Ons assortiment kinderrugzakken is zo uitgebreid dat het tijd was om wat orde te scheppen. Niet alle kinderrugzakken bij elkaar maar een splitsing in formaat, kleine rugzakken bij elkaar voor de kleinste kinderen, voor peuters en kleuters die naar het kinderdagverblijf of naar school gaan.
Een fijn assortiment kinderrugzakken beginnend met de klassieke uni rugzakken van BLAFRE en natuurlijk de trendy rugzakken van Sticky Lemon met hun prachtige kleurgebruik. En de allernieuwtse uni kinderrugzakken met contrasterende zipper van ENGELpunt mogen niet ontbreken.
Kinderrugzak Sticky Lemon caramel fudgeKinderrugzak Sticky Lemon envelopKinderrugzak Sticky Lemon mint

Wil je liever een print en hou van van stoer dan zijn de rugzakken van Petit Monkey de juiste keuze voor jou met stoere tijgers, wolven of een luipaard Gecko. De rugzakken van Eef Lillemor is pastel kleuren is zachter en liever. 

KInderrugzak Petit Monkey luipaard geckoKinderrugzak tijgers Petit MonkeyKinderrugzak witte tijger Petit Monkey

 

De grotere rugzakken staan nu ook bij elkaar, voor kinderen die naar de basisschool gaan. Deze grotere rugzakken zijn geschikt voor heel veel schoolspullen zoals A4 mappen geschikt voor kinderen van de hogere groepen op de basisschool. Zoek je een toffe school etui? Voor mee naar school, de middelbare school of om fijn thuis gebruiken voor al je teken-en knutselspullen, we hebben de allerleukste school etuis voor je geselecteerd. Toffe schoudertassen, klassieke schooltassen of weekendtassen shop in de laatste categorie je vindt hier ook fietsmandjes en strandtassen.

PSikhouvanjou besteedt veel zorg aan de keuze van de verschillende soorten en merken kinderrugzakken, school etui's en kinder paraplu's in haar assortiment, je vindt bij ons altijd de nieuwste collectie online van alleen de mooiste merken zoals BLAFRE, Jeune Premier, ENGELpunt, SKIP HOP, VILAC, Petit Monkey en Sticky Lemon.