Verzending

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Heb je betaald met IDEAL, creditcard, paypal of achteraf op rekening met Klarna en 15:00 besteld dan verzenden wij je bestelling dezelfde werkdag.

Verzendkosten

€4.95 Paketten Nederland
€5.95 Pakketten naar Duitsland en Belgie
For European and international shipments please check the shipping costs.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra wij je bestelling verzonden hebben ontvang je van ons een verzendbericht vanaf dan geldt de volgende verzendduur:

1 werkdag - pakketten binnen Nederland, België en Duitsland 
2 werkdagen voor bezorging op een Belgisch afhaalpunt.

Uiteraard is het bovenstaande een indicatie van PostNL en kunnen wij je op basis van deze gegevens geen garantie verlenen t.a.v. de bezorging.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dat kan zeker, kies dan in stap 2 van de checkout bij de bezorg methode voor Ophalen, je kan dan binnen 1 uur op werkdagen jouw bestelling afhalen binnen onze openingstijden van 08:30 tot 16:00.
Bij het afhaalbestelling worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Bezorging door postNL op huisadres 

Jouw bestelling wordt 1 x thuis aangeboden, daarna gaat jouw bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor om af te halen. Jouw bestelling blijft een week op het afhaalpunt liggen wanneer deze niet afgehaald gaat de bestelling retour naar ons. 

Afhalen op een postNL afhaallocatie

Via de track en trace kun jouw de bestelling volgen wanneer jouw bestelling op de afhaallocatie bezorgd is kun je deze afhalen. Jouw bestelling blijft een week op het afhaalpunt liggen wanneer deze niet afgehaald gaat de bestelling retour naar ons. 

Afhalen bij pakket- en briefautomaat

Via de track en trace kun jouw de bestelling volgen. Zodra jouw pakket in de automaat ligt ontvang je via sms en e-mail een unieke code. Hiermee kan je binnen 72 uur het beveiligde kluisje openen waarin het pakket ligt. Wanneer je jouw bestelling niet binnen 72 afhaalt gaat deze retour naar ons.

Wat gebeurt er wanneer een bestelling niet wordt afgehaald?

Wanneer je bestelling niet afgehaald wordt stuurt PostNL deze zending retour naar ons, daarvoor brengt PostNL ons pakketkosten in rekening. Wanneer je bestelling om deze reden retour komt naar ons maken wij een credit voor de bestelling op en brengen €5.95 aan retourkosten in rekening.
  
Ben je doordeweeks niet thuis dan verzoeken wij te kiezen voor een afhaalpunt of bezorgen op een andere afleveradres.