De plakkaatverf van SES heeft allemaal iets bijzonders. Maar de allerleukste verf vinden wij de plakaatverf aroma. 'Verf met een luchtje". geel (banaan), roze (orchidee), rood (aardbei), blauw (druiven), groen (appel) en oranje (sinaasappel).  Breid je verzameling verf uit met neonverf of verf met glitter, geweldig voor creatieve kinderen!         

                                          ses plakaatverf aroma
               SES plakaatverf neon                          SES plakaatverf glitter

 

Op zooek naar een cadeau voor een kleine creatieveling? 1 van onze bestellers is de DJECO 3D kleurplaten Peggy Nile. Een set van 4 verschillende kleurplaten die je omtovert tot prachtige 3D prenten.

                        

 

                                                                       DJECO 3D kleurplaten Peggy Nile

 

Met korte broek de zandbak in en zonder jas op de fiets, wat fijn dat het weer echt voorjaar is! Lekker de lente in de bol. Lammetjes, mooie bloemen... We krijgen Lentekriebbels!

        Terug op voorraad, de prachtige  Heico lamp konijn. Helemaal in lentesferen en mooi voor op de kinderkamer.

                                                                           Heico lamp konijn

 

Ook de prachtige nachtlampjes voor de kinderkamer van Lapin & Me passen bij het voorjaar. Prachtige hertjes die werken op 3xLR44 batterijtjes. 

Lapin & me nachtlampje fawn rose pink Lapin & me nachtlampje fawn unicorn  Lapin & Me nachtlampje fawn velvet

 Trots zijn wij op onze nieuwste samenwerking met Suzy Ultman. Zij ontwierp voor Petit Monkey 2 zachte posters op een linnen look achtergrond. Mooi voor de babykamer. Slow poke is de schatiige schildpad en Zeppe het lieve eendje. 

 

                                   Petit monkey poster Zeppe   Petit Monkey poster slow poke

 

 Bij ons grote aanbod melamine ontbrak er nog 1 ding: besteksets. De eerste besteksets van Petit Monkey passen perfect bij de melamine serie die Cristina van Haciendo el Indio voor Petit Monkey ontworpen heeft. De setjes bestaan uit een RVS vork, lepel en mes van 13,5 cm met een ABS handvat met vrolijke patroontjes. Eern origineel kraamcadeau, zeker in combinatie met de bijpassende melamine serie.

               Petit Monkey bestekset bear drops  petit monkey bestekset mint Petit Monkey bestekset rabbit drops

Bij besteding vanaf 35 euro ontvang je van ons Easter Bunny ears van Meri Meri, zodat er een leuke paashaas aan het paasontbijt zit. Zolang de voorraad strekt!

 

                                                                   weggeefactie MeriMeri