Op zoek naar een kraamcdeau van hout en dit kraamcadeau morgen al in huis? Koop je origineel kraamcadeau online bij PSikhouvanjou, wij pakken jou cadeau met liefde voor je in! Wij besteden veel zorg aan ons assortiment kraamcadeau's dus je vindt een apart kraamcadeau voor jongen, meisje of neutraal in onze online shop.

 

                                                                 Kraamcadeau hout

 

 

Een kraamcadeau van hout is origineel en bijzonder, en gaat vaak generaties lang mee. BRIKI Vroom Vroom weet precies wat wij zoeken in een cadeau voor een baby. Zachte kleuren, mooie vormen en hoge kwaliteit. De auto's zijn leuk om naar te kijken en dus ook mooi als accessoire op de kinderkamer. Een schot in de roos, zo is het ook leuk als cadeau wanneer een kindje nog niet meteen met het houten speelgoed kan spelen. Verras de kersverse ouders met zo'n lief konijn op wielen, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

 BRIKI Vroom Vroom auto konijn wit BRIKI Vroom Vroom auto konijn rood  BRIKI Vroom Vroom auto konijn grijs 

Ook Plan Toys weet wat wij zoeken. Hun assortiment houten speelgoed bevat een aantal bestsellers. Kraamcadeau's onder de 15 euro, verpakt in een mooi doosje en ook hierbij geldt: wij pakken het mooi voor je in. Mooie pasteltinten en houten speelgoed waarmee een pasgeboren kleintje al heel snel mag spelen. De houten rammelaars zijn een origineel kraamcadeau, zulke sleutels met een snoezig gezichtje vind je niet zomaar overal! 

 

Plan Toys rammelaar sleutels pastel  Plan Toys rammelaar kralen pastel  Plan Toys stapeltoren

 

 

Kortom; Zoek je een kraamcadeau met dat beetje extra, je vindt ze in onze categorie kraamcadeau hout, wij denken dat je ouders en de baby verrast zullen zijn van een cadeau dat met liefde is uitgezocht! Mocht je moeite hebben om jouw perfect cadeau te vinden mail ons dan gerust. We helpen met plezier bij het kiezen. Het is ook mogelijk om samen met ons een kraampakket samen te stellen, leuk om met een persooneelsverening te geven.