Miniwilla poster superhero en de andere bekende posters zie je in steeds meer kinderkamers en huizen opduiken. Ze werken veel met zwart wit met hier en daar een kleur accent. De posters zijn grafisch én grappig en dus perfect voor de kinderkamer.  Miniwilla mag zeker niet onbreken in een stijvolle moderne kinderkamer.

Bij de speurtocht naar mooie accessoires voor de slaapkamers van onze tieners (in totaal hebben we er bij PSikhouvanjou nu 4!) kwamen wij steeds de Miniwilla posters tegen. Misschien ken je ze wel; een konijn verkleed als superheld. Lekker sullig in zijn onderbroek. Of Miniwilla poster smile, een smiley met oren. Of is het een konijn met een glimlach?

                           

Voor onze oudste dochter kies ik poster Pretty. Hoe vaker ik de tekst lees, hoe meer hij me raakt. Een boodschap die ik onze kinderen graag mee zou willen geven, gegoten in een accessoire voor de kinderkamer. You are pretty. Don't let anyone tell you otherwise.
En mocht de knapperd erop uitgekeken zijn, dan hang ik hem lekker naast mijn eigen spiegel. Geen beter begin van de dag dan met zo'n poster!
                           

Miniwilla gaat ook met de mode mee, poster ice ice baby en cactus zijn hartstikke bij de tijd. De cactus en het ijsje halen de zomer naar binnen en laten je deze winter lekker wegdromen van zonnigere tijden. Heb je trouwens ook al kennis gemaakt met onze ice cream lampen? Ons motto voor dit najaar: Always room for ice cream! 

                            

Favoriet bij onze kinderen is Miniwalla poster hello. Een verlegen konijn piept stiekem over het randje van de poster. Een vriendelijke poster in zwart en wit, mooi grafisch vormgegeven.
Kortom, de posters van Miniwilla zijn een beetje raar, precies waar wij (en onze tieners) van houden!