De artikelen van LIEWOOD hebben allemaal bijzonder mooie prints met pastelkleuren, strakke vormen en zachte patronen gebaseerd op Scandinavisch design. Bovendien is alles is gemaakt van organische ecologische materialen dus zeer verantwoord.
De producten en het hele facbricageproces zijn van hoogstaande kwaliteit. Al het textiel wordt geproduceerd in India door leveranciers die GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd zijn. Ook leveranciers van andere grondstoffen worden gecheckt op eerlijke en veilige werkomstandigheden.LIEWOOD heeft oog voor detail.

 

               LIEWOOD BAMBOE KINDERSERVIES   

 

De zachte kinderbadjassen van LIEWOOD zijn geschikt voor de allerkleinsten. Het is een origineel kraamcadeau of een mooi cadeau voor een verjaardag. De badjas heeft schattige oren op de capuchon, twee zakken en een band om de badjas dicht te knopen. Ideaal voor mee naar het zwembad, voor na het douchen maar ook op de bank op een luie zondagochtend. De kinderbadjas is verkrijgbaar in 3 maten.
De badjas is gemaakt van 100% organisch katoen en mag op 40 graden gewassen worden.

 

                                              LIEWOOD BADJAS BUNNY

Wil je een verantwoord kraamcadeautje cadeau geven kiezen dan voor de prachtige bamoo set met een bord, beker, bakje en bestek. Bamboo is sustainable en biologisch afbreekbaar.Een kinderservies set van LIEWOOD met een lieve poezenprint. Een origineel kraamcadeau of als cadeau voor een eerste verjaardag. Dit servies maakt ontbijt, lunch en diner een stuk leuker. 
De set is vaatwasserbestendig tot 65 graden maar is niet geschikt voor de magnetron. 

 

                LIEWOOD KINDERSERVIES RABBIT       

De houten babygym of houten rammelaar worden ook vaak gegeven als origineel kraamcadeau die lieve konijnen en pandasnoet zie je ook ook de babygym weer terugkomen.