Een origineel kraamcadeau is een cadeau waarmee je ouders echt kan verrassen. Wanneer je een kraamcadeau geeft, wil je dat het cadeau gebruikt wordt en dat de ouders en kinderen er echt iets aan hebben. Je wilt graag een kraamcadeau geven dat past bij de ouders en gezin maar ook bij jou want alleen dan kunnen ze zich later herinneren van wie ze het kraamcadeau gekregen hebben. Dan ben je geslaagd in het geven van een orgineel kraamcadeau.


Voor het geven van aan origineel kraamcadeau geldt dus geen gouden regel en het heeft ook niets te maken met het bedrag wat je wilt besteden want vaak zijn kleine kraamcadeautjes net zo leuk!
Wanneer klanten ons bellen voor advies stellen we altijd de onderstaande vragen, deze zullen jou ook vast helpen bij het vinden van jouw kraamcadeau voor de pasgeboren baby. 

                              


Welk bedrag wil je besteden?

Afhankelijk van je relatie met de ouders en het gezin bepaal je zelf welk bedrag je aan het kraamcadeau wilt besteden. Misschien weet jij nog wat je zelf destijds als kraamcadeau hebt ontvangen,   


Voor wie is het kraamcadeau?

Wil je een kraamcadeau geven wat meteen gebruikt kan worden of geef je liever een cadeau voor de baby? Pasgeboren babies slapen veel en spelen nog niet wanneer je een cadeautje wilt geven voor direct gebruik denk dan aan babyverzorgingsproducten, zoals heerlijke badschuim of babyshampoo, swaddles en hydrofiel doeken om de baby te verzorgen. Of een BIBS fopsenen deze kun je op kleur kiezen, dat zullen de ouders super leuk vinden en als laatste is een slab is ook alijd een welkom kraamcadeau want hiervan heb je er nooit genoeg.

Je geeft dus een kraamcadeau voor de ouders, dat is vaak ons advies wanneer niet gaat om een eerste baby in het gezin want vaak is er vanuit de eerste kraamtijd al van alles aanwezig.

Wanneer het een kraamcadeau is voor een tweede of derde kindje adviseren we graag houten babyspeelgoed van 1 jaar, zoals een trekfiguur, badspeelgoed van Plan Toys, een stapeltoren of houten blokken. De andere kinderen uit het gezin kunnen vaak al meteen spelen met dit cadeau en dat is wel zo leuk!


Is het een kraamcadeau jongens - meisjes of neutraal?

Onze voorkeur is om een zo neutraal mogelijk kraamcadeau te geven want dan kan het cadeau makkelijk weer gebruikt worden bij een volgende kindje. Maar wij snappen ook dat er heel duidelijk gekozen wordt voor een kraamcadeautje jongen of meisje. Welk cadeau je ook kiest wij pakken het alles feestelijk voor je in een kunnen met de verpakking je cadeau nog mooier maken.