De BLAFRE drinklfessen zijn een grote hit. Een mooie gekleurde draaidop (wij verkopen inmiddels alle kleuren van de regenboog) die makkelijk te openen is, een fijn gat om uit te drinken en verkrijgbaar in 2 formaten. Kortom: voor iedereen een favoriet!
Sinds kort heeft BLAFRE iets nieuws, de dop met tuit. Een fijne klikdop voor de knoeipotten en kindjes die liever uit een rietje drinken. De dop met tuit is verkrijgbaar in onze shop in 4 verschillende pastelkleuren. Wij wachten vrolijk af tot we ook hierin alle kleuren van de regenboog kunnen bieden. In onze broodtrommels en lunchboxen vind je de allerleukste lunchboxen en drinkflessen voor elke leeftijd. 

                  BLAFRE drinkfles en lunchbox

Ook leuk zijn de grappige en vrolijke lunchboxen van Blafre. Een uil, olifant of tractor. En allemaal in vrolijke kleuren. Match je de dop van je drinkfles met je broodtrommel, of ga je liever voor een ander kleurtje? Ga er maar eens voor zitten en bekijk de collectie. Heb je je set compleet? 

BLAFRE maakt ook mooie uni kinderrugzakken. Stoer en vrolijk, helemaal waar wij van houden! De rugzakken zijn gemaakt van waterafstotende polyester met een matte finish. Witte details en de rugzak is makkelijk te openen en te sluiten. De rugzak heeft een extra lus waaraan je kleuter hem makkelijk op kan hangen. 

En dan nu de grote vraag... Welke BLAFRE drinkfles, lunchbox en rugzak ga jij combineren?