Spaarpotten voor kinderen

Spaarpotten voor kinderen
Er is maar één echte leuke spaarpot voor kinderen en dat is de spaarpot van KG Design. In onze keuken staan er verschillende robot spaarpotten op een rij, elk kind heeft zijn eigen kleur. De een wat voller dan de andere want niet ieder kind kan even goed sparen. 
Met deze spaarpotten is sparen echt veel leuker geworden en met een beetje hulp van jou vult de spaarpot zich door de tijd !

De siliconen kinder spaarpot van KG Design is echt de musthave spaarpot, in een handomdraai verwijder je het hoofd en plaats je hem ook makkelijk weer terug. KG Design weet waar wij (en jullie!) van houden: de robot spaarpot is al jarenlang een bestseller!

Bij KG Design noemen ze de uil Mr Ugly. Wij vinden hem juist hartstikke mooi en helemaal niet ugly. Wij verkopen de uil in verschillende kleuren.
Mr. Robert is de naam die KG Design aan de robot spaarpot heeft gegeven. En sparen wordt wel heel makkelijk met deze nieuwe liefde. Hij is namelijk te gaaf om in de kast te zetten maar verdient een plaatsje lekker in het zicht. Ook de robot spaarpot is te vinden in de categorie kinder kameraccessoires. Wat ons extra blij maakt is dat de spaarpot ook heel leuk is voor jongens!

Andere verhalen