OYOY mini adventure zorgt voor een vleugje avontuur op de kinderkamer en babykamer. Het OYOY mini dekbedovertrek adventure combineert perfect met het speelkleed adventure van OYOY mini. Het succes van het speelkleed zorgde ervoor dat nederland (en de rest van de wereld) OYOY echt ontdekte. Echte fans slapen onder het OYOY adventure dekbed. Gemaakt van 100% organisch katoen is dit een dekbed van hoge kwaliteit. Oogjes dicht en droom over de mooiste reisjes! Het dekbedovertek is verkrijgbaar in 2 maten, 140 x 200 cm en 70 x 100 cm zodat ook stoere peuters eronder kunnen slapen.

 

                                                         OYOY mini dekbedovertrek adventure blog

 

Uitgeslapen en nog niet genoeg van de wondere wereld van OYOY? Dan is het adventure speelkleed een geweldige accessoire voor de kinderkamer. Met speelgoedauto's, poppetjes en houten blokken bouw je je eigen wereld. Laat de auto's racen over de weggetjes. Na het spelen berg je het speelgoed op maar het kleed kan lekker blijven liggen. Gemaakt van een hoogwaardige canvas.

 

                                                                       OYOY mini speelkleed adventure blog

 

Shop een grote collectie OYOY mini online bij PSikhouvanjou. De kussens, placemats en overige vloerkleden vind je hier! Mix en match jouw favorieten voor de allermooiste kinderkamer.

 

                                                                       OYOY mini kinderkamer blog OYOY mini kinderkamer blog