Kiko+ speelgoed, een prachtig met houten kraamcadeau's, houten pullback auto's, de welbekende Kiko+ Gatcha Gatcha en onze grote favoriet: de Kiko+ Usagi, 2 mooie houten tuimelhaasjes die een zacht tinkelend geluidje maken wanneer je ze beweegt.

 

                          Kiko+ speelgoed Usagi kraamcadeau Kiko+ speelgoed auto

 

Het speelgoed van Kiko+ is heel leuk om mee te spelen. Het daagt uit en door het simpele ontwerp draagt het bij aan je fantasie. Maar wij vinden het speelgoed vooral heel erg mooi. De prachtige houten pullback auto's s uit de Kuruma serie van Kiko+. zijn hier een goed voorbeeld van.  Trek de auto naar achter, laat los... En racen maar! De Kiko+ auto's zijn gemaakt van beukenhout, hebben een versierd dak en mooie details. Bijna te mooi om mee te spelen...!

De merknaam Kiko+ is opgebouwd uit Ki, japans voor kind, en Ko, japans voor hout. En de +? Dat slaat op de samenwerking die Kaz, de ontwerpster achter Kiko+ heeft met alle mensen die betrokken zijn bij het produceren van het prachtige houten speelgoed. En wat er ook fijn is aan dit geweldige merk? Al het speelgoed is voorzien van een CE-keurmerk en gemaakt van FSC goedgekeurd hout. Met een product van Kiko+ geef je dus een heel verantwoord (en vooral ook mooi!) kraamcadeau!

 

                         Kiko+ speelgoed usagi kraamcadeau blog