Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Kies bewust eco speelgoed

26 okt. 2018 12:11:17

Kies bewust voor eco speelgoed! Met ons nieuwe eco filter selecteer je in 1 klik het mooiste duurzame en ecologische speelgoed. Met ons nieuwe Eco filter kun je zelf selecteren op duurzaam speelgoed. Een optie waar wij (en onze kinderen later) heel erg blij mee zijn. Kies speelgoed wat generaties lang meegaat. Speelgoed wat ons eco label verdient is gemaakt uit duurzame materialen zoals bamboe of organisch katoen. Speelgoed merken zoals PLAN TOYS gebruiken hun eigen samengeperst restmateriaal om speelgoed te maken uit gerecycled materiaal. Wij vinden het een pre wanneer een speelgoed merk rekening houdt met het milieu en met de toekomst van onze kinderen. 

Gelukkig zijn er meer speelgoed merken als PLAN TOYS. Mooi duurzaam speelgoed met een mooi design en hoge speelwaarde. Wij hebben onze favorieten opgezocht.

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed DJECO door Coretty Wierdsma

OH YEAH BABY!

8 jun. 2017 15:34:19

Nobodinoz en DJECO staan in de spotlight op de superstoere blog van mooie Claudia; www.ohyeahbaby.nl . Een blog voor ouders van stoere en nieuwsgierige monsters. Nobodinoz, DJECO en monsters passen toevallig heel goed bij elkaar, dus wij zijn heel erg blij met deze match. Claudia is moeder van oppermonster Otis en haar blog staat vol praktische tips, inspiratie en shoptips. (Wist je dat je online een oppas kunt bestellen...? Nu wel!)

Nieuwsgierig geworden? Hieronder een voorproefje uit de blog van Claudia over Nobodinoz en DJECO... Voor het hele verhaal kijk je op www.ohyeahbaby.nl

 

                                                  Nobodinoz blog

 

                                                     DJECO blog

  

 

 

 

DJECO- Spelletjes

2 feb. 2017 16:27:51

DJECO spelletjes, de spellen die wij en onze kinderen het allerliefst spelen. Het grote voordeel aan de spelletjes van DJECO is dat hjet vaak herkenbare spellen zijn maar dan in een mooi en stevig jasje. Sommige spellen van DJECO staan bij ons dan ook al jaren in de kast (En op de keukentafel!) en nog steeds zijn ze prachtig. De spellen van DJECO zijn prachtig geiilustreerd en spreken tot de verbeelding. 

                     DJECO little cooperation blog

De DJECO Little serie bestaat uit spelletjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Met aantrekkelijke grote dieren die als pionnen dienen zijn deze DJECO spellen favoriet bij de allerkleinsten. DJECO Little Cooperation is een perfect verjaardagscadeau voor elke peuter. En ben je klaar met spelen? Dan berg je het spel makkelijk weer op. De doos is groot genoeg!

                       

                            DJECO slangen en ladders blog

 

Voor de wat oudere kinderen heeft DJECO oude bekenden in een nieuw jasje gegoten. Mens erger je niet, slangen en ladders, en shut the box. Vooral dat laatste spel wordt door onze kinderen regelmatig op tafel gezet. Lekker fanatiek, er kan er maar 1 de winnaar zijn!

                                                     

                                                                             DJECO shut the box blog

 

Leuk om cadeau te geven zijn de kleinere kaartspellen van DJECO. Makkelijk om mee te nemen dus leuk om onderweg een spelletje te doen. Wij hebben volop keus in ons uitgebreide assortiment DJECO speelgoed. 

 

Geplaatst in DJECO door Magazijn Psikhouvanjou

DJECO speelgoed S2017

24 jan. 2017 13:32:38

DJECO... Onze absolute favoriet op speelgoedgebied. De puzzels, stapelblokken en spellen van DJECO zorgen al jaren voor heel veel speelplezier bij onze kinderen. Vandaar dat wij ook met regelmaat de catalogus doorkijken, voor inspiratie en om nog meer moois uit te zoeken voor onze klanten.

                                                                          DJECO 3 lagen puzzel blog

Er zijn puzzels en er zijn DJECO puzzels. DJECO 3 lagen puzzel chez nut en chez carot zijn toch wel onze absolute bestsellers. De afbeeldingen op de puzzels zijn aantrekkelijk voor kinderen maar ook voor volwassenen leuk om naar te kijken. De DJECO puzzels zitten allemaal in een stevige doos. Heel fijn want een grote ergernis in de speelgoedkast zijn toch wel kapotte dozen waar een puzzel of spel net niet helemaal meer inpast. Gelukkig hebben ze bij DJECO kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat scheel enorm veel frustratie na het spelen!

 

DJECO is zeer kieskeurig in het kiezen van haar verkooppunten. Daarom zijn wij er erg trots op dat wij dit merk al een groot aantal jaar mogen voeren. Als 1 van de eerste online verkooppunten in Nederland hebben wij onze collectie altijd met zorg uitgezocht en laten groeien. De DJECO klassiekers verkopen wij met veel plezier al jaren, en deze blijven natuurlijk nog heel lang in ons assortiment. De DJECO stapeltorens, of stapelblokken, zijn hier een goed voorbeeld van. Inmiddels hebben wij de blokken al voor heel veel pasgeboren kindjes in mogen pakken als kraamcadeau. De stapelblokken van DJECO zijn niet alleen leuk om mee te spoelen, maar ook prachtig als accessoire op de kinderkamer. 

 

                                                                    DJECO stapeltoren blog  DJECO stapeltoren blog

Geplaatst in Speelgoed DJECO door Magazijn Psikhouvanjou

DJECO en Crayola

4 okt. 2016 16:32:13

Na een dag uitpakken is het heerlijk om even te gaan zitten om te bloggen over ons favoriete onderwerp: Speelgoed! Afgelopen zomer verkochten wij de schappen bijna leeg en inmiddels stromen ze weer vol. 2 pallets DJECO (we konden niet kiezen bij het bestellen) en een pallet Crayola (Onze kinderen hebben mee uitgezocht, hun favoriete knutselspeelgoed) staan weer keurig netjes uitgepakt klaar.

 

DJECO bezochten wij begin september in Parijs. Wat houden wij van dit merk!! Tijdloos en van goede kwaliteit, het speelgoed van DJECO is voor ons een feest om uit te mogen pakken. We hebben (bijna) alles weer op voorraad en verwachten nog enkel geweldige nieuwe artikelen. Welk DJECO speelgoed staat bij jullie bovenaan de lijst? Onze jongste dames zijn vooral dol op de Artytoys prinsessen, een perfect cadeau voor in de schoen!.

 

Ons 1 na jongste meisje kwam vandaag Crayola uitpakken. Zij is in november jarig en moest (zoals dat kleine jarigen betaamt, goed op tijd) komen kijken of haar lievelingscadeau wel geleverd werd. En ja hoor, het zat er tussen. Crayola heeft geweldige stiften maar ook uitdagende knutselsets voor wat oudere kinderen. Binnenkort een groot aanbod Crayola in onze shop. Hou maar wat ruimte over in de zak van Sinterklaas want kinderen die van kleuren en knutselen houden zullen niet kunnen kiezen.

Geplaatst in Houten speelgoed Speelgoed DJECO door Magazijn Psikhouvanjou

DJECO 60 jaar speelgoed

11 mrt. 2015 09:54:11

Ons bekendste speelgoedmerk is opgericht in 1954, wat betekent dat DJECO dit jaar 60 jaar bestaat en dus al 60 jaar het mooiste speelgoed maakt.

De geschiedenis van DJECO in een notendop.(Het lijkt wel een sprookje!).

1954: De moeder van Frederic is manager bij een vakantiekamp. Naast haar werk maakt ze spelletjes voor haar dochter. Educatieve kleine spelletjes als domino en lotto. Als ik me dit voorstel zie ik wapperende franse schortjes en een moeder die avonden werkt aan mooie spelletjes voor haar kinderen. Zou het zo gegaan zijn? 

1960: Het eerste succes voor DJECO, zij winnen diverse awards voor hun designs. Gelukkig maar, dit geeft ze natuurlijk een steun in de rug om vooral door te gaan met hun passie: Speelgoed maken.

1970: DJECO valt stil. Op de site van DJECO wordt deze periode omschreven als een diepe slaap. Gelukkig worden ze weer wakker wanneer Frederic volwassen is!
 

1989: Frederic zet zijn kantoor op in hun voormalige pakhuis aan de Seine. Hij start met de import van speelgoed van over de hele wereld en bezoekt alle 4 de windstreken, op zoek naar het mooiste speelgoed. 

1997 en daarna: In het hoofd van Frederic ontstaan spellen en speelgoed dat hij nergens heeft kunnen vinden en hij besluit deze zelf te laten produceren. Een lijn educatief speelgoed met een artistieke inslag is geboren en helemaal nieuw in de speelgoedindustrie. Houten puzzels, houten speelgoed en kartonnen puzzels worden aan de DJECO collectie toegevoegd. Het bedrijf groeit en er komen kaartspellen en bordspellen bij. 
In 2004 trekt er een wonderlijke golf door de kinderkamers. DJECO start met hun lijn kinderkamer decoratie en kinderkamer accessoires. In 2006 worden er knutselpakketten en een innovatieve collectie creatieve vakantiespellen toegevoegd.

Dankzij het design en de hoge kwaliteit die bij DJECO voorop staan worden er elk jaar nieuwe ontwerpen en versies van bestaand speelgoed toegevoegd.

Wij wensen DJECO en Frederic nog vele jaren en Lang en Gelukkig! 

 

Geplaatst in Speelgoed DJECO door Coretty Wierdsma

DJECO sneeuwbol lampen

14 okt. 2014 19:36:21

Wij hebben eindelijk bericht van DJECO, de sneeuwbol lampen komen in November én in December binnen dus 2 leveringen. Wij hebben de afspraak gemaakt dat wij een seintje krijgen zodra ze er zijn en aansluitend wordt onze bestelling zsm geleverd.
Velen van jullie wachten op deze sneeuwbol lampen daarom is het mogelijk deze lamp te reserveren. Zodra ze binnen zijn heb je 3 werkdagen de tijd om je bestelling te plaatsen, deze 3 dagen blijft de lamp voor jou gereserveerd.

Ik wil graag een lamp reseveren, hoe doe ik dat?
Stuur ons een mailtje info@psikhouvanjou.nl waarin je aangeeft welke lamp je wenst te reserveren Ballerina of Hertje en ook hoeveel. 

Ik wil de lamp vooor Sinterklaas gaat dat lukken?
Wij weten niet wanneer in November de lampen geleverd worden, geef bij je reservering ook aan of je wellicht de lamp ook nog na Sinterklaas wenst te ontvangen.

Ik heb me ingeschreven voor de lamp maar ik heb me toch bedacht wat nu?
Mail ons zsm dan halen wij halen je mailadres uit het mailbestand

Ik wil behalve de lamp ook andere dingen bestellen kan dat?
Ja dat kan zodra de lamp binnen is kun je ook de andere artikelen bestellen, helaas is het niet mogelijk om weken van te voren je extra bestellingen samen te voegen. Dat is logistiek helaas onmogelijk                            

                                                     DJECO sneeuwbol lamp Ballerina of Hertje €39.95

Geplaatst in DJECO Kinderkamer Verlichting door Coretty Wierdsma

DJECO W2014

16 sep. 2014 19:01:39

Wij zijn er nog al trots op dat DJECO onze hofleverancier in speelgoed is. Sinds 2010 hebben wij met toeters en lof trompetten dit prachtige merk speelgoed toegevoegd aan ons assortiment. Dat ging niet zomaar, het was vooral eentje van de aanhouder wint en gelukkig is dat een eigenschap die wij bezitten.

Elk jaar werd het DJECO speelgoed assortiment uitgebreid binnen 4 jaar is het assortiment speelgoed flink gegroeid of uit de kluiten gewassen. Als je je bedenkt dat wij misschien maar 15% van het hele DJECO speelgoed assortiment verkopen dan vallen die 250 DJECO artikelen best mee. Nee het is helemaal niet moeilijk om heel veel artikelen in te kopen, maar daar ligt niet onze kracht, onze kracht is dat wij voor jou voor selecteren en alleen de allermooiste en meest bijzonder DJECO parels voor jou selecteren.

Elk jaar brengt DJECO een fantastische catalogi uit, vol met het mooiste speelgoed!  het zijn er inmiddels 3 die wij verslinden bij binnenkomst. Het is een prestatie om elk jaar met zoveel vernieuwing te komen, zoveel kwaliteit kan bieden en altijd met vernieuwende illustratoren werkt- dan ben je met recht een hofleverancier, eentje met een gouden randje.

En wat bracht DJECO ons in het najaar van 2014?


DJECO Woonaccessoires


1- DJECO Sneeuwbol lamp hertje of ballerina 
Dit is een lamp die je als klein meisje zelf ook had gewenst, het magische van een sneeuwbol gecombineerd met een nachtlamp die van kleur wisselt en na 2 uur vanzelf uitgaat. Schudden is niet nodig, als je de lamp aanzet gaan de sneeuwvlokken vanzelf bewegen. Deze betoverende lamp verdient een prachtige plek op de kinderkamer.

2- DJECO geheimen kastje Garden in Bloom
Een houten kast met een geheim laatje voor je diepste geheimen of kostbaarste spulletjes. Het kastje is een tafelmodel met 2 deurtjes en 3 lades.  Je zet het kastje op een bureau of gewoon in de kinderkamer als mooie en functionele accessoire.

 

3- DJECO spaarpot Under my Wing
Wat een lieve moeder vogel met een kleintje onder haar vleugel. Deze DJECO spaarpot "under my wing" is met de hand beschilderd met onderop een rubberen sluitdop. Wij vinden dit een prachtig kraamcadeau. Welke kersverse moeder raakt er niet vertedert van dit plaatje...


DJECO Speelgoed

4- Nieuwe prinsessen van Arty Toys Djeco
Er zijn een aantal nieuwe prinsessen bijgekomen oa Barbara en haar zwaan, die niets liever doet dan met haar zwaan te dobberen in het zwanenmeer. Er is heus kasteel 12 prinsessen en 1 prins.
 

5- DJECO Magnimo magneten
42 houten DJECO magneten in een mooie bewaardoos, deze magneten zijn echt geweldig voor kleine kinderen, in een mum van tijd kennen ze 42 verschillende dieren. Het favoriete speelgoed van onze jongste kinderen.

6- DJECO 3D puzzel Enzo & Cie
Een houten 3D puzzel waarmee met 2,3 of met 4 stukken een van de Enzo & Co beesten puzzelt.  Gemaakt van hout en ook nog eens heel fijn om mee te spelen dus puzzelen en spelen in één.

DJECO Spellen

7- DJECOJumpy - vlooienspel
Een van de bestsellers van DJECO is in een nieuw jasje gestopt. Met wat meer opstakels, grotere kikkers en een kleinere vijver is het nieuwe Jumpy spel moeilijker geworden. Jumpy is echt een spel voor alle leeftijden, altijd goed als verjaardagscadeau.

 


8- DJECO Flora Color - familiespel
Een familiespel waarin 4 IJverige bloemisten zich haasten zich om boeketten te maken, maar let op dat de anderen niet je bloemen stelen. Het haasje dat als eerste zijn boeket bij elkaar gespeeld heeft is de winnaar! Het spel is super mooi vormgegeven en zal zeker in de smaak vallen bij meisjes.9- DJECO spel Batameuh
DJECO kaartspel Batameuh, een spel waarbij de boerderijdieren tegen de wilde dieren spelen....

DJECO spel Batameuh


DJECO creatief

10- DJECO Krimpe Dinkie
Het is lang geleden maar net zo leuk als toen, krimpie dinkie werd door DJECO wel in een heel bijzonder nieuw jasje gestoken. Je kleurt het papier, even de oven in en ze zijn 7 x kleiner geworden.
Er zijn bijoux setjes en speelsetje met popjes.

11- DJECO easy origami
 Onze kinderen zijn gek op vouwen, muizentrappetjes, kikkers, bootjes een stukje papier tover je zo tot wat moois. Deze nieuwe origami is wel extra mooi omdat de blaadjes dubbelzijd geprint zijn en de dieren echt tot leven komen. Leuk om samen te vouwen of tijdens een kinderfeestje

12- DJECO vouwkleurplaten
Ze blijven leuk, in elkaar gevouwen denk je te weten wat het is en als ze ze uitvouwt komt de verrassing. 

Kortom: het valt niet mee je favoriete speelgoed uit te kiezen. Kijk gerust bij de categorie speelgoed in onze shop voor nog veel meer ideeen!  

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Speelgoed DJECO door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • NL + BE + DE Gratis verzending
  vanaf € 75,00
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Skip Hop Kid O Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys Wobbel KidsDepot Roommate Eef Lillemor Noodoll Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1117 beoordelingen.