Een kraamcadeau uitzoeken is leuk maar je wilt natuurlijk met iets origineels op kraamvistite verschijnen. Bij ons vind je originele kraamcadeau's in verschillende prijscategorieën en - ook belangrijk- met een snelle levering. Zo'n pasgeboren baby laat je natuurlijk niet wachten...! 

 Wij brengen je graag op ideeën met onze favorieten. Accessoires voor de babykamer, het allermooiste houten speelgoed of misschien een mooi kinderboek, bij ons bestel je unieke kraamcadeau's in verschillende prijscategorieën.

Onze nachtlampjes van Petit Monkey worden vaak gegeven als cadeau voor de baby, lieve sterren en wolkenlampjes. Ook de nachtlampjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De lampjes hebben een timer en zacht licht. Heel lief voor naast het ledikant om lekker bij weg te dutten

                                             originele kraamcadeau's nachtlampjes

1 van onze bestsellers op het gebied van kraamcadeau's zijn de origami bijbootjes van Oli & Carol. 100% natuurlijk en verpakt in een lief cadeaudoosjes zijn deze bootjes favoriet. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en dus ook leuk om te geven bij een babyshower wanneer het geslacht nog niet bekend is. 

           unieke kraamcadeau's bloga unieke kraamcadeau's blogb

.Op zoek naar een cadeau waarvan je zeker weet dat niemand anders het al geeft? Bekijk dan de collectie van Kid O. Fantastische kleuren en uitdagend speelgoed. Design voor kinderen, wauw! De Kid O Myland collectie is het neusje van de zalm, interactief speelgoed in een geweldig mooi jasje. Heel geschikt dus als kraamcadeau, er zal jaren mee gespeeld worden.

Kid O Myland kraamcadeau                              originele kraamcadeau's kid o                   Kid O Myland kraamcadeaub

Een van de besteverkochte kraamcaeau's is ook de Ooh Noo poppenwagen hout. Een poppenwagen in de vorm van een maan. Een groot cadeau maar de poppenwagen kan jarenlang mee en doorgegeven worden aan de volgende generatie. Houten speelgoed dat in de familie doorgegeven wordt, wij zijn er dol op.

                                                      originele kraamcadeau's oohnoo

Onze allernieuwste trots verwachten wij zeer binnenkort. Noodoll deken Ricepuffy. Een superzacht kraamcadeau maar ook een prachtige accessoire voor de babykamer wanneer je een kindje verwacht. Combineer de deken met een mooie poster en je babykamer is bijna klaar. Wij viden deze Noodoll deken van 116 x 116 cm geweldig, de baby waarschijnlijk ook! Natuurlijk hebben wij ook een groot aantal Noodoll knuffels op voorraad, een lievelingsknuffel is natuurlijk altijd een perfect kraamcadeau!

 

                                   originele kraamcadeau's Noodoll originele kraamcadeau's noodoll knuffel