Babyspeelgoed rammelaar

Een baby rammelaar is het eerste speelgoed waar je baby mee kan spelen, we hebben ze in allerlei soorten: rammelaar van hout, knuffel rammelaars en gemaakt van stof. Een rammelaar met een geluidje, belletje of een knisper, er is genoeg keuze voor elke smaak.

Rammelaars zijn leuk om te geven aan een pasgeboren baby want dit is echt het eerste speelgoed waarmee een baby zal gaan spelen dus heel geschikt als kraamcadeau.

Baby rammelaar van hout

Kies voor een mooie rammelaar van hout, en hij kan generaties in de familie blijven DJECO en Plan Toys hebben verschillende in het assortiment. Rammelaars van hout zijn mooi en tijdloos. 

Baby rammelaar 0 maanden+

Er zijn ook rammelaars in combinatie met een knuffleltje of een bijtring zo heb je dus twee babyspeeltjes in een. Done by Deer heeft super zachte rammelaars in de vorm van een giraffe, Konges Slojd heeft allerlei gebreide diertjes ook super lief.

Rammelaar dieren

Jellycat heeft kleine knuffels die een bijtring vasthouden wanneer je met de rammelaar schudt hoor je een subtiel belletje rinkelen. De ring zorgt ervoor dat je kleintje de rammelaar makkelijk vasthoudt en helpt bij het doorkomen van de eerste tandjes. Ze zijn allemaal geschikt voor baby's vanaf 0 jaar.

 

De zachte rammelaars van Jellycat zijn meteen geschikt vanaf de geboorte het formaat en de vorm van de rammelaar zorgt ervoor je baby de rammelaar makkelijk vast kan grijpen. De rammelaar zit verpakt in een cadeaudoosje, zijn lijfje zit in het doosje en zijn hoofdje steekt eruit. Heel geschikt als klein kraamcadeau.