Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

BiBs fopspeen gebruiksaanwijzing

26 okt. 2019 12:04:43

We verkopen heeft veel BIBS fopspenen en ontvangen ook veel vragen over de BIBS fopspeen. De meeste gestelde vragen zetten we voor je nog even op een rijtje.


Moet ik een BIBS fopseen uitkoken voor het eerst gebruik?
 

Voor het eerste gebruik van de fopseen leg je de speen 5 minuten in een bakje met gekookt water. Dus eerst het water koken, water in een bakje gieten en daarna pas de speen er in leggen. De fospeen kook je dus NIET op het vuur. Wanneer er water in de speen gelopen is kun je dit er gewoon uit drukken.

De BiBS fospeen kan niet in een sterilisator of in vaatwasser gereinigd worden Drogen doe je op een schone doek zoals een hydrofieldoek, niet in de volle zon of op een warmtre bron dan kan de speen klevering worden.

 

       Bibs fospeen gebruiksaanwijzing

 

Ik heb een BiBs fopseen maat 1 gekocht en nu heb ik maat 2 binnen maar deze is net zo groot, hoe kan dat?

 

Vervang de BiBS fospeen bij voorkeur elke 4-6 weken, het speentje is gemaakt van natuurljk rubber en heeft als eigenschap dat de speen groter wordt wanneer er op gezogen wordt. Daarom is het mogelijk dat de speen van de orginele vorm afwijkt van eerder gekochte spenen.


Ik weet zeker dat ik niet de juiste maat BiBs speen heb ontvangen, en nu?
 

Deze vraag krijgen wij ook vaak en in 99% van de gevallen heb je echt de juiste speen ontvangen, lees ook het bovenstaande stuk goed waar je kunt lezen dat de vorm en formaat door de zuigrkacht van baby kan vervormen. En meten is weten dus niet vergelijken met de oude speen die je thuis hebt dat is geen meten.


Bibs speen maat 1 - schildje 45 mm, speenhooge 27 mm en speendiameter 15 mm -> 0-6 maanden
Bibs speen maat 2-  schildje 45 mm, speenhoogte 30 mm en speendiameter 14 mm ->6-18 maanden
Bibs speen maat 3-  schildje 45 mm, speenhoogte 33 mm en speendiameter 18 mm -> 18 maanden en ouder

 

HELP mijn baby heeft de Bibs speen helemaal in zijn mond, wat nu?

 

Als de fopspeen per ongeluk te ver in de mond van de baby komt, kun je de speen er zachtjes weer uit halen. Door de drie gaten in het schild kan de baby niet stikken. 

 

 Welke maat Bibs fospeen heb ik nodig?

 

Heb je nog steeds een vraag over de spenen bel of mail ons gerust! tel 0572-700203 of info@psikhouvanjou.nl 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau tips top 5

21 apr. 2019 17:08:45

De leukste kraamcadeau tips voor een origineel en leuk kraamcadeau. In ons vorige blog gaven we je al tips voor een origineel kraamcadeau en dit blog geven we simpel weg invulling met kraamcadeau tips, we delen graag onze top 5 van kraamcadeau's waarmee je altijd bij iedereen op kraamvisitie kan komen.
Voor ons is het super makkelijk om de leukste kraamcadeau tips ,met jullie te delen. Omdat we al meer dan 10 jaar de leukste kraamcadeau's voor jullie, familie en vrienden inpakken.Kraamcadeau tip nummer 1 doet niet onder voor tip  5 ze staan echt in willekeurige volgorde en bij elke tip hebben we een verhaaltje.

Kraamcadeau tips top 5 

 

Kraamcadeau tip 1 - Wee Gallery kijkkaarten

Al zolang PSikhouvanjou bestaat verkopen we deze prachtige Wee Gallery kijkkaarten als kraamcadeau en dat is dus al sinds 2008! De stevige artc ards van Wee Gallery met afgeronde hoeken stimuleren je baby om te kijken. Studies hebben aangetoond dat pasgeborenen vanaf 22-30 cm afstand sterk contrasterende afbeeldingen kunnen zien. De dieren op de kaarten zijn in zwart wit gedrukt, de voorkant van de kaart is wit/ zwart en de achterkant zwart/wit. Gedrukt met soya inkt op gerecycled karton. Heel geschikt als kraamcadeau (te versturen per post).
Wee Gallery kijkkaarten is al jarenlang één van het meest gegeven orginele kraamcadeau en we hebben de gegevens er eens op na geslagen en met 1 stulk verschil staan de jungle kijkkaarten en de zwart wit kijkkaarten samen op plek nummer 1

 

            Kraamcadeau tip 1 Wee Gallery kijkkaarten

                                    Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle a Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle b

                                      Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit a Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit b

 

De onderstaande afbeelding laat goed zien hoe lang je kleine kan spelen met de kijkkaarten, van 0-3 maanden kunnen babues de contrasten goed zien tussen zwart en wit. Na 9 maanden beginnen ze de dieren te herkennen en ze kunnen wel tot 2 jaar met veel plezier spelen met deze kijkkaarten van Wee Gallery.

               Wee Gallery kijkkaarten kraamcadeau tip 1 verschillende fases

 

 

Kraamcadeau tip 2 - Badboekje van Wee Gallery

 

Het zal geen toeval zijn dat tip 2 ook van Wee Gallery is, een super leuk magic badboekje van Wee Gallery. De prachtige illustraties in het badboekje krijgen kleur zodra het boekje nat wordt. Een origineel kraamcadeau waar ieder kind blij van wordt (en ook gewaardeerd door broertjes en zusjes).
Wanneer het badboekje in contact met water komt verschijnen de mooiste illustraties.Een zacht en lichtgewicht boekje voor gegarandeerd uren van badpret. Perfect als uniek kraamcadeau of eerste verjaardag.

                                                  Kraamcadeautip 3 wee gallery badboek

                                                                   

Kraamcadeautip 3 - 100% Natuur rubber bad- en bijtspeeltje

 

Zoek je een eco en duurzaam kraamcadeau dat is deze tip echt iets voor jou. Alle bijspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex rubber van Hevea bomen. De bijtspeeltjes zijn absoluut veilig om op te kauwen. 100% Afbreekbaar en CE gecertificeerd. BPA, PVC, Phthalate en nitrosamine vrij.
Selecteer bij de categorie kraamcadeau het filter ECO - koop bewust - en je shopt alle kraamcadeau's die eco en duurzaam zijn, en dat zijn er veel, wel zo handig dus.

Er zijn bijtspeeltjes waarin een belletje zit voor extra speelplezier van oa Petit Monkey en Tikiri, de orgigami bootjes van Oli & Carol zijn natuurlijk hartstikke leuk voor in bad en Oli & Carol maakt ook bijtringen. Net als de super trendy bijtringen van Konges Slojd, deze grappige eigenzinnige beestjes doen het fantastisch als kraamcadeau.
De bad- en bijtspeeltjes hebben geen gat waardoor schimmel zou kunnen ontstaan.

 

                                 Kraamcadeau speelgoed 

Kraamcadeau tip 4 speelgoed van Plan Toys 

 

Nog een eco kraamcaudeau tip omdat wij duidelijk een verandering zien bij de jonge ouders. Al vanaf de geboorte kiezen zijn voor producten die goed zijn voor hun baby en voor deze aarde. De keuze van het materiaal maakt het grote verschil. 
Plan Toys baby speelgoed voldoet 100% aan deze behoefte, het speelgoed wordt gemaakt gemaakt van latex hout wat gebruikt voor de productie van hevea latex. Deze latex bomen komen uit een latex plantage waar deze bomen afgeschreven zijn omdat een latex boom niet tot het einde latex kan produceren.
Er wordt dus een afgeschreven "boom" gebruikt, ze proberen zoveel mogelijk delen van de boom te gebruiken en het rest materiaal wordt verbrand en deze energie wordt weer gebruikt voor de productie van het Plan Toys speelgoed.
Plan Toys is het enige duurzame baby speelgoed en ze maken ook nog eens fantastisch mooi speelgoed. Het badbootje waarmee Plan Toys in Nederland doorbrak mak niet ontbreken on onze top 5. Doordat het bootje van latex hout gemaakt is mag het dus ook echt in bad!


                    

 

Kraamcadeautip 5 BiBs spenen 100% natuurlijk rubber

 

Helemaal van nu de BiBs fopspeen in alle kleuren! Ben je op zoek naar een hip en betaalbaar kraamcadeau dat zeker in de smaak valt, geef dan een BiBs fopspeen cadeau. Deze speen is echt dé hit van 2019!

                                            Kraamcadeautip 5 Bibs speen ECO natuurlijk

De BiBs fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Een schot in de roos wanneer je op zoek bent naar een eco- kies- bewust kraamcadeau. De 100% natuurlijke fopspeen is een liefdevol cadeautje met zorg voor je kleintje uitgezocht. Match je speen met de outfit van je mooiste kleintje.

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Origineel kraamcadeau hout

14 sep. 2018 10:42:10

De leukste kraamcadeau's van hout bestel je online bij PSikhouvanjou. Kies voor een houten kraamcadeau wanneer je speelgoed of een kinderkamer accessoire wilt geven die jarenlang meegaat. En het allerleukst? De baby als peuter of kleuter met jouw kraamcadeau zien spelen.

Kies je voor een houten kraamcadeau dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben onze favoriete kraamcadeau's met zorg uitgezocht. Op zoek naar een kleiner kraamcadeau voor een jongen of een meisje? De houten duwfiguren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Jouw favoriet zit er zeker tussen.

DJECO maakt prachtig houten speelgoed voor elke leeftijd. Geen wonder dat de originele kraamcadeau's van DJECO in de smaak vallen. Kies je liever voor een kraamcadeau met een grappig beestje? Dan is de Pinguin van PLAN TOYS een leuk cadeau idee. En ben je op zoek naar design? Petit Collage maakt zelfs de verpakking in stijl, met zo'n kraamcadeau maak je indruk!    

                                                          DJECO duwfiguur BabyRouli
                                                                 DJECO duwfiguur BabyRouli 

                                                                Plan Toys duwfiguur pinguin wheelie

                                                                   PLAN TOYS duwfiguur pinguin wheelie

 

   Petit Collage duwfiguur lion    Petit Collage duwfiguur lion   Petit Collage duwfiguur lion

                                                                             Petit Collage duwfiguur Lion

 

LIEWOOD en PLAN TOYS ook prachtige houten babygym's waar babies heerlijk onder kunnen spelen.

                                                 

                                              LIEWOOD houten babygym blauw    LIEWOOD houten babygym roze

Wij hopen je hiermee op voldoende ideeen gebracht te hebben. Wil je toch nog meer kraamcadeau's zien bekijk dan het hele assortiment in onze webshop. Je vindt daar veel inspiratie, makkelijk gesorteerd. 

Geplaatst in Kraamcadeau Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

Mooi kraamcadeau online

19 jan. 2018 11:17:40

Om het online bestellen van kraamcadeau's nog makkelijker te maken hebben wij een nieuwe categorie kraamcadeau's online gezet. Shop originele kraamcadeau's in makkelijke categorieën. Heb je geen idee wat voor kraamcadeau je wilt geven, dan helpen wij je graag! Pak je graag uit met een origineel kraamcadeau dan hebben wij genoeg tips om de baby en de verse ouders heel erg blij te maken! Houten kraamcadeau's vallen altijd in de smaak.

 

                                                                      Origineel kraamcadeau online

 

In de categorie kraamcadeau speelgoed hebben we cadeau's staan waar een baby al vanaf hele jonge leeftijd mee kan spelen. De knijpdieren van Tikiri zijn favoriet, bij ons en bij jullie! Ook de bijtbootjes van Oli & Carol en de kleurrijke lijn van Kid O gaan zeker in de smaak vallen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die je niet overal vindt, zo kom je op visite met een origineel cadeau. Wij verkopen al jarenlang de Wee Gallery kijkkaarten. Deze kaarten zijn zwart / wit en dat maakt ze al snel zichtbaar voor de baby.

De categorie servies bevat veel cadeautjes die echt van pas komen. Mooie borden, kommen en bekers. Kinderservies waarmee aan tafel gaan een feestje wordt. Nieuw in onze collectie is LIEWOOD, prachtig bamboe melamine. Ook hebben wij al heel veel servies van Petit Monkey en Dotcomgiftshop als cadeau in mogen pakken en mogen versturen naar de verse baby. En last but not least de categorie babykamer, de allermooiste kinderkamer accessoires. Geef een mooi nachtlampje cadeau, of de tuimelaars van Kiko+ . Wij weten zeker dat deze tips in de smaak zullen vallen!

Heb je nog steeds geen idee welk cadeau je wilt geven mail ons dan helpen je graag verder bij het vinden het juiste kraamcadeau of we maken een mooi kraamcadeau pakket voor je. We pakken de cadeau's stijlvol voor je in, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het kraambezoek!

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau online

7 feb. 2017 11:51:29

Kraamcadeau's, wij hebben een groot assortiment online in onze webshop PSikhouvanjou. Wee Gallery, Kid O en Oli & Carol, Liewood in elke prijsklasse vind je bij ons het perfecte cadeau voor de allerkleinsten. Een verse baby verdient een met zorg gekozen kraamcadeau. En met onze inpakservice maken we er natuurlijk een feestje van. Bij veel van deze bestellingen verzuchten wij aan de inpaktafel; "Mogen wij nog 1 baby alsjeblieft?".

                                  Kraamcadeau online

9 maanden heb je meegeleefd, echo's bekeken, misschien wel schopjes gevoeld. En tijdens die 9 maanden denk je er vast vaak over na: Wel cadeau geven we de pasgeborene? Omdat een cadeau uitzoeken niet altijd even makkelijk is hebben wij de categorie Kraamcadeau aangemaakt. Sorteer op kleur, merk of leeftijd en vind zo heel gemakkelijk een geweldig cadeau. Een eerste kindje verwen je met een set Wee Gallery art cards of een Plan Toys zeilbootje. Of stel zelf een set samen uit ons zorgvuldig samengesteld assortiment melamine. 

 

Maar bij een tweede, derde, misschien wel vierde kindje wordt het toch vaak moeilijker om een mooi en origineel kraamcadeau te vinden. Je wilt natuurlijk dat de jonge moeder en vader verrast zijn. En laat dat nu net zijn waar PSikhouvanjou in uitblinkt: kraamcadeau's die je niet overal zomaar tegenkomt. Wat dacht je van de Kiko+ usagi cute rabbit friends tuimelaars? Bij ons staan ze op nummer 1, ze passen op (bijna) elke kinderkamer en het geluidje wat ze maken is mega schattig. Geef je liever een kraamcadeau met meer kleur, kijk dan eens naar de Kid O Myland collectie. Wij weten zeker dat elk kindje daar heel veel mee gaat spelen.

 

Maak je dus geen zorgen meer over een geschikt kraamcadeau. Geniet van de beschuit met muisjes en het heerlijke babygeurtje! 

 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1686 beoordelingen.