Houten speelgoed. Dat valt bij iedereen in de smaak. Mooi als kraamcadeau en natuurlijk om jarenlang mee te spelen. Onze webshop blijven we vullen met dit prachtig speelgoed van over de hele wereld. Pakketten houten speelgoed mogen wij dagelijks uitpakken en natuurlijk doen wij dat met heel veel plezier. De webshop stroomt vol en al dit speelgoed zetten wij online om te versturen naar jou. Om overzicht in al dit moois te houden hebben wij ons speelgoed vanaf nu onderverdeeld in verschillende nieuwe categorieen. Houten speelgoed is de allergrootste. Net als jullie zijn wij dol op dit speelgoed omdat het vaak jarenlang meegaat en het er natuurlijk fantastisch uitziet. DJECO, JANOD, VILAC, Ooh Noo, Plan Toys en nog veel meer merken dragen zorg voor verantwoord houten speelgoed. Ze denken daarbij ook aan de toekomst van onze kinderen en maken gebruik van duurzame materialen. In onze categorie houten speelgoed vind je houten loopwagens, keukenspulletjes en heel veel keus. Voor elke verse baby, een 1e verjaardag en heel veel jaren erna.

                                                          houten speelgoed blog

 

 

      djeco houten magneten blog  VILAC houten magnetics rigol blog  djeco schoefvoertuigen blog

 

Een andere nieuwe categorie is Speelgoed muziek. Tijdens het inpakken kwamen wij erachter dat we een groot aanbod muziekinstrumenten verkopen. Wij selecteren ze op hun geluid. Niet te hard (onze oren!!) maar ook niet te zacht, de muzikanten moeten wel eer hebben van hun optreden. 

                                  skip hop accordeon egel blogskip hop explore & more pull egg shaker blog  

En als laatste presenteren wij met trots de categorie Speelgoed origineel. Ons aanbod in mooi speelgoed wat niet van hout is maar wel zo bijzonder dat je het niet overal tegenkomt. Een tikkeltje design, en vooral (het allerbelangrijkst) geweldig leuk om mee te spelen. de categorie speelgoed origineel is toch wel ons paradepaardje, het speelgoed wat ons onderscheidt en helemaal 

 

                                                           speelgoed origineel blog

Wij hopen dat op deze manier online speelgoed winkelen nog makkelijk wordt. Wij pakken het natuurlijk met veel liefde en plezier voor je in!