We hadden de nieuwe ENGELpunt rugzakken collectie al gezien tijdens M&O Parijs en nu zijn ze eindelijk binnen. ENGELpunt heeft een nieuw model rugzak gemaakt namelijk de FLIP rugzak, echt een super leuk model kinderrugzak voor de grotere kinderen of voor jezelf.

Aan de bovenzijde van rugzak Flip zit een ruime opening die je kan sluiten met een drukknoop. Daarna kan je de tas oprollen en dicht maken met een aluminium haakje. Dit grote vak is eveneens handig te bereiken via een opening aan de achterzijde.
Slim! Zo heb jij je kleinere voorwerpen snel te pakken. En dat geldt ook voor de waterfles, die je in het zijvak kan steken. Aan de voorkant zit nog een apart vak met een rits. Natuurlijk is de tas op de rug te dragen maar hij heeft ook een kort handvat.


                          ENGELpunt rugzaaken S2019


De nieuwe ENGELpunt blokstreep print is ook verkrijgbaar als kinderrugzak en rugzak maat large let op deze heeft geen extra vak voorop. De streep print is verkrijgbaar in een rainbow kleurstelling en navy met rood en bijpassen is er ook een navy zipper rugzak toegevoegd.

                    

Had jij al een zipper kinderrugzak of misschien de grotere rugzak en zijn nu ook bijpassende etui's, welke ook vaak als toilettas gebruikt worden ook leuk om als verjaardagcadeautje te geven,

De ENGELpunt rugzakken zijn gemaakt van gerecyclede flessen, wel zo milieu vriendelijk. En de nieuwe lijn rugzakken en etuis zijn verpakt in biologisch afbreekbare polybags zodat er geen plastic meer afgevoerd hoeft te worden, een echte bewuste keuze.