Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

51-60 of 96

Bloomingville mini en meer!

15 dec. 2017 14:09:58

Bloomingville maakt de allerleukste kinderkamer accessoires, helemaal van deze tijd! De meubels van Bloomingville zijn stijlvol en met een knipoog, je vindt ze online in onze webshop. Wat is er nu fijner dan zo'n mooie kast voor de kinderkamer met lades in de vorm van dierenkoppen thuisbezorgd te krijgen? Geen gedoe maar gewoon aan de deur bezorgd. Kies je favorieten van Bloomingville online, zo is je kinderkamer makkelijk en snel ingericht!

 

                                                                 Bloomingville mini kinderkast roze blog

 

Bloomingville vloerkleden voor de kinderkamer zijn grappig en mooi. De vloerkleden geven de kinderkamer meteen de juiste aankleding. Vloerkleed sleeping bear is een echte bestseller, en wat dacht je van Bloomingville vloerkleed dierentuin? Dit kleed is niet alleen mooi maar ook leuk om op de spelen. Met poppetjes en speelgoeddieren speel je dierentuin. De verblijven van de dieren staan alvast klaar!

 

             

                                                                 Bloomingville mini vloerkleed sleeping bear 

                                                  Bloomingville mini vloerkleed dierentuin

Bloomingville is niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen hebben we een collectie. De keramieken borden en schaaltjes zijn bijna te leuk om te gebruiken. Een plantje in kommetje vos en je hebt een echte eye catcher op tafel. Het verdeelbord beer vinden wij een perfect cadeau voor een eerste verjaardag. 

                                                     Bloomingville mini collectie blog

De collectie van Bloomingville mixed en matched perfect. Kies je favoriete kindermeubels en kleed de kamer aan met de allermooiste kussens. Met deze inrichting voor de babykamer en kinderkamer zit je altijd goed. Laat je verrassen door al het moois in de collectie en kies je eigen favoriet! 

 

 

Geplaatst in Kussens Kinderkamer Kinderkamer accessoires door Coretty Wierdsma

Houten speelgoed

21 mrt. 2017 15:44:12

Houten speelgoed. Dat valt bij iedereen in de smaak. Mooi als kraamcadeau en natuurlijk om jarenlang mee te spelen. Onze webshop blijven we vullen met dit prachtig speelgoed van over de hele wereld. Pakketten houten speelgoed mogen wij dagelijks uitpakken en natuurlijk doen wij dat met heel veel plezier. De webshop stroomt vol en al dit speelgoed zetten wij online om te versturen naar jou. Om overzicht in al dit moois te houden hebben wij ons speelgoed vanaf nu onderverdeeld in verschillende nieuwe categorieen. Houten speelgoed is de allergrootste. Net als jullie zijn wij dol op dit speelgoed omdat het vaak jarenlang meegaat en het er natuurlijk fantastisch uitziet. DJECO, JANOD, VILAC, Ooh Noo, Plan Toys en nog veel meer merken dragen zorg voor verantwoord houten speelgoed. Ze denken daarbij ook aan de toekomst van onze kinderen en maken gebruik van duurzame materialen. In onze categorie houten speelgoed vind je houten loopwagens, keukenspulletjes en heel veel keus. Voor elke verse baby, een 1e verjaardag en heel veel jaren erna.

                                                          houten speelgoed blog

 

 

      djeco houten magneten blog  VILAC houten magnetics rigol blog  djeco schoefvoertuigen blog

 

Een andere nieuwe categorie is Speelgoed muziek. Tijdens het inpakken kwamen wij erachter dat we een groot aanbod muziekinstrumenten verkopen. Wij selecteren ze op hun geluid. Niet te hard (onze oren!!) maar ook niet te zacht, de muzikanten moeten wel eer hebben van hun optreden. 

                                  skip hop accordeon egel blogskip hop explore & more pull egg shaker blog  

En als laatste presenteren wij met trots de categorie Speelgoed origineel. Ons aanbod in mooi speelgoed wat niet van hout is maar wel zo bijzonder dat je het niet overal tegenkomt. Een tikkeltje design, en vooral (het allerbelangrijkst) geweldig leuk om mee te spelen. de categorie speelgoed origineel is toch wel ons paradepaardje, het speelgoed wat ons onderscheidt en helemaal 

 

                                                           speelgoed origineel blog

Wij hopen dat op deze manier online speelgoed winkelen nog makkelijk wordt. Wij pakken het natuurlijk met veel liefde en plezier voor je in!

 

Geplaatst in Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

Speelgoed muziekinstrumenten

15 mrt. 2017 11:36:09

Speelgoed muziek instrumenten, altijd een super cadeau! Vroeger stonden wij voor de spiegel te playbacken met een haarborstel als microfoon. Een lege doos was het drumstel en onze ouders onze grootste fans. Ook nu zijn kinderen dol op muziek maken en klimmen zij voor ons op het denkbeeldige podium. Voor kleine (en grote!) muzikanten hebben wij onze favoriete instrumenten op een rijtje gezet. Loop jij voorop met de trom? 

 

                                                                                  VILAC trommel Ingela P Arrhenius
                                                                                    VILAC muziekblik ingela orkest

 

                         VILAC trommel ingela            VILAC muziekblik ingela orkest

 

                                                                                        JANOD mondharmonica
                                                                                      DJECO xylofoon kikoucoco
                                                                                         VILAC houten maracas

                                                                                 

         JANOD mondharmonica           DJECO kicoukoko xylophoneVILAC houten maracas

                                                                           

                                                                               Kids Concept houten gitaar zwart
                                                                                  Kids Concept houten xylofoon

 

                                                            kids concept gitaar zwart                 Kids Concept xylofoon black

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed door Coretty Wierdsma

De BLAFRE drinklfessen zijn een grote hit. Een mooie gekleurde draaidop (wij verkopen inmiddels alle kleuren van de regenboog) die makkelijk te openen is, een fijn gat om uit te drinken en verkrijgbaar in 2 formaten. Kortom: voor iedereen een favoriet!
Sinds kort heeft BLAFRE iets nieuws, de dop met tuit. Een fijne klikdop voor de knoeipotten en kindjes die liever uit een rietje drinken. De dop met tuit is verkrijgbaar in onze shop in 4 verschillende pastelkleuren. Wij wachten vrolijk af tot we ook hierin alle kleuren van de regenboog kunnen bieden. In onze broodtrommels en lunchboxen vind je de allerleukste lunchboxen en drinkflessen voor elke leeftijd. 

                  BLAFRE drinkfles en lunchbox

Ook leuk zijn de grappige en vrolijke lunchboxen van Blafre. Een uil, olifant of tractor. En allemaal in vrolijke kleuren. Match je de dop van je drinkfles met je broodtrommel, of ga je liever voor een ander kleurtje? Ga er maar eens voor zitten en bekijk de collectie. Heb je je set compleet? 

BLAFRE maakt ook mooie uni kinderrugzakken. Stoer en vrolijk, helemaal waar wij van houden! De rugzakken zijn gemaakt van waterafstotende polyester met een matte finish. Witte details en de rugzak is makkelijk te openen en te sluiten. De rugzak heeft een extra lus waaraan je kleuter hem makkelijk op kan hangen. 

En dan nu de grote vraag... Welke BLAFRE drinkfles, lunchbox en rugzak ga jij combineren?

Geplaatst in Broodtrommels Overblijven Drinkbekers door Coretty Wierdsma

Kinderkamer accessoires geel

8 mrt. 2017 09:14:28

Kinderkamer accessoires, er is zoveel keus dus probeer maar eens je meest favoriete accessoires te vinden. Natuurlijk helpen wij graag bij deze speurtocht naar de mooiste eyecatchers voor de baby-en kinderkamer.

Wij bij PSikhouvanjou zijn dol op kleur, vandaar dat wij dit blog in het teken zetten van een van onze favoriete kleuren: Geel! Vrolijk, zonnig en unisex. Een perfecte kleur om je kinder- of babykamer mee aan te kleden en match met zoveel basis kleuren. Geel met grijs, geel met mint en onze favoriet geel met roze voor meisjes.

In onze webshop vind je de categorie kinderkamer accessoires. Om te mixen en matchen is het makkelijk dat je in deze categorie kunt filteren op kleur. Zo zie je de accessoires in de lievelingskleur van je kindje overzichtelijk onder elkaar. Vergelijk en kies. Mix de allerleukste kussens voor de kinderkamer met een mooi poster (of misschien wel 2!) voor een vrolijke sfeer in de kinderkamer. Wij houden wel van een beetje gek dus kies gerust een accessoire die qua kleur enorm afwijkt. Een roze accessoire tussen al het geel valt lekker op!

  Kinderkamer lamp vliegenzwam geel - kinderkamer accessoiresKinderkamer accessoires geel Kinderkamer accessoires geel wandrek

       Kinderkamer accesoires knuffel noodol geel  Kinderkamer poster with Love geel en roze accessoire   Kinderkamer kussen geel star

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires door Coretty Wierdsma

Crodile Creek legpuzzels

7 mrt. 2017 15:06:12

Crocodile Creek maakt de prachtigste leg- en blokpuzzels voor elke leeftijd. De Crocodile Creek puzzels Wild animals, insects en butterflies zijn legpuzzels van 300 stukjes. Heel geschikt voor kinderen die van uren puzzelen houden. Gezellig samen aan de keukentafel, lekker in pyama op zondagochtend. Puzzelen met het hele gezin, dat hoort toch wel bij onze lievelingsbezigheden. De Crocodile Creek legpuzzels zijn mooi en leerzaam. Bij de Crocodile Creek puzzels van 300 en 100 stukjes zit een legenda met de namen van allee reptielen, insecten en andere dieren die op de puzzels afgebeeld staan. 

                                                                Crocodile creek legpuzzel

De Crocodile Creek mini puzzels zijn wat kleiner. 24 stukjes, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De totale afmeting van de puzzel is 28 x 38 cm. Nu nog kiezen welke legpuzzel je het leukst vind... Circus, Birthday bear of animalia? De Crocodile Creek puzzels zijn verpakt in een mooi doosje, makkelijk op te bergen en je puzzel gaat jaren mee. 

De Crocodile Creek blokpuzzels zijn geschikt voor de allerkleinsten. 4 of 9 blokken waarmee je 6 verschillende dieren maakt. Ze zijn niet alleen leuk om mee te puzzelen, maar ook om naar de kijken. Perfecte accessoires voor de kinderkamer! 

 

Op zoek naar legpuzzels van 1000 stukjes? of voor andere leeftijden? In onze categorie puzzels vind je een groot aanbod. Een puzzel is een perfect cadeau voor iedere leeftijd. Goed voor de ontwikkeling van je kindje maar vooral...heel erg leuk om csamen) te doen!

 

 

Geplaatst in Speelgoed door Coretty Wierdsma

Nachtlampjes kinderkamer

1 mrt. 2017 08:54:40

Nachtlampjes voor de kinderkamer en babykamer zijn er in allerlei soorten en maten. Wat dacht je van nachtlampje uil op je nachtkastje, of een ananas? In onze webshop verkopen wij de allerleukste nachtlampjes voor de kinderkamer en natuurlijk zijn de nachtlampjes ook zeer geschikt voor je eigen kamer en de babykamer.

 

De nachtlampjes van Petit Monkey hebben allemaal een LED lampje. De LED wordt absoluut niet warm en is kindvriendelijk. Onze kinderkamer nachtlampjes zijn gemaakt van 100% PVC, BPA & phthalate vrij en natuurlijk zijn ze CE gecertificeerd. De nachtlampjes van Petit Monkey gaan na ongeveer 60 minuten vanzelf uit. Dat is voor ons een voorwaarde voor een nachtlampje voor de kinderkamer; het nachtlampje staat niet onnodig de hele nacht aan en geeft je kindje genoeg tijd om met een lichtje aan in slaap te vallen. 

 

Benieuwd naar onze bestsellers? Petit Monkey nachtlampje panda en polar sieren al menig kinderkamer en babykamer. Dit geweldig lieve ontwerp van Suzy Ultman geeft een zacht licht. De vorm van de nachtlampjes is perfect voor kinderhanden en natuurlijk willen de nachtlampjes mee als je kindje gaat logeren. Hou je meer van kleur op de kinderkamer? Kies dan voor nachtlampje uil of bunny, we verkopen ze in te gekke kleuren zoals indian ocean en Peach pink. 


Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kinderkamer Verlichting door Coretty Wierdsma

Kinderparaplu's

15 feb. 2017 15:48:23

De doorzichtige kinderparaplu's van BANDJO waren de eerste kinderparaplu's die wij verkochten. Als warme broodjes vlogen ze de shop uit, een artikel waar onze klanten duidelijk op zaten te wachten. Tijdens onze speurtocht naar meer leuke kinderparaplu's begrepen wij wel waarom: ze zijn bijna niet te vinden. Natuurlijk zijn er versies die ook leuk zijn maar net die ene paraplu die bijna te mooi is om te gebruiken... Maar we hebben ze gevonden. Inmiddels hebben ook grote speelgoed merken als DJECO fantastische paraplu's aan hun assortiment toegevoegd. 


                             kinderparaplu doorzichtig

 

Vooral de doorzichtige kinderparaplu's vallen in de smaak. Terwijl je in de plassen stampt is het natuurlijk ook heel leuk om om je heen te kunnen blijven kijken. Dikke druppels maken niks meer uit, paraplu uitklappen en spelen maar! De doorzichtige paraplu's van BANDJO  verkopen wij in verschillende versies. Allemaal met een vrolijk patroon en een bijpassend vrolijk gekleurd handvat. De skip Hop paraplu's hebben een handig doorkijk venster aan de voorkant.

 


                                        Skip Hop paraplu doorzichtig 

 

De kinderparaplu's van Dotcom zijn dan wel niet doorzichtig, maar zeker zo mooi! Een kinderparaplu met krokodillen, tijgers of misschien wel heel veel dieren, welke is jouw favoriet? Onze voorkeur doet er niet toe, als onze kleine vrienden maar lekker zingen in de regen... Onder hun eigen paraplu!

                                                                Skip Hop kinderparaplu doorzichtig ladybird

 

 

 

Geplaatst in Kinderrugzak door Magazijn Psikhouvanjou

Wee Gallery kijkkaarten + soft books

14 feb. 2017 13:50:40

Wee Gallery, bekend van de kijkkaarten maar inmiddels verkopen wij een breed assortiment kraamcadeau's. Wee Gallery maakt prachtige zwart wit soft books, nesting dolls en zelfs mooie groeimeters. Kortom: Ben je op zoek naar een zwart wit kraamcadeau, dan moet je bij Wee Gallery zijn!

De alom bekende kijkkaarten hoeven wij niet meer uit te leggen. De prachtige zwart wit afbeeldingen zijn inmiddels echte klassiekers voor een kraamfeest of geboorte. Maar de toffe Soft books vlogen onze shop ook uit, en dat begrijpen wij wel! 

                           Wee gallery Soft Book wild inside

De Wee Gallery soft books zijn er in 2 varianten: wild en garden. De soft books bestaan uit 6 uitvouwbare bladzijden van katoen, gevuld met polyester. De afbeeldingen zijn in zwart/wit met roze wangetjes, door het grote contrast al heel snel te zien door je kindje. Een soft boek is een perfect kraamcadeau
                                Wee Gallery Soft Book Garden  Wee Gallery Soft Book Wild

                          

Wee Gallery groeimeters zijn bij ons te koop in 3 verschillende varianten: Safari, woodland & farm. Op de groeimeters vind je afbeeldingen die je kent van de kijkkaarten, ook heel leuk om samen te geven als kraamcadeau! 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Oli & Carol origami bootjes, 1 van de beste kraamcadeautjes in onze webshop. Mooi en gemaakt van natuurlijke materialen. De badspeeltjes en  bijtspeeltjes zijn niet alleen leuk om in te bijten maar ook erg mooi op de babykamer.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder een aantal nieuwe! Wit, mint, nude en geel, voor elke baby zit er een prachtige kleur bij. De bijtbootjes zijn gemaakt van Hevea rubber. 100% natuurlijk latex rubber van de Heavea boom. Hierdoor kunnen de kraamcadeautjes van Oli & Carol onderling van kleur verschillen. Maar het allerbelangrijkst: de bijtbootjes zijn absoluut veilig om op te kauwen. 

                       Oli & Carol origami bootje mintOli & Carol origami bootje mintOli & Carol origami bootje mint

Sinds kort hebben wij ook de wereldbol speelballen in ons assortiment. Ook dit bijtspeelgoed is weer een schot in de roos. Een mooie rubber bal met een relief van dieren en bomen, dit geeft veel grip. De wereldbol verkopen wij in de prachtige kleuren zoals wij die van Oli & Carol gewend zijn. 

                      Oli & Carol origami bootje nudeOli & Carol origami bootje nude Oli & Carol origami bootje nude               

Zoals je ziet hoef je dus niet verder te zoeken naar het perfecte kraamcadeau. (En zit je favoriet er nog niet bij? Binnenkort nog meer kraamcadeau tips!)

 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

51-60 of 96

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1280 beoordelingen.