Facebook title
Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

BiBs fopspeen gebruiksaanwijzing

26 okt. 2019 12:04:43

We verkopen heeft veel BIBS fopspenen en ontvangen ook veel vragen over de BIBS fopspeen. De meeste gestelde vragen zetten we voor je nog even op een rijtje.


Moet ik een BIBS fopseen uitkoken voor het eerst gebruik?
 

Voor het eerste gebruik van de fopseen leg je de speen 5 minuten in een bakje met gekookt water. Dus eerst het water koken, water in een bakje gieten en daarna pas de speen er in leggen. De fospeen kook je dus NIET op het vuur. Wanneer er water in de speen gelopen is kun je dit er gewoon uit drukken.

De BiBS fospeen kan niet in een sterilisator of in vaatwasser gereinigd worden Drogen doe je op een schone doek zoals een hydrofieldoek, niet in de volle zon of op een warmtre bron dan kan de speen klevering worden.

 

       Bibs fospeen gebruiksaanwijzing

 

Ik heb een BiBs fopseen maat 1 gekocht en nu heb ik maat 2 binnen maar deze is net zo groot, hoe kan dat?

 

Vervang de BiBS fospeen bij voorkeur elke 4-6 weken, het speentje is gemaakt van natuurljk rubber en heeft als eigenschap dat de speen groter wordt wanneer er op gezogen wordt. Daarom is het mogelijk dat de speen van de orginele vorm afwijkt van eerder gekochte spenen.


Ik weet zeker dat ik niet de juiste maat BiBs speen heb ontvangen, en nu?
 

Deze vraag krijgen wij ook vaak en in 99% van de gevallen heb je echt de juiste speen ontvangen, lees ook het bovenstaande stuk goed waar je kunt lezen dat de vorm en formaat door de zuigrkacht van baby kan vervormen. En meten is weten dus niet vergelijken met de oude speen die je thuis hebt dat is geen meten.


Bibs speen maat 1 - schildje 45 mm, speenhooge 27 mm en speendiameter 15 mm -> 0-6 maanden
Bibs speen maat 2-  schildje 45 mm, speenhoogte 30 mm en speendiameter 14 mm ->6-18 maanden
Bibs speen maat 3-  schildje 45 mm, speenhoogte 33 mm en speendiameter 18 mm -> 18 maanden en ouder

 

HELP mijn baby heeft de Bibs speen helemaal in zijn mond, wat nu?

 

Als de fopspeen per ongeluk te ver in de mond van de baby komt, kun je de speen er zachtjes weer uit halen. Door de drie gaten in het schild kan de baby niet stikken. 

 

 Welke maat Bibs fospeen heb ik nodig?

 

Heb je nog steeds een vraag over de spenen bel of mail ons gerust! tel 0572-700203 of info@psikhouvanjou.nl 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

BiBs Mushie slab

4 okt. 2019 21:14:59

Bibs heeft aanvullende op de prachtige gekleurde spenen nu ook hele handige slabben gemaakt. De mushie silicone slab is super handig, de opvangbak vangt etensresten op die niet in de mond komen en je kleintje leert zo gemakkelijke zelfstandig eten zonder al te veel rommel te maken.

De slab maak je op maat me het verschillende drukkers. Match de Mushie slab met je BIBS fospeen of geven ze same n als uniek kraamcadeau. De mushie slab spoel je af onder de kraan.

                                                      Bibs Mushie siliconen slab 

                                                      Mushie bobs slab siliconen

 

De silicone slabben zijn verkrijgbaar in 7 prachtige kleuren van raw sienna, diep rood tot tradewinds diep grijs. Voor elke is er wel een mooie passende kleur te vinden.

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

LIEWOOD preview nieuwste collectie

29 sep. 2019 12:17:25

Bij LIEWOOD kopen we al maanden van te voren de nieuwste collectie in en het gebeurt regelematig dat we vergeten zijn welke mooie LIEWOOD items er aankomen. Toen we begin September op de beurs in Parijs waren, konden de hele collectie zien en bij thuiskomst hebben alle mooie items nagekeken en artikelen toegevoegd die echt niet mochten missen. 
Er komt natuurlijk een nieuwe strandset, een hele toffe Lotus tuinset met een gieter,schep en harkje. En ook prachtige silicone bakjes Iggy in nog mooiere kleuren en we hebben de stoute schoen aangetrokken en hele toffe blumer sandaaltjes besteld.
Het bekende bamboe kinderservies komt er in 3 nieuwe kleuren. Heel even werden we verleid door het zwemgoed, de leukste badpakjes en bikini's zaten echt al in ons mandje...maar he schoenmaker blijf bij je leest, ook wij moeten keuzes maken waarvan we hopen dat deze het beste bij jullie passen.

We zagen nl ook geweldige gekleurde regenlaarsjes in rood niet echt een kleur die je bij LIEWOOD zou verwachten maar ook binnen hun Deense kleurscala knalde deze laarsjes eruit.   

 

LIEWOOD regenlaars kortLIEWOOD regenlaarsjes kort

We gaan eerst even afwachten wat jullie van deze korte regenlaarjses vinden, regenlaarsjes horen eigenlijk niet in ons assortiment maar goed wanneer er LIEWOOD op de regenlaarsjes staan is het toch net even wat anders. LIEWOOD heeft ook geweldige sandaaltjes gemaakt voor S2020 die ook een must waren in ons assortiment.

We zijn reuze benieuwd naar de collecties van volgend jaar, de Deense merken lijken door elkaar geinspireerd dus wat zou nou wordt nieuwe trending merk?

LIEWOOD sandaal blumer mustardLIEWOOD sandaal blumer mustard bottom

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau tips top 5

21 apr. 2019 17:08:45

De leukste kraamcadeau tips voor een origineel en leuk kraamcadeau. In ons vorige blog gaven we je al tips voor een origineel kraamcadeau en dit blog geven we simpel weg invulling met kraamcadeau tips, we delen graag onze top 5 van kraamcadeau's waarmee je altijd bij iedereen op kraamvisitie kan komen.
Voor ons is het super makkelijk om de leukste kraamcadeau tips ,met jullie te delen. Omdat we al meer dan 10 jaar de leukste kraamcadeau's voor jullie, familie en vrienden inpakken.Kraamcadeau tip nummer 1 doet niet onder voor tip  5 ze staan echt in willekeurige volgorde en bij elke tip hebben we een verhaaltje.

Kraamcadeau tips top 5 

 

Kraamcadeau tip 1 - Wee Gallery kijkkaarten

Al zolang PSikhouvanjou bestaat verkopen we deze prachtige Wee Gallery kijkkaarten als kraamcadeau en dat is dus al sinds 2008! De stevige artc ards van Wee Gallery met afgeronde hoeken stimuleren je baby om te kijken. Studies hebben aangetoond dat pasgeborenen vanaf 22-30 cm afstand sterk contrasterende afbeeldingen kunnen zien. De dieren op de kaarten zijn in zwart wit gedrukt, de voorkant van de kaart is wit/ zwart en de achterkant zwart/wit. Gedrukt met soya inkt op gerecycled karton. Heel geschikt als kraamcadeau (te versturen per post).
Wee Gallery kijkkaarten is al jarenlang één van het meest gegeven orginele kraamcadeau en we hebben de gegevens er eens op na geslagen en met 1 stulk verschil staan de jungle kijkkaarten en de zwart wit kijkkaarten samen op plek nummer 1

 

            Kraamcadeau tip 1 Wee Gallery kijkkaarten

                                    Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle a Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle b

                                      Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit a Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit b

 

De onderstaande afbeelding laat goed zien hoe lang je kleine kan spelen met de kijkkaarten, van 0-3 maanden kunnen babues de contrasten goed zien tussen zwart en wit. Na 9 maanden beginnen ze de dieren te herkennen en ze kunnen wel tot 2 jaar met veel plezier spelen met deze kijkkaarten van Wee Gallery.

               Wee Gallery kijkkaarten kraamcadeau tip 1 verschillende fases

 

 

Kraamcadeau tip 2 - Badboekje van Wee Gallery

 

Het zal geen toeval zijn dat tip 2 ook van Wee Gallery is, een super leuk magic badboekje van Wee Gallery. De prachtige illustraties in het badboekje krijgen kleur zodra het boekje nat wordt. Een origineel kraamcadeau waar ieder kind blij van wordt (en ook gewaardeerd door broertjes en zusjes).
Wanneer het badboekje in contact met water komt verschijnen de mooiste illustraties.Een zacht en lichtgewicht boekje voor gegarandeerd uren van badpret. Perfect als uniek kraamcadeau of eerste verjaardag.

                                                  Kraamcadeautip 3 wee gallery badboek

                                                                   

Kraamcadeautip 3 - 100% Natuur rubber bad- en bijtspeeltje

 

Zoek je een eco en duurzaam kraamcadeau dat is deze tip echt iets voor jou. Alle bijspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex rubber van Hevea bomen. De bijtspeeltjes zijn absoluut veilig om op te kauwen. 100% Afbreekbaar en CE gecertificeerd. BPA, PVC, Phthalate en nitrosamine vrij.
Selecteer bij de categorie kraamcadeau het filter ECO - koop bewust - en je shopt alle kraamcadeau's die eco en duurzaam zijn, en dat zijn er veel, wel zo handig dus.

Er zijn bijtspeeltjes waarin een belletje zit voor extra speelplezier van oa Petit Monkey en Tikiri, de orgigami bootjes van Oli & Carol zijn natuurlijk hartstikke leuk voor in bad en Oli & Carol maakt ook bijtringen. Net als de super trendy bijtringen van Konges Slojd, deze grappige eigenzinnige beestjes doen het fantastisch als kraamcadeau.
De bad- en bijtspeeltjes hebben geen gat waardoor schimmel zou kunnen ontstaan.

 

                                 Kraamcadeau speelgoed 

Kraamcadeau tip 4 speelgoed van Plan Toys 

 

Nog een eco kraamcaudeau tip omdat wij duidelijk een verandering zien bij de jonge ouders. Al vanaf de geboorte kiezen zijn voor producten die goed zijn voor hun baby en voor deze aarde. De keuze van het materiaal maakt het grote verschil. 
Plan Toys baby speelgoed voldoet 100% aan deze behoefte, het speelgoed wordt gemaakt gemaakt van latex hout wat gebruikt voor de productie van hevea latex. Deze latex bomen komen uit een latex plantage waar deze bomen afgeschreven zijn omdat een latex boom niet tot het einde latex kan produceren.
Er wordt dus een afgeschreven "boom" gebruikt, ze proberen zoveel mogelijk delen van de boom te gebruiken en het rest materiaal wordt verbrand en deze energie wordt weer gebruikt voor de productie van het Plan Toys speelgoed.
Plan Toys is het enige duurzame baby speelgoed en ze maken ook nog eens fantastisch mooi speelgoed. Het badbootje waarmee Plan Toys in Nederland doorbrak mak niet ontbreken on onze top 5. Doordat het bootje van latex hout gemaakt is mag het dus ook echt in bad!


                    

 

Kraamcadeautip 5 BiBs spenen 100% natuurlijk rubber

 

Helemaal van nu de BiBs fopspeen in alle kleuren! Ben je op zoek naar een hip en betaalbaar kraamcadeau dat zeker in de smaak valt, geef dan een BiBs fopspeen cadeau. Deze speen is echt dé hit van 2019!

                                            Kraamcadeautip 5 Bibs speen ECO natuurlijk

De BiBs fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Een schot in de roos wanneer je op zoek bent naar een eco- kies- bewust kraamcadeau. De 100% natuurlijke fopspeen is een liefdevol cadeautje met zorg voor je kleintje uitgezocht. Match je speen met de outfit van je mooiste kleintje.

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Wat is een origineel kraamcadeau?

11 apr. 2019 11:28:44

Een origineel kraamcadeau is een cadeau waarmee je ouders echt kan verrassen. Wanneer je een kraamcadeau geeft, wil je dat het cadeau gebruikt wordt en dat de ouders en kinderen er echt iets aan hebben. Je wilt graag een kraamcadeau geven dat past bij de ouders en gezin maar ook bij jou want alleen dan kunnen ze zich later herinneren van wie ze het kraamcadeau gekregen hebben. Dan ben je geslaagd in het geven van een orgineel kraamcadeau.


Voor het geven van aan origineel kraamcadeau geldt dus geen gouden regel en het heeft ook niets te maken met het bedrag wat je wilt besteden want vaak zijn kleine kraamcadeautjes net zo leuk!
Wanneer klanten ons bellen voor advies stellen we altijd de onderstaande vragen, deze zullen jou ook vast helpen bij het vinden van jouw kraamcadeau voor de pasgeboren baby. 

                              


Welk bedrag wil je besteden?

Afhankelijk van je relatie met de ouders en het gezin bepaal je zelf welk bedrag je aan het kraamcadeau wilt besteden. Misschien weet jij nog wat je zelf destijds als kraamcadeau hebt ontvangen,   


Voor wie is het kraamcadeau?

Wil je een kraamcadeau geven wat meteen gebruikt kan worden of geef je liever een cadeau voor de baby? Pasgeboren babies slapen veel en spelen nog niet wanneer je een cadeautje wilt geven voor direct gebruik denk dan aan babyverzorgingsproducten, zoals heerlijke badschuim of babyshampoo, swaddles en hydrofiel doeken om de baby te verzorgen. Of een BIBS fopsenen deze kun je op kleur kiezen, dat zullen de ouders super leuk vinden en als laatste is een slab is ook alijd een welkom kraamcadeau want hiervan heb je er nooit genoeg.

Je geeft dus een kraamcadeau voor de ouders, dat is vaak ons advies wanneer niet gaat om een eerste baby in het gezin want vaak is er vanuit de eerste kraamtijd al van alles aanwezig.

Wanneer het een kraamcadeau is voor een tweede of derde kindje adviseren we graag houten babyspeelgoed van 1 jaar, zoals een trekfiguur, badspeelgoed van Plan Toys, een stapeltoren of houten blokken. De andere kinderen uit het gezin kunnen vaak al meteen spelen met dit cadeau en dat is wel zo leuk!


Is het een kraamcadeau jongens - meisjes of neutraal?

Onze voorkeur is om een zo neutraal mogelijk kraamcadeau te geven want dan kan het cadeau makkelijk weer gebruikt worden bij een volgende kindje. Maar wij snappen ook dat er heel duidelijk gekozen wordt voor een kraamcadeautje jongen of meisje. Welk cadeau je ook kiest wij pakken het alles feestelijk voor je in een kunnen met de verpakking je cadeau nog mooier maken.

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Origineel kraamcadeau hout

14 sep. 2018 10:42:10

De leukste kraamcadeau's van hout bestel je online bij PSikhouvanjou. Kies voor een houten kraamcadeau wanneer je speelgoed of een kinderkamer accessoire wilt geven die jarenlang meegaat. En het allerleukst? De baby als peuter of kleuter met jouw kraamcadeau zien spelen.

Kies je voor een houten kraamcadeau dan kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben onze favoriete kraamcadeau's met zorg uitgezocht. Op zoek naar een kleiner kraamcadeau voor een jongen of een meisje? De houten duwfiguren zijn er in veel verschillende soorten en maten. Jouw favoriet zit er zeker tussen.

DJECO maakt prachtig houten speelgoed voor elke leeftijd. Geen wonder dat de originele kraamcadeau's van DJECO in de smaak vallen. Kies je liever voor een kraamcadeau met een grappig beestje? Dan is de Pinguin van PLAN TOYS een leuk cadeau idee. En ben je op zoek naar design? Petit Collage maakt zelfs de verpakking in stijl, met zo'n kraamcadeau maak je indruk!    

                                                          DJECO duwfiguur BabyRouli
                                                                 DJECO duwfiguur BabyRouli 

                                                                Plan Toys duwfiguur pinguin wheelie

                                                                   PLAN TOYS duwfiguur pinguin wheelie

 

   Petit Collage duwfiguur lion    Petit Collage duwfiguur lion   Petit Collage duwfiguur lion

                                                                             Petit Collage duwfiguur Lion

 

Een van onze favoriete speelgoedmerken heeft dit jaar een nieuwe lijn gelanceerd. De JANOD Baby Pop lijn bestaat uit kraamcadeautjes die allemaal bij elkaar passen in verschillende prijscategorieen. Mooie houten kraamcadeautjes met siliconen details in mooie heldere kleuren. Kies je favoriete JANOD Baby Pop speelgoed en het begin van je verzameling is geboren. 

                                       JANOD bijtring konijn   JANOD bijtring vos

 

                                         JANOD rammelaar konijn    JANOD rammelaar beer

 

De JANOD babygym heeft dezelfde kleuren als de andere Baby Pop kraamcadeau's. Helemaal in stijl! Toch op zoek naar andere kleuren? Dan hebben LIEWOOD en PLAN TOYS ook prachtige houten babygym's waar babies heerlijk onder kunnen spelen.

                                          JANOD houten babygym       PLAN TOYS houten babygym

                                              LIEWOOD houten babygym blauw    LIEWOOD houten babygym roze

Wij hopen je hiermee op voldoende ideeen gebracht te hebben. Wil je toch nog meer kraamcadeau's zien bekijk dan het hele assortiment in onze webshop. Je vindt daar veel inspiratie, makkelijk gesorteerd. 

Geplaatst in Kraamcadeau Houten speelgoed door Coretty Wierdsma

Kraamcadeau kinderkamer

29 mrt. 2018 12:26:17

Naast een kraamcadeau van hout is een accessoire voor de babykamer altijd een goed idee als kraamcadeau. Een muziekdoosje, knuffeldoekje, een lief nachtlampje of een bijtbootje, gratis feestelijk verpakt als kraamcadeau jongen, meisje of neutraal. De mooiste eyecatcher voor de babykamer. Bij PSikhouvanjou shop je de mooiste merken kraamcadeau's online.

  

                                                              Roommate DK muziekdoosje ghost off white      Roommate DK muziekdoosje ghost antraciet

 

Bij Psikhouvanjou vind je de mooiste merken kraamcadeau’s online. LIEWOOD is 1 van onze favorieten, kijk zelf maar wat voor moois ze maken. We weten zeker dat je zo op een geweldig idee voor een kraamcadeau gebracht wordt.

 

 

 

                                          LIEWOOD muziekdoosje Panda creme     LIEWOOD muziekdoosje cat blush

 

 

LIEWOOD knuffeldoekje Panda creme     LIEWOOD knuffeldoekje Rabbit grey     LIEWOOD knuffeldoekje Rabbit roseLIEWOOD knuffeldoekje elephant blue

Knuffeldoekjes van LIEWOOD zijn erg mooi, maar kijk ook eens naar Fabelab. De knuffeldoekjes zijn ook leuk om aan een zwangere te geven tijdens een babyshower. Ze kan de doekjes vast in bed bij haar dragen; wanneer het kindje geboren wordt ruikt het doekje al naar mama en dit geeft een vertrouwd gevoel.  

 

              Fabelab knuffeldoekje pirate bunny   Fabelab knuffeldoekje cuddly cat     Fabelab knuffeldoekje lazy bear

 

 

En vergeet deze bestseller niet! De bijtbootjes van Oli & Carol, een feestje op de kinderkamer maar nog leuker om mee te spelen. De bijtbootjes zijn gemaakt van natuurlijke hevea rubber, een verantwoord kraamcadeau idee! 

Oli & Carol origami bootje pink          Oli & Carol origami bootje wit     Oli & Carol origami bootje yellow

 

Geplaatst in Kinderkamer accessoires Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Baby rammelaars

22 mrt. 2018 11:05:41

Op zoek naar het perfecte kraamcadeau idee? Wij gaan je helpen. Deze rammelaars zijn vrijwel allemaal nieuw in onze collectie. Perfect als kraamcadeau voor een tweede kindje dus, want ze zijn allemaal pas net op de markt!

 Meri Meri rammelaar kat Meri Meri rammelaar hond Meri Meri rammelaar regenboog Meri Meri rammelaar zon

 

                                             Meri Meri rammelaar banaan  Meri Meri rammelaar peer

De allermooiste rammelaars zijn van Meri Meri, een origineel kraamcadeau in de vorm van een dier, regenboog of zon. Meri Meri maakt rammelaars met en zonder houten ring. De Meri Meri rammelaar banaan en peer zijn om op te vreten zo schattig! Een mooi kraamcadeau waarvan je zeker weet dat de nieuwe moeder er erg blij mee gaat zijn. (En de baby niet te vergeten!)

 

                          Kids Concept rammelaar ring edvin eland  Kids Concept rammelaar ring edvin vos  Kids Concept rammelaar ring edvin konijn

Een grappige rammelaar met een ring van Kids Concept, een origineel kraamcadeau met een hoofdje in de vorm van een dier. De rammelaar bestaat uit een zachte knuffel en een bijtring. De rammelaar is hierdoor makkelijk vast te pakken en ook fijn om mee te spelen wanneer de eerste tandjes doorkomen. De gekleurde kraaltjes in de ring maken geluid wanneer je de rammelaar beweegt. Extra fijn aan dit kraamcadeau: de rammelaar is gemaakt van een zachte pluche en mag met de hand gewassen worden. Fan van DJECO? Ook dit speelgoedmerk heeft een goed kraamcadeau idee.

 

                                             DJECO rammelaar babyshaki  DJECO rammelaar babymaraki  DJECO rammelaar baby plui

 

De verschillende rammelaars van DJECO hebben een fijn prijsje en een nog fijner uiterlijk. Niet verwonderlijk dat ze als zoete broodjes de toonbank overgaan. Kies je favoriet! De vorm, de heldere kleuren en het zachte gerammel maken deze rammelaars van DJECO perfect speelgoed voor baby's.

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Origineel kraamcadeau online

19 jan. 2018 11:17:40

Om het online bestellen van kraamcadeau's nog makkelijker te maken hebben wij een nieuwe categorie kraamcadeau's online gezet. Shop originele kraamcadeau's in makkelijke categorieën. Heb je geen idee wat voor kraamcadeau je wilt geven, dan helpen wij je graag! Pak je graag uit met een origineel kraamcadeau dan hebben wij genoeg tips om de baby en de verse ouders heel erg blij te maken! Houten kraamcadeau's vallen altijd in de smaak.

 

                                                                      Origineel kraamcadeau online

 

Hout is duurzaam en gaat jaren mee. Zo geef je misschien wel een cadeau dat generaties doorgegeven gaat worden. Een bestseller is de houten poppenwagen van OOH NOO, en als variant voor jongetjes is onze super tip de trekkar. Ook vind je in deze categorie mooie cadeautjes van DJECO, Plan Toys en LIEWOOD.

 

In de categorie kraamcadeau speelgoed hebben we cadeau's staan waar een baby al vanaf hele jonge leeftijd mee kan spelen. De knijpdieren van Tikiri zijn favoriet, bij ons en bij jullie! Ook de bijtbootjes van Oli & Carol en de kleurrijke lijn van Kid O gaan zeker in de smaak vallen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die je niet overal vindt, zo kom je op visite met een origineel cadeau. Wij verkopen al jarenlang de Wee Gallery kijkkaarten. Deze kaarten zijn zwart / wit en dat maakt ze al snel zichtbaar voor de baby.

 

         Kid o kraamcadeau     Kid o kraamcadeau    Kid o kraamcadeau

 

 

De categorie servies bevat veel cadeautjes die echt van pas komen. Mooie borden, kommen en bekers. Kinderservies waarmee aan tafel gaan een feestje wordt. Nieuw in onze collectie is LIEWOOD, prachtig bamboe melamine. Ook hebben wij al heel veel servies van Petit Monkey en Dotcomgiftshop als cadeau in mogen pakken en mogen versturen naar de verse baby. En last but not least de categorie babykamer, de allermooiste kinderkamer accessoires. Geef een mooi nachtlampje cadeau, of de tuimelaars van Kiko+ . Wij weten zeker dat deze tips in de smaak zullen vallen!

 

                                                                     Kiko+

 

 

Heb je nog steeds geen idee welk cadeau je wilt geven mail ons dan helpen je graag verder bij het vinden het juiste kraamcadeau of we maken een mooi kraamcadeau pakket voor je. We pakken de cadeau's stijlvol voor je in, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het kraambezoek!

 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma

Wee Gallery kijkkaarten + soft books

14 feb. 2017 13:50:40

Wee Gallery, bekend van de kijkkaarten maar inmiddels verkopen wij een breed assortiment kraamcadeau's. Wee Gallery maakt prachtige zwart wit soft books, nesting dolls en zelfs mooie groeimeters. Kortom: Ben je op zoek naar een zwart wit kraamcadeau, dan moet je bij Wee Gallery zijn!

De alom bekende kijkkaarten hoeven wij niet meer uit te leggen. De prachtige zwart wit afbeeldingen zijn inmiddels echte klassiekers voor een kraamfeest of geboorte. Maar de toffe Soft books vlogen onze shop ook uit, en dat begrijpen wij wel! 

                           Wee gallery Soft Book wild inside

De Wee Gallery soft books zijn er in 2 varianten: wild en garden. De soft books bestaan uit 6 uitvouwbare bladzijden van katoen, gevuld met polyester. De afbeeldingen zijn in zwart/wit met roze wangetjes, door het grote contrast al heel snel te zien door je kindje. Een soft boek is een perfect kraamcadeau
                                Wee Gallery Soft Book Garden  Wee Gallery Soft Book Wild

                          

Wee Gallery groeimeters zijn bij ons te koop in 3 verschillende varianten: Safari, woodland & farm. Op de groeimeters vind je afbeeldingen die je kent van de kijkkaarten, ook heel leuk om samen te geven als kraamcadeau! 

 

Geplaatst in Kraamcadeau door Coretty Wierdsma
Van hoog naar laag sorteren

1-10 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1548 beoordelingen.