Kinderboeken, het enige cadeau voor je kinderen waar je nooit genoeg van kunt hebben! Het begon al tijdens mijn kraamtijd, wanneer mensen vroegen naar ideeen voor een kraamcadeau. "Wanneer je iets mee wilt brengen dan heel graagt een kinderboek!". Ook de jaren erna, toen de kinderen nog niet zelf een verlanglijstje konden maken stond een kinderboek altijd op het lijstje. Met een kinderboek zit je altijd goed! Hardcover flapboekjes vielen bij de kinderen in de smaak. Prentenboeken en echte voorleesboeken bij ons allemaal. Lekker voorlezen voor het slapengaan. Of wanneer de baby gevoed moest worden en grote zus ook even mee op de bank wilde. 

 

Het aanbod kinderboeken is erg groot. Wij hebben een aantal favoriete uitgeverijen die ons blijven verrassen met nieuwe mooie titels. Uitgeverij Oogappel uit Belgie is er 1 om eens naar te kijken. De boeken spreken de allerkleinsten aan. Helder kleurgebruik en een geweldig aanbod in boeken met een beetje uitdaging. Kiekeboe-de dieren spelen verstoppertje en Mijn verjaardagstaart zijn echte bestsellers. Mijn verjaardagstaart is een boek met bewegende elementen en het boek vormt het recept voor een verjaardagstaart. 

 

De boeken van uitgeverij Gottmer zijn stuk voor stuk klassiekers. Boeken die je nu voorleest voor je kinderen en later voor je kleinkinderen. En de omslag van elk boek is een plaatje, een geweldige aanvulling voor je (kinder-)boekenkast. Op een plankje in de baby- of kinderkamer zijn sommige titels net zo mooi als een poster. 2 vliegen in 1 klap dus. 

Een kinderboek is altijd een geschikt kraamcadeau.