Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 152

VILAC speelgoed S18 online

8 feb. 2018 11:54:58

VILAC speelgoed staat nu online bij 1 van de grootste online verkooppunten van Nederland! Ons assortiment VILAC auto's en VILAC loopwagens is weer lekker uitgebreid, dus jouw favoriet zit er zeker tussen! De auto's zitten verpakt in een prachtige cadeaudoos, een origineel kraamcadeau waarmee je zeker voor de dag kunt komen. De VILAC auto's zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en 1 ding hebben de speelgoed auto's gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit. De VILAC speelgoed auto's glanzen als een frisgewassen auto. De banden van rubber maken dat de auto's soepel rijden wanneer je op de kinderkamer een race wedstrijd houdt.

                                 VILAC auto mint competition   VILAC auto mini checkers blue

 

Op zoek naar een stoer kraamcadeau? Of misschien een cadeau voor een kindje dat 1 jaar wordt? Kijk dan eens naar de VILAC loopwagens. We hebben ze in verschillende vormen en voor verschillende leeftijden! De VILAC loopwagen 2cv kan gebruikt worden vanaf 12 maanden, net zoals de VILAC loopwagen retrobus. De VILAC loopwagenbrandweer is geschikt vanaf 18 maanden en ouder. De loopwagen retrobus en de loopwagen brandweer hebben zelfs een leuk stuur, Heel leuk voor peuters die hun eerste stappen gaan zetten! En een fijne extra aan de VILAC loopwagens: ze hebben rubberen wielen. Dit voorkomt krassen en maakt minder geluid.

 

 

             VILAC loopwagen brandweer   VILAC loopwagen 2CV   VILAC loopwagen retrobus

 

 

VILAC werkt voor het ontwerp van hun houten speelgoed samen met illustratoren zoals Helen Dardik en Nathalie Léte,'Dit maakt hun speelgoed uniek en heel aantrekkelijk.

 

                                                            VILAC speelgoed SS18 online

 

Geplaatst in Speelgoed door Coretty Wierdsma

Kinderrugzakken online

5 feb. 2018 15:59:21

Rugzakken en kinderrugzakken shop je online bij PSikhouvanjou. Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor de basisschool, of een rugzak voor 4 jaar, 8 jaar of ouder, wij verzenden wereldwijd en verkopen een groot aanbod kinderrugzakken in België en Nederland. Kies voor je kinderrugzak uit merken als Sticky Lemon, BLAFRE, Skip Hop, Jeune Premier en Petit Monkey.

 

De mooiste kinderrugzakken uit België vinden wij toch echt de rugzakken en schooltassen van Jeune Premier. De collectie van Jeune Premier is onderverdeeld in tassen voor verschillende leeftijden. Of je nu op zoek bent voor een boekentas of rugzak voor de basisschool, of een makkelijke tas voor de gym, Jeune Premier heeft ze allemaal. Fantastische kleurrijke designs en de kindertassen zijn van hoge kwaliteit.

 

                                                                     Jeune Premier itbag mini forest girls

 

Helemaal uit Noorwegen komen de rugzakken van BLAFRE. Mooie uni kinderrugzakken die erg lang meegaan. En dat niet alleen, BLAFRE heeft ook bijpassende lunchboxen, broodtrommels en drinkflessen. Een geweldig cadeau voor een 4 jarige om met zo'n mooi gevulde tas voor het eerst naar de basisschool te gaan.

                                                                            

            BLAFRE kinderrugzak grijs    BLAFRE kinderrugzak geel BLAFRE kinderrugzak jeans blue                

 

Nieuw in ons online assortiment is een grote collectie BAKKER made with love kinderrugzakken. Gespot in Parijs konden wij geen keuze maken en hebben toen besloten om een grote collectie online aan te bieden. Jouw 4 jarige wil vast en rugzak met glitters, en rugzak big&small dots is perfect voor een stoere kleuter.

                                 BAKKER made with love rugzak glimmer rose                       BAKKER made with love rugzak glimmer mint

 

Sticky Lemon maakt mooie kinderrugzakken, een merk van Nederlandse bodem. Colour block rugzakken in hippe kleuren. Niet alleen favoriet voor kinderen maar ook voor hun ouders! De rugzakken van Sticky lemon zijn verkrijgbaar in 2 maten, Sticky Lemon rugzak small en Sticky Lemon rugzak large.

 

                                                                                    Sticky Lemon rugzak large caramel fudge

 

 

 

Geplaatst in Overblijven Kinderrugzak Rugzakken door Coretty Wierdsma

Origineel kraamcadeau idee

5 feb. 2018 14:19:40

Een origineel kraamcadeau idee voor een eerste, tweede, derde... kindje ? Bij ons vind je een groot assortiment kraamcadeau's online en zit er voor elke kersverse baby een gepast kraamcadeau bij. Zoek je een lief klein kraamcadeautje voor een buurkindje? Of ben je peettante geworden en op zoek naar een kraamcadeau van hout wat generaties in de familie blijft? les dan gerust even verder, wie weet vindje hier een uniek en origineel kraamcadeau waarmee jij de baby en verse ouders kunt verrassen.

 

                                                                   Wee Gallery kraamcadeau  

 

WEE GALLERY
Wie ons al even volgt weet dat wij enorme Wee Gallery fans zijn. Eenvoud, zwart wit en origineel, Wee Gallery heeft het allemaal. Nieuw zijn de Wee Gallery knuffeldoekjes. Schatten van konijntjes waar de baby vanaf de geboorte heerlijk mee kan knuffelen. Gemaakt van organisch katoen en met een prachtig snoetje, gegarandeerd een schot in de roos! Het badboek van Wee Gallery is ook een mooi cadeau om mee te nemen voor broertjes en zusjes van de baby. Lekker verven met water zonder vlekken te maken. De kraamvrouw zal je dankbaar zijn!

                                  

                                     Wee Gallery badboekje Wie zwemt er in de zee? Wee Gallery badboekje Wie zwemt er in de sloot?

 

KINDERSERVIES
Een kraamcadeau wat altijd in de smaak valt is een kinderservies. Stel je eigen set samen en kies je favoriet. Ga je voor duurzaam dan kies je een bamboo kinderservies (o.a. LIEWOOD, Petit Monkey en Bloomingville), hou je van kleur en zoek je een minder kwetsbaar materiaal dan kies je melamine (o.a. Petit Monkey, Dotcomgiftshop). Door je eigen set samen te stellen geef je een uniek kraamcadeau waar de baby zijn of haar eerste hapjes uit kan eten. Daar heb je lang plezier van en leuk kinderservies zorgt voor een feestje aan tafel! 

                                  Dotcomgiftshop melamine bord cat                  Dotcomgiftshop melamine bord bunny       

 

ORIGINEEL KRAAMCADEAU HOUT
En dan onze toppers... Soms wordt er in je omgeving een baby geboren waar je flink voor uit wilt pakken. Je wordt peettante, je beste vrienden krijgen een kindje of misschien mag je namens al je collega's een kraamcadeau uitzoeken. Een bijzonder kraamcadeau wat generaties lang in de familie blijft, een cadeau waar jouw eigen kleinkinderen later nog mee kunnen spelen. Kies dan voor duurzaam houten speelgoed. Het houten hobbelpaard van PETIT PUK is origineel en tijdloos. Daar gaat de baby heel erg veel plezier van hebben.

          PETIT PUK hobbelpaard antraciet   PETIT PUK hobbelpaard roze   PETIT PUK hobbelpaard mint

 

 

                                                                                         

Geplaatst in Kraamcadeau Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Eef Lillemor verkooppunt online

2 feb. 2018 10:52:07

Eef Lillemor maakt posters, kaarten, tassen en originele kraamcadeau's met een eigen handschrift. PSikhouvanjou is al jaren een groot online verkooppunt van Eef Lillemor. en heeft altijd de nieuwst collectie online. Shop online en laat je verrassen door onze inpakopties. Daarmee wordt een kraamcadeau geven nog leuker, wij pakken al je Eef Lillemor kinderkamer accessoires en servies met veel plezier voor je in! Er zijn wel honderden accessoires en kinder rugzakken voor kinderen maar die met de panda van Eef Lillemor herken je uit duizenden. En wist je dat dit mooie Nederlandse merk ook kinderservies maakt? De mooie prints van Eef op bamboe kinderservies. Een feest aan tafel! 

                             Eef Lillemor etui bunny pink    Eef Lillemor etui koala grijs

 

                          Eef Lillemor rugzak bunny rozeEef Lillemor rugzak koala grijs

De accessoires voor de babykamer, 1 van de leukste 'projecten' waar je tijdens je zwangerschap mee aan de slag mag gaan. De posters van Eef Lillemor zijn een prachtige basis. Mooie kleuren en op de achtergond aanwezig. Precies goed voor je kleintje! De kaarten van Eef Lillemor zijn bijna te mooi om te versturen. Hang ze lekker naast de posters, zo heb je in een handomdraai heel veel sfeer in de baby- en kinderkamer. 

 

                               Eef lillemor poster circus bunny    Eef Lillemor poster circus raccoon   Eef Lillemor poster circus bear

 

Op zoek naar een uniek kraamcadeau? De blokken van Eef Lillemor zijn bedoeld als stapeltoren. Maar wij vinden ze ook leuk op een planke of een kast. De afbeeldingen matchen met verschillende posters, dus verse ouders die van Eef houden worden vast heel blij van zo'n mooi cadeau. 

 

                                                                    Eef Lillemor stapeltoren lovely animals

WOBBEL board online

30 jan. 2018 14:42:03

WOBBEL board met en zonder vilt, Xl en verschillende kleuren; PSikhouvanjou verkoopt een grote collectie WOBBEL online.

Een WOBBEL kan voor elke leeftijd want ze zijn geschikt om tot 200 kg gewicht te dragen. En zoals WOBBEL zelf zo mooi omschrijft: door zijn ongedefinieerde vorm is het net een Barbapapa, je ziet erin wat je zelf wilt! Gebruik je houten WOBBEL board als piratenschip, of om lekker lui in te schommelen. Een mooie accessoire voor de kinderkamer maar de WOBBEL is ook prachtig houten speelgoed dat een mooie plek in de woonkamer verdient.

                                      WOBBEL board XL blank gelakt met vilt grey        WOBBEL board XL blank gelakt met vilt blue

 

Ga je voor kleur kies dan je favoriet voor de kinderkamer. Ga je voor aqua, pink of toch mint?. Koop je WOBBEL board online bij PSikhouvanjou, ons online assortiment houten speelgoed blijft groeien! Een bijzonde cadeau voor een jarige die alles al heeft en zal door de hele familie met plezier gebruikt worden. 

 

    WOBBEL board aqua        WOBBEL board online         WOBBEL board mint

Gemaakt van gestaplde en geperste lagen beukenhout en met een unieke kromming. Je bestelt de WOBBEL onbehandeld of in een mooie kleur. 

                                   

                              

Geplaatst in Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

Plan Toys speelgoed online

25 jan. 2018 11:39:20

Plan Toys speelgoed vind je online bij PSikhouvanjou. Bestel je dit duurzame houten speelgoed vandaag, dan heb je het morgen in huis! Plan Toys gebruikt mooie kleuren voor hun houten speelgoed, zoals de nieuwe lijn kraamcadeau's. Prachtig speelgoed zoals je van Plan Toys gewend bent maar in nieuwe pastel tinten.

 

                                                                     Plan Toys houten speelgoed

 

Omdat wij graag aan de toekomst van onze kinderen denken neemt duurzaam speelgoed een steeds belangrijkere rol in. Door voor duurzaam houten speelgoed van Plan Toys te kiezen maak je duidelijk een statement. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van latex bomen die geen latex meer produceren. Het hout wordt vermalen en versterkt in een vorm gegoten. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van bijvoorbeeld de houten Plan Toys auto. Kies je voor duurzaam speelgoed dan geef je een origineel kraamcadeau met een fijne boodschap. Altijd een goede keus!

 

Plan Toys baby auto   Plan Toys sensory blocks  Plan Toys rammelaar

 

Het houten speelgoed van Plan Toys in pastel verdient wat ecra aandacht. Prachtige kleuren en uitdagend om mee te spelen. De Sensory blocks, baby auto en rammelaar zijn mooi van vorm. Speelgoed dat niet in een kast opgeruimd hoeft te worden maar leuk staat als accessoire op de kinderkamer. 

                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                         

 

Wil je eens echt goed uitpakken? De Plan Toys loopwagen Van Walker is een geweldig cadeau. Online verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De houten loopwagen ziet er zo leuk uit, een feestje om achter te leren lopen. Kijk eens bij onze categrie merken naar Plan Toys, daar zit altijd een geschikt verjaardagscadeau bij. 

 

 

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

Vacature webshop medewerker

22 jan. 2018 16:25:45

PSikhouvanjou 


Is een webshop met kinderkamer Accessoires en speelgoed – bij ons kun je nog echte schatten ontdekken, je vindt er artikelen die decoratief, grappig en vernieuwend zijn. Wij lopen graag voor de muziek uit als het gaat om nieuwe trends & artikelen daarom is het assortiment altijd verrassend en uniek.
Onze persoonlijke aandacht en een feestelijke manier van inpakken wordt al jarenlang door onze klanten bijzonder gewaardeerd en maakt PSikhouvanjou tot een unieke webshop. Wij zijn altijd in beweging, in ontwikkeling en elke verandering is een nieuwe kans en pakken we graag aan.

 

 

                                   
                                     
                                     

Versterking PSikhouvanjou webshop 16.5 uur 


We bieden je een leuke afwisselende baan waarin je onderdeel uitmaakt van een team van 7 enthousiaste dames. Wij zoeken versterking bij de volgende activiteiten.

✔ bestellingen klaar zetten, controleren, inpakken en verzendklaar maken
✔ goederenontvangst, controleren en het inruimen van de goederen in magaziijn
✔ schoonhouden van de werkplekken en magazijn (verwerken van karton etc.)


Herken jij de volgende eigenschappen? 

✔ flexibel 
✔ zelfstandig
✔ gestructureerd
✔ klantgericht en klantvriendelijk
✔ denken in oplossingen
✔ beheersing van de Engelse taal
✔ je woont tot max 15 (auto) minuten vanaf Heino 


Dan bieden wij jou graag: 
Een leuke afwisselende baan waarin je onderdeel uitmaakt van een team maar wel zelfstandig werkt en initatief toont 

✔ 16.5 uur contract  (maandag -dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00)
✔ een prettige actieve werksfeer
✔ marktconform salaris 


Ben je nog steeds enthousiast? Woon je de aangeven aantal rij minuten? Solliciteer dan voor vrijdag 02 februari. Mail ons je CV, foto en je motivatie c.wierdsma@psikhouvanjou.nl tav Coretty. 

Sollictaties zonder CV, foto of motivatie worden niet in de sollicitatie procedure meegenomen. 

Geplaatst in Vacatures door Coretty Wierdsma

Vacature webshop medewerker

22 jan. 2018 16:25:45

PSikhouvanjou 


Is een webshop met kinderkamer Accessoires en speelgoed – bij ons kun je nog echte schatten ontdekken, je vindt er artikelen die decoratief, grappig en vernieuwend zijn. Wij lopen graag voor de muziek uit als het gaat om nieuwe trends & artikelen daarom is het assortiment altijd verrassend en uniek.
Onze persoonlijke aandacht en een feestelijke manier van inpakken wordt al jarenlang door onze klanten bijzonder gewaardeerd en maakt PSikhouvanjou tot een unieke webshop. Wij zijn altijd in beweging, in ontwikkeling en elke verandering is een nieuwe kans en pakken we graag aan.

 

 

                                   
                                     
                                     

Versterking PSikhouvanjou webshop 16.5 uur 


We bieden je een leuke afwisselende baan waarin je onderdeel uitmaakt van een team van 7 enthousiaste dames. Wij zoeken versterking bij de volgende activiteiten.

✔ bestellingen klaar zetten, controleren, inpakken en verzendklaar maken
✔ goederenontvangst, controleren en het inruimen van de goederen in magaziijn
✔ schoonhouden van de werkplekken en magazijn (verwerken van karton etc.)


Herken jij de volgende eigenschappen? 

✔ flexibel 
✔ zelfstandig
✔ gestructureerd
✔ klantgericht en klantvriendelijk
✔ denken in oplossingen
✔ beheersing van de Engelse taal
✔ je woont tot max 15 (auto) minuten vanaf Heino 


Dan bieden wij jou graag: 
Een leuke afwisselende baan waarin je onderdeel uitmaakt van een team maar wel zelfstandig werkt en initatief toont 

✔ 16.5 uur contract  (maandag -dinsdag en donderdag van 10:00 tot 16:00)
✔ een prettige actieve werksfeer
✔ marktconform salaris 


Ben je nog steeds enthousiast? Woon je de aangeven aantal rij minuten? Solliciteer dan voor vrijdag 02 februari. Mail ons je CV, foto en je motivatie c.wierdsma@psikhouvanjou.nl tav Coretty. 

Sollictaties zonder CV, foto of motivatie worden niet in de sollicitatie procedure meegenomen. 

Geplaatst in Vacatures door Coretty Wierdsma

Ferm Living baby- en kinderkamer

22 jan. 2018 12:34:05

Ferm Living maakt accessoires voor de baby- en kinderkamer. PSikhouvanjou verkoopt alle houten Ferm Living lampen online. De lampen zijn gemaakt van eikenhout en een echte eye catcher! Kies je favorieten lamp uit 1 van de Ferm Living bestsellers. Een stoere auto lamp, een schattige hertenlamp of toch liever een mooie wolk aan de muur? Wij denken dat jouw perfecte lamp voor de baby- of kinderkamer er tussen zit!

 

                                   Ferm Living lamp deer hout                 Ferm Living baby- en kinderkamer  

 

De dekbedovertrekken van Ferm Living hebben een mooie half moon print in de geliefde zwart wit monochrome kleurstelling. Wij houden van kleur maar dit is toch een echte musthave voor de kinderkamer. Kun je geen genoeg krijgen van deze mooie Ferm living print, kies dat voor de bijpassende opbergmand, gemaakt van verstevigde katoenen canvas. Mooi als kinderkamer accessoire en heel practisch in gebruik.

 

 

                                   Ferm Living baby- en kinderkamer                   Ferm Living lamp wolk hout

 

De kindertent van Ferm Living Kids is een leuke variant op de welbekende tipi. De kindertent is verkrijgbaar in verschillende kleur varianten. En is het buiten lekker warm? Dan gebruik je de speeltent als hut. Het houten frame zorgt ervoor dat je de kindertent ook weer makkelijk opbergt. De tent wordt geleverd in een bijpassende opbergzak.

 

                                                                         Ferm Living baby- en kinderkamer

 

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Opbergmanden en Opruimen door Coretty Wierdsma

Kinderservies - aan tafel!

19 jan. 2018 14:01:22

Kinderservies om je vingers bij op te (vr)eten shop je online bij PSikhouvanjou. Melamine borden, zwart wit, kinderservies sets en bamboe, we hebben alle soorten en maten servies voor kinderen om met plezier van te eten. Kies je voor gekleurde prints kijk dan eens naar de melamine borden, hou je meer van zachtere kleuren kies dan voor het duurzame bamboe servies.

                     LIEWOOD bamboe servies cat rose                                           LIEWOOD bamboe servies panda creme

Onze borden van melamine voor kinderen hebben wij met en zonder rand. Een rand is makkelijk bij het leren eten. Een schepje glijdt niet van het bord dus opscheppen is een beetje makkelijker. Stel je eigen favoriete kinderservies set samen door borden, kommen, bekers en bestek uit de Petit Monkey bamboe serie te mix en matchen. (Ook leuk als kraamcadeau!) Prachtige vriendelijke illustraties helpen bij het leeg eten van het bordje of kom. Het bamboe servies van LIEWOOD komt in een complete set.
Mooi servies voor de zwart wit trend maar zeker zo mooi om te kiezen voor een kleurtje. Toch niet genoeg kleur? Het bamboe servies voor kinderen van Makii voldoet dan aan al je wensen. Ook op dit servies staan vrolijke dierenvrienden. Een feest op tafel! Bamboe is vaatwasser bestendig maar mag niet in de magnetron.

                                      Makii bamboe kom crocoMakii bamboe kom rhino

                                       Makii bamboe beker croco Makii bamboe beker rhino

Om zelf te leren eten kies je uit het allermooiste bestek voor kinderen. Het bamboe bestek van Petit Monkey heeft een vrolijke illustratie. De lepels van Dotcomgiftshop hebben een leuk dierenvriendje. Deze zie je natuurlijk alleen wanneer een hapje helemaal op gaat! 

 

Geplaatst in Drinkbekers Kinderborden door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

41-50 of 152

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1117 beoordelingen.