Plan Toys speelgoed vind je online bij PSikhouvanjou. Bestel je dit duurzame houten speelgoed vandaag, dan heb je het morgen in huis! Plan Toys gebruikt mooie kleuren voor hun houten speelgoed, zoals de nieuwe lijn kraamcadeau's. Prachtig speelgoed zoals je van Plan Toys gewend bent maar in nieuwe pastel tinten.

 

                                                                     Plan Toys houten speelgoed

 

Omdat wij graag aan de toekomst van onze kinderen denken neemt duurzaam speelgoed een steeds belangrijkere rol in. Door voor duurzaam houten speelgoed van Plan Toys te kiezen maak je duidelijk een statement. Het speelgoed van Plan Toys is gemaakt van latex bomen die geen latex meer produceren. Het hout wordt vermalen en versterkt in een vorm gegoten. Dit zorgt voor een unieke uitstraling van bijvoorbeeld de houten Plan Toys auto. Kies je voor duurzaam speelgoed dan geef je een origineel kraamcadeau met een fijne boodschap. Altijd een goede keus!

 

Plan Toys baby auto   Plan Toys sensory blocks  Plan Toys rammelaar

 

Het houten speelgoed van Plan Toys in pastel verdient wat ecra aandacht. Prachtige kleuren en uitdagend om mee te spelen. De Sensory blocks, baby auto en rammelaar zijn mooi van vorm. Speelgoed dat niet in een kast opgeruimd hoeft te worden maar leuk staat als accessoire op de kinderkamer. 

                                                                      

                                                                                                                                                                                                                                         

 

Wil je eens echt goed uitpakken? De Plan Toys loopwagen Van Walker is een geweldig cadeau. Online verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. De houten loopwagen ziet er zo leuk uit, een feestje om achter te leren lopen. Kijk eens bij onze categrie merken naar Plan Toys, daar zit altijd een geschikt verjaardagscadeau bij.