Crocodile Creek maakt de prachtigste leg- en blokpuzzels voor elke leeftijd. De Crocodile Creek puzzels Wild animals, insects en butterflies zijn legpuzzels van 300 stukjes. Heel geschikt voor kinderen die van uren puzzelen houden. Gezellig samen aan de keukentafel, lekker in pyama op zondagochtend. Puzzelen met het hele gezin, dat hoort toch wel bij onze lievelingsbezigheden. De Crocodile Creek legpuzzels zijn mooi en leerzaam. Bij de Crocodile Creek puzzels van 300 en 100 stukjes zit een legenda met de namen van allee reptielen, insecten en andere dieren die op de puzzels afgebeeld staan. 

                                                                Crocodile creek legpuzzel

De Crocodile Creek mini puzzels zijn wat kleiner. 24 stukjes, geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De totale afmeting van de puzzel is 28 x 38 cm. Nu nog kiezen welke legpuzzel je het leukst vind... Circus, Birthday bear of animalia? De Crocodile Creek puzzels zijn verpakt in een mooi doosje, makkelijk op te bergen en je puzzel gaat jaren mee. 

De Crocodile Creek blokpuzzels zijn geschikt voor de allerkleinsten. 4 of 9 blokken waarmee je 6 verschillende dieren maakt. Ze zijn niet alleen leuk om mee te puzzelen, maar ook om naar de kijken. Perfecte accessoires voor de kinderkamer! 

 

Op zoek naar legpuzzels van 1000 stukjes? of voor andere leeftijden? In onze categorie puzzels vind je een groot aanbod. Een puzzel is een perfect cadeau voor iedere leeftijd. Goed voor de ontwikkeling van je kindje maar vooral...heel erg leuk om csamen) te doen!