LIEWOOD, weer zo'n prachtig Deens merk met kinderkameraccessoires, kraamcadeau's en de allermooiste badjassen en dekbedovertrekken voor de kinderkamer. De eerste levering kinderservies van bamboo was binnen de korste keren uitverkocht. Er zijn al flink wat baby's (en ouders!) blij gemaakt met zo'n uniek kraaamcadeau van LIEWOOD. Onze collega kocht een prachtig houten bord uit de kinderservies lijn van LIEWOOD voor haar 1 jarig nichtje. Een topcadeau waar het meisje nog jaren van kan genieten. 

                                                                                                                                                                                                                                 LIEWOOD - dekbedovertrek badjas kraamcadeau

 

Wij kijken reikhalzend uit naar de badjasjes van LIEWOOD. Helaas moeten we nog even geduld hebben voordat deze badcapes uitgeleverd kunnen worden. Tot die tijd genieten we maar al te graag van de LIEWOOD dekbedovertrekken. De dekbedovertrekken worden geleverd met een bijpassende kusensloop in een mooi bijpassend tasje. De afmetingen van de deknbedovertrek sets zijn 140 x 200 cm, de kussensloop is 65 x 60 cm.

        LIEWOOD dekbedovertrek rabbit whiteLIEWOOD dekbedovertrek panda cremeLIEWOOD dekbedovertrek rabbit roseLIEWOOD dekbedovertrek cat rose blush