JANOD houten speelgoed, wij zijn 1 van de grootste verkooppunten online in Nederland. Shop vanuit huis in onze online speelgoed winkel. De houten raket van JANOD is een jarenlange bestseller en nog steeds een geliefd stoer kraamcadeau. Zoek makkelijk op leeftijd of op leeftijd, prijs of kleur. Voor elk wat wils in onze grote collectie van JANOD! 

in het najaar kochten wij een groot assortiment spelletjes van JANOD. Verpakt in een handzaam doosje en met prijzen vanaf 7.95 heel erg leuk voor in de schoen of voor een kinderfeestje. Beschikbaar in verschillende varianten, van 3jr+ tot 6jr+. Zo wordt kiezen nog makkelijker en is er voor elke leeftijd een geschikt spel. 

 

         JANOD speelgoed online JANOD speelgoed online  JANOD speelgoed online

De houten puzzels van JANOD zijn een lust voor het oog. Bosdieren, circus en de Arc van Noach, alle dierenvriendjes vinden het leuk om mee te puzzelen. De puzzelkoffers zijn ook altijd een succes. 

Ook voor kinderen die houden van knutselen en creatief bezig zijn vindt je bij JANOD prachtig knutselmateriaal. Gekleurd zand, kaarten maken... En al deze knutselsets van JANOD zitten in een mooi  blikken koffer. Een super cadeau voor een jarige job of jet! 

 

         JANOD speelgoed online JANOD verkooppunt onlineJANOD speelgoed online