Op Instagram bleef ons oog hangen bij prachtige koekjes in mooie pastelkleuren. De koekjes bleken gebakken door Eef Lillemor. Toen we erachter kwamen dat deze illustratrice gewoon uit Nederland komt werden we natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Eef Lillemor maakt prachtige posters voor de babykamer in zachte kleuren. 

Haar panda (her)ken je vast. We hebben er zelfs inpakpapier van! Ansichtkaarten met superzoete ijsjes en donuts, een flamingo poster en natuurlijk de panda poster vlogen hier als warme broodjes over de toonbank.
Wij waren heel blij toen we onlangs de nieuwe collectie kiderkamer posters van Eef zagen verschijnen, en wij hopen dat deze ook bij jullie in de smaak vallen. Een echte aanwinst voor de kinderkamer of een mooi accessoire in huis.
Miss Bunny, een dottig konijn met een strikje. Stoere King Panda met een kroon op zijn hoofd. Mister Polar lijkt wat ijzig maar hij is eigenlijk superlief. Happy Hippo heeft voor de gelegenheid een feesthoed op gezet.
En last but not least... Frisky Grizzly, veel minder eng dan zijn naam doet vermoeden.

De posters zijn allemaal A3 formaat en worden geleverd zonder lijst. Wil je ook zulke mooie balkjes om je poster op te hangen? Wij verkopen het Ferm Living houten frame in 2 verschillende maten.