Een origineel kraamcadeau idee voor een eerste, tweede, derde... kindje ? Bij ons vind je een groot assortiment kraamcadeau's online en zit er voor elke kersverse baby een gepast kraamcadeau bij. Zoek je een lief klein kraamcadeautje voor een buurkindje? Of ben je peettante geworden en op zoek naar een kraamcadeau van hout wat generaties in de familie blijft? les dan gerust even verder, wie weet vindje hier een uniek en origineel kraamcadeau waarmee jij de baby en verse ouders kunt verrassen.

 

                                                                   Wee Gallery kraamcadeau  

 

WEE GALLERY
Wie ons al even volgt weet dat wij enorme Wee Gallery fans zijn. Eenvoud, zwart wit en origineel, Wee Gallery heeft het allemaal. Nieuw zijn de Wee Gallery knuffeldoekjes. Schatten van konijntjes waar de baby vanaf de geboorte heerlijk mee kan knuffelen. Gemaakt van organisch katoen en met een prachtig snoetje, gegarandeerd een schot in de roos! Het badboek van Wee Gallery is ook een mooi cadeau om mee te nemen voor broertjes en zusjes van de baby. Lekker verven met water zonder vlekken te maken. De kraamvrouw zal je dankbaar zijn!

                                  

                                     Wee Gallery badboekje Wie zwemt er in de zee? Wee Gallery badboekje Wie zwemt er in de sloot?

 

KINDERSERVIES
Een kraamcadeau wat altijd in de smaak valt is een kinderservies. Stel je eigen set samen en kies je favoriet. Ga je voor duurzaam dan kies je een bamboo kinderservies (o.a. LIEWOOD, Petit Monkey en Bloomingville), hou je van kleur en zoek je een minder kwetsbaar materiaal dan kies je melamine (o.a. Petit Monkey, Dotcomgiftshop). Door je eigen set samen te stellen geef je een uniek kraamcadeau waar de baby zijn of haar eerste hapjes uit kan eten. Daar heb je lang plezier van en leuk kinderservies zorgt voor een feestje aan tafel! 

                                  Dotcomgiftshop melamine bord cat                  Dotcomgiftshop melamine bord bunny       

 

ORIGINEEL KRAAMCADEAU HOUT
En dan onze toppers... Soms wordt er in je omgeving een baby geboren waar je flink voor uit wilt pakken. Je wordt peettante, je beste vrienden krijgen een kindje of misschien mag je namens al je collega's een kraamcadeau uitzoeken. Een bijzonder kraamcadeau wat generaties lang in de familie blijft, een cadeau waar jouw eigen kleinkinderen later nog mee kunnen spelen. Kies dan voor duurzaam houten speelgoed. Het houten hobbelpaard van PETIT PUK is origineel en tijdloos. Daar gaat de baby heel erg veel plezier van hebben.

          PETIT PUK hobbelpaard antraciet   PETIT PUK hobbelpaard roze   PETIT PUK hobbelpaard mint