Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 96

WOBBEL board online

30 jan. 2018 14:42:03

WOBBEL board met en zonder vilt, Xl en verschillende kleuren; PSikhouvanjou verkoopt een grote collectie WOBBEL online.

Een WOBBEL kan voor elke leeftijd want ze zijn geschikt om tot 200 kg gewicht te dragen. En zoals WOBBEL zelf zo mooi omschrijft: door zijn ongedefinieerde vorm is het net een Barbapapa, je ziet erin wat je zelf wilt! Gebruik je houten WOBBEL board als piratenschip, of om lekker lui in te schommelen. Een mooie accessoire voor de kinderkamer maar de WOBBEL is ook prachtig houten speelgoed dat een mooie plek in de woonkamer verdient.

                                      WOBBEL board XL blank gelakt met vilt grey        WOBBEL board XL blank gelakt met vilt blue

 

Ga je voor kleur kies dan je favoriet voor de kinderkamer. Ga je voor aqua, pink of toch mint?. Koop je WOBBEL board online bij PSikhouvanjou, ons online assortiment houten speelgoed blijft groeien! Een bijzonde cadeau voor een jarige die alles al heeft en zal door de hele familie met plezier gebruikt worden. 

 

    WOBBEL board aqua        WOBBEL board online         WOBBEL board mint

Gemaakt van gestaplde en geperste lagen beukenhout en met een unieke kromming. Je bestelt de WOBBEL onbehandeld of in een mooie kleur. 

                                   

                              

Geplaatst in Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

Plan Toys speelgoed online

25 jan. 2018 11:39:20

Plan Toys speelgoed vind je online bij PSikhouvanjou. Bestel je dit duurzame houten speelgoed vandaag, dan heb je het morgen in huis! Plan Toys gebruikt mooie kleuren voor hun houten speelgoed, zoals de nieuwe lijn kraamcadeau's. Prachtig speelgoed zoals je van Plan Toys gewend bent maar in nieuwe pastel tinten.

 

                                                                     Plan Toys houten speelgoed

 

Omdat wij graag aan de toekomst van onze kinderen denken neemt duurzaam speelgoed een steeds belangrijkere rol in. Door voor duurzaam houten speelgoed van Plan Toys te kiezen maak je duidelijk een statement. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van latex bomen die geen latex meer produceren. Het hout wordt vermalen en versterkt in een vorm gegoten. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van bijvoorbeeld de houten Plan Toys auto. Kies je voor duurzaam speelgoed dan geef je een origineel kraamcadeau met een fijne boodschap. Altijd een goede keus!

 

Plan Toys baby auto   Plan Toys sensory blocks  Plan Toys rammelaar

 

Het houten speelgoed van Plan Toys in pastel verdient wat ecra aandacht. Prachtige kleuren en uitdagend om mee te spelen. De Sensory blocks, baby auto en rammelaar zijn mooi van vorm. Speelgoed dat niet in een kast opgeruimd hoeft te worden maar leuk staat als accessoire op de kinderkamer. 

                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                         

 

Wil je eens echt goed uitpakken? De Plan Toys loopwagen Van Walker is een geweldig cadeau. Online verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De houten loopwagen ziet er zo leuk uit, een feestje om achter te leren lopen. Kijk eens bij onze categrie merken naar Plan Toys, daar zit altijd een geschikt verjaardagscadeau bij. 

 

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Ferm Living baby- en kinderkamer

22 jan. 2018 12:34:05

Ferm Living maakt accessoires voor de baby- en kinderkamer. PSikhouvanjou verkoopt alle houten Ferm Living lampen online. De lampen zijn gemaakt van eikenhout en een echte eye catcher! Kies je favorieten lamp uit 1 van de Ferm Living bestsellers. Een stoere auto lamp, een schattige hertenlamp of toch liever een mooie wolk aan de muur? Wij denken dat jouw perfecte lamp voor de baby- of kinderkamer er tussen zit!

 

                                   Ferm Living lamp deer hout                 Ferm Living baby- en kinderkamer  

 

De dekbedovertrekken van Ferm Living hebben een mooie half moon print in de geliefde zwart wit monochrome kleurstelling. Wij houden van kleur maar dit is toch een echte musthave voor de kinderkamer. Kun je geen genoeg krijgen van deze mooie Ferm living print, kies dat voor de bijpassende opbergmand, gemaakt van verstevigde katoenen canvas. Mooi als kinderkamer accessoire en heel practisch in gebruik.

 

 

                                   Ferm Living baby- en kinderkamer                   Ferm Living lamp wolk hout

 

De kindertent van Ferm Living Kids is een leuke variant op de welbekende tipi. De kindertent is verkrijgbaar in verschillende kleur varianten. En is het buiten lekker warm? Dan gebruik je de speeltent als hut. Het houten frame zorgt ervoor dat je de kindertent ook weer makkelijk opbergt. De tent wordt geleverd in een bijpassende opbergzak.

 

                                                                         Ferm Living baby- en kinderkamer

 

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Opbergmanden en Opruimen door Coretty Wierdsma

Kinderservies - aan tafel!

19 jan. 2018 14:01:22

Kinderservies om je vingers bij op te (vr)eten shop je online bij PSikhouvanjou. Melamine borden, zwart wit, kinderservies sets en bamboe, we hebben alle soorten en maten servies voor kinderen om met plezier van te eten. Kies je voor gekleurde prints kijk dan eens naar de melamine borden, hou je meer van zachtere kleuren kies dan voor het duurzame bamboe servies.

                     LIEWOOD bamboe servies cat rose                                           LIEWOOD bamboe servies panda creme

Onze borden van melamine voor kinderen hebben wij met en zonder rand. Een rand is makkelijk bij het leren eten. Een schepje glijdt niet van het bord dus opscheppen is een beetje makkelijker. Stel je eigen favoriete kinderservies set samen door borden, kommen, bekers en bestek uit de Petit Monkey bamboe serie te mix en matchen. (Ook leuk als kraamcadeau!) Prachtige vriendelijke illustraties helpen bij het leeg eten van het bordje of kom. Het bamboe servies van LIEWOOD komt in een complete set. Een prachtig kraamcadeau, waar al veel verse ouders mee verrast zijn.
Mooi servies voor de zwart wit trend maar zeker zo mooi om te kiezen voor een kleurtje. Toch niet genoeg kleur? Het bamboe servies voor kinderen van Makii voldoet dan aan al je wensen. Ook op dit servies staan vrolijke dierenvrienden. Een feest op tafel! Bamboe is vaatwasser bestendig maar mag niet in de magnetron.

                                      Makii bamboe kom crocoMakii bamboe kom rhino

                                       Makii bamboe beker croco Makii bamboe beker rhino

Om zelf te leren eten kies je uit het allermooiste bestek voor kinderen. Het bamboe bestek van Petit Monkey heeft een vrolijke illustratie. De lepels van Dotcomgiftshop hebben een leuk dierenvriendje. Deze zie je natuurlijk alleen wanneer een hapje helemaal op gaat! 

 

Geplaatst in Drinkbekers door Coretty Wierdsma

Origineel kraamcadeau online

19 jan. 2018 11:17:40

Om het online bestellen van kraamcadeau's nog makkelijker te maken hebben wij een nieuwe categorie kraamcadeau's online gezet. Shop originele kraamcadeau's in makkelijke categorieën. Heb je geen idee wat voor kraamcadeau je wilt geven, dan helpen wij je graag! Pak je graag uit met een origineel kraamcadeau dan hebben wij genoeg tips om de baby en de verse ouders heel erg blij te maken! Houten kraamcadeau's vallen altijd in de smaak.

 

                                                                      Origineel kraamcadeau online

 

Hout is duurzaam en gaat jaren mee. Zo geef je misschien wel een cadeau dat generaties doorgegeven gaat worden. Een bestseller is de houten poppenwagen van OOH NOO, en als variant voor jongetjes is onze super tip de trekkar. Ook vind je in deze categorie mooie cadeautjes van DJECO, Plan Toys en LIEWOOD.

 

In de categorie kraamcadeau speelgoed hebben we cadeau's staan waar een baby al vanaf hele jonge leeftijd mee kan spelen. De knijpdieren van Tikiri zijn favoriet, bij ons en bij jullie! Ook de bijtbootjes van Oli & Carol en de kleurrijke lijn van Kid O gaan zeker in de smaak vallen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die je niet overal vindt, zo kom je op visite met een origineel cadeau. Wij verkopen al jarenlang de Wee Gallery kijkkaarten. Deze kaarten zijn zwart / wit en dat maakt ze al snel zichtbaar voor de baby.

 

         Kid o kraamcadeau     Kid o kraamcadeau    Kid o kraamcadeau

 

 

De categorie servies bevat veel cadeautjes die echt van pas komen. Mooie borden, kommen en bekers. Kinderservies waarmee aan tafel gaan een feestje wordt. Nieuw in onze collectie is LIEWOOD, prachtig bamboe melamine. Ook hebben wij al heel veel servies van Petit Monkey en Dotcomgiftshop als cadeau in mogen pakken en mogen versturen naar de verse baby. En last but not least de categorie babykamer, de allermooiste kinderkamer accessoires. Geef een mooi nachtlampje cadeau, of de tuimelaars van Kiko+ . Wij weten zeker dat deze tips in de smaak zullen vallen!

 

                                                                     Kiko+

 

 

Heb je nog steeds geen idee welk cadeau je wilt geven mail ons dan helpen je graag verder bij het vinden het juiste kraamcadeau of we maken een mooi kraamcadeau pakket voor je. We pakken de cadeau's stijlvol voor je in, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het kraambezoek!

 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Janod verkooppunt online

15 jan. 2018 12:22:00

JANOD houten speelgoed, wij zijn 1 van de grootste verkooppunten online in Nederland. Shop vanuit huis in onze online speelgoed winkel. De houten raket van JANOD is een jarenlange bestseller en nog steeds een geliefd stoer kraamcadeau. Zoek makkelijk op leeftijd of op leeftijd, prijs of kleur. Voor elk wat wils in onze grote collectie van JANOD! 

in het najaar kochten wij een groot assortiment spelletjes van JANOD. Verpakt in een handzaam doosje en met prijzen vanaf 7.95 heel erg leuk voor in de schoen of voor een kinderfeestje. Beschikbaar in verschillende varianten, van 3jr+ tot 6jr+. Zo wordt kiezen nog makkelijker en is er voor elke leeftijd een geschikt spel. 

 

         JANOD speelgoed online JANOD speelgoed online  JANOD speelgoed online

De houten puzzels van JANOD zijn een lust voor het oog. Bosdieren, circus en de Arc van Noach, alle dierenvriendjes vinden het leuk om mee te puzzelen. De puzzelkoffers zijn ook altijd een succes. 

Ook voor kinderen die houden van knutselen en creatief bezig zijn vindt je bij JANOD prachtig knutselmateriaal. Gekleurd zand, kaarten maken... En al deze knutselsets van JANOD zitten in een mooi  blikken koffer. Een super cadeau voor een jarige job of jet! 

 

         JANOD speelgoed online JANOD verkooppunt onlineJANOD speelgoed online

 

                                                                      

                                         

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Le Toy Van houten speelgoed online

12 jan. 2018 11:25:13

Le Toy Van maakt houten speelgoed in mooie kleuren. Vindt Le Toy van online in onze webshop. De Le Toy Van ijsjes zijn een bestseller, wij begrijpen dat helemaal! Wie houdt er nou niet van ijs? En helemaal in de mooie kleuren van Le Toy Van. (En weet je wat? De ijsjes smelten niet...!)

                                                    Le Toy Van houten speelgoed

 

                                     

 

 

Al het houten speelgoed wordt op een verantwoorde en ethische wijze in de eigen fabriek in Indonesië gemaakt. Le Toy Van heeft met hun speelgoed al veel verschillende prijzen gewonnen. En dat is eigenlijk heel logisch, want zag je ooit eerder zo'n mooie dokterset?

                                                           Le Toy Van houten speelgoed

 

Andere favorieten van onze klanten zijn de Le Toy Van forest stacker. Een evenwichtspel met verschillende bosdieren. Stapel de dieren op elkaar en zorg dat ze niet vallen! Klaar met spelen? Dan zijn de houten dieren ook heel mooi als decoratie op de kinderkamer. De sensory shapes van Le Toy Van is speelgoed voor kleine ontdekkers. Rammel, draai, voel en ontdek de verschillende functies van de 9 verschillende blokjes. 

 

                                     Le Toy Van houten speelgoed               Le Toy Van houten speelgoed

 

 

 

Geplaatst in Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

SKIP HOP speelgoed online

8 jan. 2018 12:30:15

SKIP HOP speelgoed vind je online in onze webshop. Bestel je voor 15.00u? Dan heb je je bestelling de volgende werkdag in huis! SKIP HOP staat bekend om zijn kleurrijke speelgoed. De rugzakken van SKIP HOP vind je terug op vrijwel elk schoolplein. Ken je ze? De uil, de bij en de vossenrugzak? En bij elke kinderrugzak heeft SKIP HOP een bijpassende drinkfles en broodtrommel. 

 

                                        Skip Hop speelgoed online blog  Skip Hop speelgoed online blog

 

Ook voor ene vrolijk kraamcadeau ben je bij SKIP HOP op het juiste adres. Speelgoed voor in bad zoals de yellow submarine vallen vast in de smaak bij verse ouders. Of de muziek owl phone, een speelgoed IPhone voor kinderen. Net als papa en mama maar dan heel geschikt vanaf 8 maanden. De herkenbare designs zorgen ervoor dat je je collectie speelgoed van SKIP HOP kunt blijven uitbreiden. Leuke rammelaars in de vorm van een uil of een bij, en natuurlijk hebben we hierbij ook bijpassende speelgoed auto's.

 

                                                                       Skip Hop speelgoed online blog

 

De muziekset van SKIP HOP hoort bij onze favorieten. Vrolijke kleuren voor vrolijke muzikanten. Je breidt de set uit met het vrolijke shaker trio en heb je ndan nog niet voldoende instrumenten voor je orkest? Dan kan de accordeon egel bovenaan de verlanglijst. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden, dus dit muziekinstrument is ook een mooi kraamcadeau.

 

                                   

Geplaatst in Merken uitgelicht door Coretty Wierdsma

OYOY mini kinderkamer accessoires

8 jan. 2018 11:26:38

                                                                             
OYOY mini adventure zorgt voor een vleugje avontuur op de kinderkamer en babykamer. Het OYOY mini dekbedovertrek adventure combineert perfect met het speelkleed adventure van OYOY mini. Het succes van het speelkleed zorgde ervoor dat nederland (en de rest van de wereld) OYOY echt ontdekte. Echte fans slapen onder het OYOY adventure dekbed. Gemaakt van 100% organisch katoen is dit een dekbed van hoge kwaliteit. Oogjes dicht en droom over de mooiste reisjes! Het dekbedovertek is verkrijgbaar in 2 maten, 140 x 200 cm en 70 x 100 cm zodat ook stoere peuters eronder kunnen slapen.

 

                                                         OYOY mini dekbedovertrek adventure blog

 

Uitgeslapen en nog niet genoeg van de wondere wereld van OYOY? Dan is het adventure speelkleed een geweldige accessoire voor de kinderkamer. Met speelgoedauto's, poppetjes en houten blokken bouw je je eigen wereld. Laat de auto's racen over de weggetjes. Na het spelen berg je het speelgoed op maar het kleed kan lekker blijven liggen. Gemaakt van een hoogwaardige canvas.

 

                                                                       OYOY mini speelkleed adventure blog

 

Shop een grote collectie OYOY mini online bij PSikhouvanjou. De kussens, placemats en overige vloerkleden vind je hier! Mix en match jouw favorieten voor de allermooiste kinderkamer.

 

                                                                       OYOY mini kinderkamer blog OYOY mini kinderkamer blog 

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires door Coretty Wierdsma

Disaster Designs dino lamp

21 dec. 2017 11:22:14

Disaster Designs lampen, inmiddels zijn ze wereldwijd bekend. Te gekke origami lampen voor de kinderkamer. Welk kind droomt er nu niet van een dino lamp op zijn of haar nachtkastje. Disaster Designs maakt lampen in verschillende kleuren, je lievelings lamp zit er er vast tussen! Met zo'n mooie lamp heeft de babykamer in 1 keer sfeer!

       disaster designs lamp diplodocus            Disaster Designs origami lamp konijn

De diplodocus met zijn lange nek is grappig en houdt 's nachts de wacht over je kleintje. Een kinderkamer lamp in een mooie deep mint. Vindt je de dino toch te stoer? Ook de Disaster Designs origami lamp konijn is er in dezelfde kleur.

 

                                          Disaster Designs kinderkamer verlichting

 

Voor de echte dino liefhebbers is de lamp T rex en de Triceratops geweldig. De T rex lamp is oranje, zo wordt zo'n stoere dino toch heel erg vrolijk.

                                             

 

                                                        Disaster Designs origami lamp hippo

 

 

Mijn favoriet? De mooie roze hippo. De nijlpaard lamp met zijn grote bek maakt ons aan het lachen. En dankzij de origami look is de lamp een echte Eye catcher en zeker niet kinderachtig. 

De lampen zijn gemaakt van polyresin met een LED armatuur en kabel met schakelaar van 140 cm. LED's hebben een levensduur tot 50.000 uur. De lamp is CE-gecertificeerd. De lampen van Disaster Designs zijn geweldige kinderkameraccessoires, niet alleen mooi maar ook heel praktisch!

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kinderkamer Verlichting door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 96

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1318 beoordelingen.