Wij houden het allermeest van kleur. Wij werken niet voor niets graag samen met ontwerpers als Helen Dardik en Jessica Nielsen. Maar stiekem dromen wij van rust en ruimte, en wat is er eigenlijk mooier dan een mooi witte kinderkamer?

1- Wat denk je van het prachtige kinderkussen van Noodoll, gemaakt van zachte fleece. Hij mag in de wasmachine dus die zeer geschikt voor kinderen! Je legt deze reuzewolk in een stoel of op bed.

2- Onze nesting dolls (ook wel bekend als babushka's) zijn een echte bestseller wij begrijpen wel waarom, de 5 zwart wit dames trekken meteen de aandacht. Becky, de ontwerpster achter Sketch Inc begrijpt heel goed wat wij zoeken. Mooie patronen en simpele vormen.

3- Of de prachtige zwart wit nesting dolls van Wee Gallery met dieren erop, stoer voor een jongenskamer. 

4-Wij zelf zijn verliefd op de prachtige kussenhoes van Fine Little Day, de bedenkers van de bekende Pirum Parum poster. En niet alles hoeft voor de kinderkamer te zijn, toch? 

5- Roommate Doodle drops - hele handige plankjes 58 cm breed waar je vanalles op kan zetten en aan kan hangen, fotolijstjes, boeken, een mooie ketting of slinger

6- Lego storage bricks mogen in de Zwart Wit kinderkamer niet ontbreken, ideaal om al het speelgoed en rommel netjes op te bergen. De Lego storage bricks zijn ook nog eens echte blikvangers. 

7- Poster de Hat van Walnut & Walrus, nog een beetje ondergewaardeerde poster je zult zien dat deze posters prachtig zal staan.

8- Een meyco zwart witte stippen deken voor op de babykamer

 

Om bij weg te dromen, onze verzameling accessoires voor de kinderkamer in zwart en wit.
De bovenste sfeer foto is van &SUUS