Het is grappig om te zien hoe de behoefte in de kinderkamer is veranderd, jarenlang verkochten wij ABC posters voor de kinderkamer op een off white natural achtergrond met illustraties van Helen Dardik zelfs voor deze posters verkochte wij een hele grote ABC poster van Studio Tickle waar jaren later wordt er nog steeds naar werd gevraagd.
De ABC trend voor de kinderkamer ging een beetje over en het werden vooral pastel, lieve posters voor de baby-ek kinderkamer van Eef Lillemor, Zu en ook de illustraties van Suzy Ultman zag je toen veel maar ook dat tij keerde.

Nu gaat het vooral om posters voor de kinderkamer in diepe sterke kleuren zoals poster tiger en anteater & sloth. Deze posters zijn zowel voor een meisjes als jongenskamer geschikt en daarom zo ontzettend populair.

Nu zul je wel denk waarom maken jullie dan geen nieuwe posters? Een mooie plaatje is niet zomaar geschikt als poster voor een kinderkamer en met de ABC en de tiger en anteater & sloth hadden we veel geluk maar we hebben ook posters gemaakt die niet zo succesvol waren. Onze eigen smaak mag vooral niet de boventoon voeren want deze kent weinig fans.

Rebecca Jones en Ilse Weisfelt hebben we uitgedaagd om nieuw toffe posters te maken voor de kinderkamer. Uiteraard met dieren maar welke dieren zou jij graag in een poster zien? Denk je met ons meer? Mail ons! info@psikhouvanjou.nl

                                                     Poster kinderkamer tiger Poster Anteater & Sloth

                                                     Poster ABC kinderkamer