Rugzakken en kinderrugzakken shop je online bij PSikhouvanjou. Of je nu op zoek bent naar een rugzak voor de basisschool, of een rugzak voor 4 jaar, 8 jaar of ouder, wij verzenden wereldwijd en verkopen een groot aanbod kinderrugzakken in België en Nederland. Kies voor je kinderrugzak uit merken als Sticky Lemon, BLAFRE, Skip Hop, Jeune Premier en Petit Monkey.

 

De mooiste kinderrugzakken uit België vinden wij toch echt de rugzakken en schooltassen van Jeune Premier. De collectie van Jeune Premier is onderverdeeld in tassen voor verschillende leeftijden. Of je nu op zoek bent voor een boekentas of rugzak voor de basisschool, of een makkelijke tas voor de gym, Jeune Premier heeft ze allemaal. Fantastische kleurrijke designs en de kindertassen zijn van hoge kwaliteit.

 

                                                                     Jeune Premier itbag mini forest girls

 

Helemaal uit Noorwegen komen de rugzakken van BLAFRE. Mooie uni kinderrugzakken die erg lang meegaan. En dat niet alleen, BLAFRE heeft ook bijpassende lunchboxen, broodtrommels en drinkflessen. Een geweldig cadeau voor een 4 jarige om met zo'n mooi gevulde tas voor het eerst naar de basisschool te gaan.

                                                                            

            BLAFRE kinderrugzak grijs    BLAFRE kinderrugzak geel BLAFRE kinderrugzak jeans blue                

 

Nieuw in ons online assortiment is een grote collectie BAKKER made with love kinderrugzakken. Gespot in Parijs konden wij geen keuze maken en hebben toen besloten om een grote collectie online aan te bieden. Jouw 4 jarige wil vast en rugzak met glitters, en rugzak big&small dots is perfect voor een stoere kleuter.

                                 BAKKER made with love rugzak glimmer rose                       BAKKER made with love rugzak glimmer mint

 

Sticky Lemon maakt mooie kinderrugzakken, een merk van Nederlandse bodem. Colour block rugzakken in hippe kleuren. Niet alleen favoriet voor kinderen maar ook voor hun ouders! De rugzakken van Sticky lemon zijn verkrijgbaar in 2 maten, Sticky Lemon rugzak small en Sticky Lemon rugzak large.

 

                                                                                    Sticky Lemon rugzak large caramel fudge