De nieuwste vloerkleden voor de kinderkamer

De nieuwste vloerkleden voor de kinderkamer
Het wordt kouder in huis en hoe fijn is het dat je op een heerlijk vloerkleed stapt wanneer je uit bed gaat, spelen wordt ook prettiger wanneer je lekker warm blijft. Er zijn super leuke vloerkleden voor de kinderkamer toegevoegd oa van het merk Tapis Petit een nieuw merk en mooie kleden van OYOY mini.

Tapis Petit maakt vloerkleden volgens de laatste trends voor de baby-en kinderkamer, toffe eigentijdse vloerkleden waarmee je echt sfeer en kleur brengt en voor een goede prijs. Na jarenlang inkoopervaring bij groter retailers besloot Annemiek al haar kennis te bundelen en start ze met Tapis Petit.

Tapis Petit, vloerkleden van Nederlandse bodem

Dit nieuwe merk brengt baby-en kinderkamer accessoires zoals vloerkleden, maar ook kussens en wellicht in de toekomst nog andere mooie accessoires voor de kinderkamer. Tapis Petit gebruikt met voorkeur natuurlijke materialen zoals katoen, jute en wol. De vloerkleden van Tapis Petit worden gemaakt bij zorgvuldig gekozen en gecertificeerde fabrikanten met oog voor mens en milieu.

                           Nieuwevloerkledenkinderkamer

"De katoenen vloerkleden van Tapis Petit zijn heerlijk flully
en zacht en mogen in de wasmachine wel zo handig!"

Een van onze favorieten is het vloerkleed regenboog deze is super zacht en fluffy heerlijk om op te spelen en heerlijk voor je blote voeten. Weet je wat fijn is dit vloerkleed mag ook in de wasmachine op een hand wasprogramma en plat laten drogen. Wel zo fijn voor ons mama's. Dit getufte vloerkleed is gemaakt van 100% katoen. Wij zijn over the rainbow, de prachtige roze tinten in combinatie met de okergeel maken dit regenboog vloerkleed een echte musthave voor de kinderkamer.

De originele en eigentijdse vloerkleden van OYOY

OYOY was het eerste merk voor vloerkleden voor de kinderkamer, zij werden super bekend door het adventure vloerkleed, je kent hem wel, het offwhite kleed met de zwarte wegen waarop je met je auto's spelen. Dit vloerkleed werd natuurlijk nagemaakt door allerlei merken maar no one beats the original. Nog steeds verkopen we het adventure kleed, OYOY heeft hiermee duidelijk een trend gezet.

Vorig jaar kwamen ze weer met een besteller  het ronde vloerkleed lion met een prachtige leeuwenkop in een okergele kleur, helemaal spot on zoals je dat kan verwachten van Deens design. Dit vloerkleed is heel instagrammable dus bij elke influencer met een voorkeur voor Deens design zie je dit vloerkleed op de kinderkamer. Dit voorjaar voegde OYOY het koala en leopard vloerkleed toe maar de leeuw blijft ver boven aan jullie favorieten lijstje staan.

Nieuw dit najaar is het rainbow vloerkleed net als de leeuw gemaakt van wol met katoen, super dik en warm en wij vinden de vorm fanatisch en wat ons betreft een nieuwe potentiële bestseller en musthave voor de kinderkamer.

Vloerkleed rainbow OYOY kinderkamer

    Tapis petit vloerkleed rainbow         Tapis Petit vloerkleed Fez

Andere verhalen