VILAC speelgoed staat nu online bij 1 van de grootste online verkooppunten van Nederland! Ons assortiment VILAC auto's en VILAC loopwagens is weer lekker uitgebreid, dus jouw favoriet zit er zeker tussen! De auto's zitten verpakt in een prachtige cadeaudoos, een origineel kraamcadeau waarmee je zeker voor de dag kunt komen. De VILAC auto's zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en 1 ding hebben de speelgoed auto's gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit. De VILAC speelgoed auto's glanzen als een frisgewassen auto. De banden van rubber maken dat de auto's soepel rijden wanneer je op de kinderkamer een race wedstrijd houdt.

                                 VILAC auto mint competition   VILAC auto mini checkers blue

 

Op zoek naar een stoer kraamcadeau? Of misschien een cadeau voor een kindje dat 1 jaar wordt? Kijk dan eens naar de VILAC loopwagens. We hebben ze in verschillende vormen en voor verschillende leeftijden! De VILAC loopwagen 2cv kan gebruikt worden vanaf 12 maanden, net zoals de VILAC loopwagen retrobus. De VILAC loopwagenbrandweer is geschikt vanaf 18 maanden en ouder. De loopwagen retrobus en de loopwagen brandweer hebben zelfs een leuk stuur, Heel leuk voor peuters die hun eerste stappen gaan zetten! En een fijne extra aan de VILAC loopwagens: ze hebben rubberen wielen. Dit voorkomt krassen en maakt minder geluid.

 

 

             VILAC loopwagen brandweer   VILAC loopwagen 2CV   VILAC loopwagen retrobus

 

 

VILAC werkt voor het ontwerp van hun houten speelgoed samen met illustratoren zoals Helen Dardik en Nathalie Léte,'Dit maakt hun speelgoed uniek en heel aantrekkelijk.

 

                                                            VILAC speelgoed SS18 online