWOOD. Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat deze badcapes uitgeleverd kunnen worden. Tot die tijd genieten we maar al te graag van de LIEWOOD dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken worden geleverd met een bijpassende kusensloop in een mooi bijpassend tasje. De afmetingen van de deknbedovertrek sets zijn 140 x 200 cm, de kussensloop is 65 x 60 cm.

        LIEWOOD dekbedovertrek rabbit whiteLIEWOOD dekbedovertrek panda cremeLIEWOOD dekbedovertrek rabbit roseLIEWOOD dekbedovertrek cat rose blush

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Speelgoed online

20 feb. 2018 10:18:56

Speelgoed kun je online bestellen bij PSikhouvanjou. Origineel speelgoed voor alle leeftijden. Wij pakken het cadeau met veel liefde voor je in! Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau of een klein cadeautje, gewoon omdat het leuk is om te geven, het speelgoed van PSikhouvanjou is met zorg uitgezocht en dat maakt het makkelijk om het perfecte cadeau voor elk kind te vinden. Of je nu op zoek bent naar houten speelgoed, een leuke knutselset voor een creatief kindje of een origineel kraamcadeau, wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

Bestel verschillende speelgoed merken online. Wij hebben grote collecties van o.a. DJECO, JANOD, VILAC, Le Toy Van, SKIP HOP en Plan Toys

    Le Toy Van auto woodland racer raccoonLe Toy Van woodland racer muisLe Toy Van woodland racer mierLe Toy Van woodland racer rabbit

 

Vrolijke auto's van Le Toy Van op een rij. Mooi van hout, dus de auto's zorgen voor jarenlang speelplezier. Klaar met scheuren? Dan staan de auto's vrolijk op de kinderkamer. Sommig speelgoed is te mooi om in de kast te leggen, dan is het helemaal niet zo erg wanneer het overal door de woonkamer ligt....!

Voor kline (en grote!) muziekanten hebben wij een categorie speelgoed muziekinstrumenten. Misschien wel mijn favoriete speelgoed om cadeau te geven. Welk kindje droomt er nu niet van een eigen speelgoed gitaar? De mooiste houten speelgoed instrumenten van DJECO en Plan Toys, en vrolijk gekeurde speelgoed instrumenten van SKIP HOP, altijd een goed idee!

 

                                     Plan Toys castagnette vis        SKIP HOP muziekset

                                  DJECO gitaar animambo                      JANOD xylofoon vos

 

 

 

Geplaatst in Buitenspeelgoed Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

KidsDepot webshop online

19 feb. 2018 14:17:45

KidsDepot vind je online in onze webshop, PSikhouvanjou is al jaren een verkooppunt van dit merk in kinderkamer accessoires online! Wereldberoemd zijn de KidsDepot opbergbakken en de prachtige KidsDepot hangstoel Pluto. De KidsDepot hangstoel is beschikbaar in het wit, grijs en naturel.

                                                                           KidsDepot hangstoel pluto

 

                                KidsDepot hangstoel pluto wit    KidsDepot hangstoel pluto natural  KidsDepot hangstoel pluto grijs

 

De opbergbakken van KidsDepot staan mooi bij elk bureau. De stoere oude uitstraling geven de opbergers een industriële look.Natuurlijk verkopen wij ook de bijpassende KidsDepot hanglamp en KidsDepot krukjes.

 

 

Het wire wandrek is leuk om in de keuken op te hangen voor je keukenaccessoires. Maar ook in de kinderkamer staat deze mooi aan de muur. Aan de haken hang je het eerste pakje, een knuffeltje of ander moois wat te mooi is om in de kast te liggen. Het wire wandrek van KidsDepot combineert mooi met de draadmanden. Kies je favoriete kleur en geeft de mand een mooie plek op de commode. Ideaal voor luiers, Zwitsal of een voorraad billendoekjes!

 

                                                               KidsDepot webshop

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Opbergmanden en Opruimen door Coretty Wierdsma

Noodoll knuffels online

19 feb. 2018 10:52:42

Noodoll knuffels, PSikhouvanjou is jouw verkooppunt online! Wij verkopen Noodoll knuffels in alle kleuren van de regebood maar jullie favoriet is de Noodoll knuffel geel, Ricecracker.

Vandaag zitten wij klaar om de nieuwste S2018 collectie van Noodoll te ontvangen. Maak kennis met onze nieuwe favoriete Noodoll knufels: Noodoll Ricesplash en Ricebombshell. Een zeemeerman en Zeemeermin. Een origineel kraamcadeau en met stip op 1 als lievelingsknuffels! 

                                                       Noodoll knuffels online

 

 

Noodoll knuffel Ricecracker, een mooie Noodoll knuffel in een prachtige kleur geel, matcht met de hele collectie. Iedereen wil vrienden zijn met Ricecracker. Zijn geborduurde neusje en kleine staartje maken dat iedereen van hem houdt! En kijk eens hoe mooi de gele Noodoll matcht met de rest van de collectie:

 

 

                                                                       Noodoll ricecracker oker

 

 

Op zoek naar een perfecte accessoire voor de babykamer? Of een echt origineel kraamcadeau? Bekijk dan de Noodoll muziekdoosjes. 4 prachtige muziekdoosjes van plush, met een lief muziekje. Mooi boven de wieg, commode of box. Kies je voor een regenboog muzieksdoos, ster of toch liever een wolkenmuziekdoos? Noodoll heeft de keuze niet makkelijk gemaakt, welke mag bij jouw boven de wieg?

 

             Noodoll muziekdoosje ricetwinkle starNoodoll muziekdoosje ricehush cloudNoodoll muziekdoosje ricebow pinkNoodoll muziekdoosje ricerain blue

 

 

Geplaatst in Kussens Kinderkamer Kinderkamer accessoires door Coretty Wierdsma

JANOD speelgoed verkooppunt online

8 feb. 2018 13:55:58

JANOD speelgoed, PSikhouvanjou is een verkooppunt van dit prachtige speelgoed online. Shop een grote collectie houten speelgoed en laat je verrassen door dit originele speelgoed uit Frankrijk. JANOD is o.a. bekend van de houten raket, een stoer kraamcadeau idee dat al jarenlang een besteller is, natuurlijk ook heel leuk voor een eerste verjaardag. De onderdelen van de JANOD raket zijn magnetisch, perfect om mee te leren bouwen.         

 

                                                                    JANOD raket

 

 

Favoriet uit de nieuwste collectie van JANOD is de JANOD vormenstoof ocean. Een vormenstoof zoals je hem kent, maar dan in een vrolijk nieuw jasje. De vormenstoof van JANOD is een geillustreerde doos met 6 verschillende blokken. Met dit speelgoed leer je kleuren kennen. Door de verschillende materialen aan de buitenkant van de doos ontwikkelt je kindje de tastzin. Wat een leuke cadeautip voor een kinderverjaardag. Leuk om mee te spelen! 

                                        

                                                                             JANOD vormenstoof ocean

 

 Als online verkooppunt van JANOD koop je bij ons heel makkelijk het allermooiste speelgoed cadeau voor de jarige! Ons JANOD evenwichtspel Nutty is al heel lang favoriet. Dit houten speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Leg de eikels op de rug van de eekhoorn, zonder dat ze omvallen. Leuk om met meer personen te spelen maar ook leuk in je eentje! Een echt topcadeau.

In dezelfde lijn van JANOD verkopen wij de JANOD knikkerbaan. Als kind heb je vast ook een knikkerbaan gehad, maar deze is nog net een stukje mooier. Laat de eikeltjes naar beneden glijden en de belletjes gaan rinkelen. Kinderen kunnen dit speelgoed urenlang gebruiken, je krijgt er geen genoeg van!

 

                       JANOD knikkerbaan nutty                               JANOD evenwichtspel nutty

 

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

31-40 of 152

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1117 beoordelingen.