Soms krijg je een mail en voelt het meteen goed. Lady Lemonade en PSikhouvanjou gaan al een tijdje terug. Cynthia en Annemieke, 2 moeders van 4 prachtige kinderen, hebben met hun inspiratieplatform een prachtig blog gestart. Een mooi en strak design, een overzichtelijke site en vooral heel veel inspiratie, daarvoor moet je op de blog van Lady Lemonade zijn.

 

                                                                                                                                                                  

                                                                                       fotocredit: @ikkijk

Prachige foto's en inspirerende teksten. Neem als voorbeeld het blog over de Wobbel! Natuurlijk geven foto's een idee wat je er allemaal mee kunt doen, maar Lady Lemonade geeft 7 tips wat je er allemaal mee kunt doen. (En wij geven tip 8: Zet hem bovenaan je verlanglijst, je zult er geen spijt van krijgen!)

Onderwerpen die passen bij onze webshop. Speelgoed, knutselen, en hele leuke artikelen over DIY voor de kinderkamer. Kortom, heel veel moois om op te klikken onder het genot van een kopje thee. En het allerleukst voor jou als lezer? Lady Lemonade geeft af en toe één van haar favorieten van PSikhouvanjou weg. Houd de website dus goed in de gaten en volg de ladies op www.ladylemonade.nl

                                           

                                              lady lemonade