Plan Toys babyspeelgoed

Plan Toys babyspeelgoed
Nieuw is het houten babyspeelgoed van Plan Toys in pastel kleurtjes is een nieuwe lijn bij Plan Toys pretend en play speelgoed.
Dat kinderen van role-playing houden is natuurlijk welbekend. Een houten keukentje, houten poppenwagen of mooie houten gereedschapskist zorgt ervoor dat ze hun ouders uren naspelen. Als ouder krijg je vaak een spiegel voorgehouden! Plan toys pastel speelgoed past heel goed in dit rollenspel.

Kleine tuttebellen zijn helemaal in hun nopjes met de Plan Toys make up set in pastel. En het grote voordeel aan dit mooie houten speelgoed, je eigen lippenstift gaat veel langer mee. Houten lippenstift, oogschaduw en rouge, een mooie eerste make-up set....

                                                                PLan Toys make up set

Plan Toys biedt ook veel sets die leuk zijn om mee te spelen in een houten keukentje. De Plan Toys verjaardagstaart en Plan Toys ice cream set zijn allebei super origineel en echte bestsellers. Laat het voorjaar maar komen, de houten ijsjes zien er heerlijk uit in hun pastel kleuren. Je eigen lievelingsbollen scheppen, dat zorgt voor uren speelplezier.

                                         Plan Toys ice cream set

 Plan Toys verjaardagstaart

Plan Toys maakt geweldig leuke houten auto's, vaak met een diertje erin. De pastel racers zijn bij ons favoriet, mooi kleurgebruik en vrolijke diertjes om mee te racen. Eigenlijk te mooi om te kiezen maar gelukkig racen de Plan Toys chicken racer pastel en de rabbit racer pastel het liefst tegen elkaar. 

 

                                    Plan Toys rabbit racer pastel

  Plan Toys chicken racer pastel

Voor de allerkleinsten heeft Plan Toys ook een lief autootje in pastel, een super lief en origineel kraamcadeau.                                                               

Plan Toys baby auto pastel

Deze mixt en matcht ook leuk met de andere pastelkleurige kraamcadeau's. 1 cadeautje van Plan Toys is al een feest, laat staan een hele verzameling. Wij stellen met plezier ene kraampakket om cadeau te geven voor je samen. 

De sensory blocks kun je natuurlijk stapelen maar het leukst aan deze blokken is het ontdekken van de verschillende functies. Rammel, kijk en voel, De stapeltoren is dankzij zijn pastelkleuren ook mooi op een boekenplank in de babykamer.                               

                            Plan Toys sensory blocks pastel   Plan Toys stapeltoren pastel

 

Andere verhalen