Bij LIEWOOD kopen we al maanden van te voren de nieuwste collectie in en het gebeurt regelematig dat we vergeten zijn welke mooie LIEWOOD items er aankomen. Toen we begin September op de beurs in Parijs waren, konden de hele collectie zien en bij thuiskomst hebben alle mooie items nagekeken en artikelen toegevoegd die echt niet mochten missen. 
Er komt natuurlijk een nieuwe strandset, een hele toffe Lotus tuinset met een gieter,schep en harkje. En ook prachtige silicone bakjes Iggy in nog mooiere kleuren en we hebben de stoute schoen aangetrokken en hele toffe blumer sandaaltjes besteld.
Het bekende bamboe kinderservies komt er in 3 nieuwe kleuren. Heel even werden we verleid door het zwemgoed, de leukste badpakjes en bikini's zaten echt al in ons mandje...maar he schoenmaker blijf bij je leest, ook wij moeten keuzes maken waarvan we hopen dat deze het beste bij jullie passen.

We zagen nl ook geweldige gekleurde regenlaarsjes in rood niet echt een kleur die je bij LIEWOOD zou verwachten maar ook binnen hun Deense kleurscala knalde deze laarsjes eruit.   

 

LIEWOOD regenlaars kortLIEWOOD regenlaarsjes kort

We gaan eerst even afwachten wat jullie van deze korte regenlaarjses vinden, regenlaarsjes horen eigenlijk niet in ons assortiment maar goed wanneer er LIEWOOD op de regenlaarsjes staan is het toch net even wat anders. LIEWOOD heeft ook geweldige sandaaltjes gemaakt voor S2020 die ook een must waren in ons assortiment.

We zijn reuze benieuwd naar de collecties van volgend jaar, de Deense merken lijken door elkaar geinspireerd dus wat zou nou wordt nieuwe trending merk?

LIEWOOD sandaal blumer mustardLIEWOOD sandaal blumer mustard bottom