Facebook title

Zakelijk bestellen bij Psikhouvanjou.nl

Zakelijk bestellen

 

Wil je een aankoop doen voor jullie kinderdagverblijf, school of gemeente of ga je samen met collega's een cadeau bestellen voor je collega die bevallen is dan ben je hier op de juiste plek. Voor bedrijven en instanties hebben we een aangepast werkwijze zodat jullie makkelijk en eenvoudig kunnen bestellen en jullie financiële afdeling een factuur ontvangt voor de betaling.


Uiteraard voorzien wij jullie graag van advies met betrekking tot de juiste cadeau keuze.

Veel kinderdagverblijven mailen ons in Oktober, ivm Sinterklaas, een lijstje met kindernamen + leeftijd + geslacht en op basis van de besteding en wij sturen dan een voorstel voor de leukste cadeau's.
Ook verzorgen wij verjaardagcadeautjes voor bedrijven en worden erg heel veel kraamcadeau's en zelfs hele kraampakketten naar ouders gestuurd.

Wil jij ook zakelijk bestellen? Maak dan een zakelijk account aan via deze link 

 

Je account wordt eerst door ons gecheckt, we checken het BTW nummer en daarna activeren we je account en kun je bestellen.
Wil je zakelijk bestellen vanuit het buitenland? Ook dat is mogelijk volg dan dezelfde stappen, maak een zakelijk account aan wacht op de activering van je account.

Voor alle zakelijke bestellingen geldt een proforma basis, zodra de betaling ontvangen is versturen wij jullie bestelling.

Mochten er vragen zijn neem dan gerust contact met ons op
info@psikhouvanjou.nl 
0572-700203

 

 

 

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1674 beoordelingen.