Maria ontwerpt en maakt de Tellkiddo paper bags en Tellkiddo fabric bags. Zwart en wit, overal waar je kijkt zie je het voorbij komen. Zelfs de grootste kleurenfans, waaronder ikzelf, kunnen er niet meer omheen: zwart en wit zijn een enorme hit! Door alle zwart witte bomen zien we soms het bos niet meer en lijken we soms kwijt wat we ook alweer zo mooi vinden. Om dan ineens weer zo'n geweldige kinderkameraccessoire tegen te komen als de paper bags van Tellkiddo. Met hun kraftkleurige binnenkant en hun stoere buitenkant wisten wij meteen: de Tellkiddo paper bags en Tellkiddo fabric bags horen in ons assortiment opbergers voor de kinderkamer.

                            

En dan volgt zoals altijd weer het moeilijkste klusje: kiezen!! Wat vinden wij mooi? Waar houden onze klanten van? Zou je de Tellkiddo paper bags op een jongenskamer neerzetten? Op een meisjeskamer? Of misschien zet je de Tellkiddo paper bags ook wel in je woonkamer? Uiteindelijk is het ons gelukt. Als eerste vielen wij voor de Tellkiddo paper bag bear en Tellkiddo paper bag sleeping bear, ook meteen de 2 meest bekende versies van deze papieren opbergzakken. De Tellkiddo paper bag closed eyes kozen we ook een beetje voor onszelf. Want deze paper bag verdient eigenlijk ook een plaatsje op je eigen slaapkamer. De tellkiddo paper bag super hero kozen we met voorbedachte rade, deze past namelijk perfect bij de Room Eleven super hero wandlamp en Room Eleven super hero kapstok die wij binnenkort verwachten. De mooie kraftkleurige binnenkant steekt goed af tegen de witte buitenkant.

De Tellkiddo paper bags worden geleverd in een witte cadeaudoos en zijn naar wens op of af te rollen. De hoogte bepaal je dus een zelf. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is je favoriet uit te zoeken en je hebt een echte eye catcher voor je kinderkamer!

Om het plaatje compleet te maken konden we het niet laten om een paar soorten fabric bags in te kopen. We hebben gekozen voor de Tellkiddo fabric bag bear, Tellkiddo fabric bag sleeping bear en de Tellkiddo fabric bag super hero. De Tellkidoo fabric bags zijn gemaakt van een mooie off-white katoen en ideaal als speelgoedzak!