DJECO knutselsets voor elke leeftijd

Ga samen creatief aan de slag met de knutselsets van DJECO, elke set bevat alles wat je nodig hebt voor een leuk knutselwerkje. Daarom zijn de knutselsets van DJECO ook zo leuk om cadeau te geven en te krijgen.

DJECO maakt creatief speelgoed als geen ander, Arts & Crafts is een prachtige collectie met knutselspullen voor kinderen. Wij zien kinderen graag creatief bezig juist in deze tijd nu het zo gemakkelijk om achter een scherm te kruipen. Investeer in mooie knutselspullen voor kinderen en je zult zien hoe kinderen zich gaan ontwikkelen en ze mogen natuurlijk wel you tube gebruiken om zich te laten inspireren.

Met de Arts & Crafts knutselpakketten kun je meteen aan de slag en is er voor kleine en grotere kinderen.Perfecte knutseldozen voor een regenachtige dag voor mee op vakantie of op reis.

DJECO knutselen 1-2 jaar

Een speciale lijn knutsel speelgoed voor de allerkleinsten vanaf 1.5 jaar, complete knutselpakketten waarmee je kindje meteen aan de slag kan gaan. Met de DJECO vingerverfset knijp en verspreid maken ze kennis schilderen, mengen en verf. Het leuke is dat deze knutselset opnieuw gebruik kan worden wel zo duurzaam.

     

Of maak je eerste collage met voorgesneden kartonnen stukken die makkelijk af te scheuren zijn door kleine handjes. De lijm is geschikt voor peuters vanaf 1.5 jaar. Met dit knutselpakket ontwikkelt je kindje behendigheid én vormen.

    

Kleuren begint met wasco's en vingerverf allemaal getest en dus veilig om in de mond te stoppen. De super soft klei zijn er in potjes in verschillende kleuren en er zijn ook klei starter sets met vormpjes en gereedschap. 

     

DJECO knutselen 3-4 jaar

De fijne motoriek begint zich te ontwikkelen en deze mag je stimuleren. Met hulp van een ouder iemand kan je kleuter met een tekensjabloon aan de slag om daarna de tekening mooi in te kleuren met stift of met waterverf.
Heeft jouw kindje al een goede motoriek dan is de pointillisme set een mooie uitdagende knutselset met de de kleine stokjes en verf maak je de mooiste schilderwerkjes.

      

DJECO mozaïek milflori met kleine foam stickertjes een creatieve bezigheid die veel kleuters leuk vinden. Mozaieken is een precisiewerkje waarbij je ook goed naar het formaat van de stickers moet kijken.

       

Nieuwschierig naar alle knutselspullen voor deze leeftijd? Er is nog veel meer creatief speelgoed kleuters.

DJECO knutselen 5-6 jaar 

Welkom in de knutselwereld van DJECO, er gaat een artistieke wereld open. De bekende DJECO knutseldozen met glitterzand, gekleurd zand of gekleurd folie zijn er in heel varianten en zijn geschikt vanaf 6 jaar.
De leuke muxxi zet met het grappige rode poppetje is voor de jongste kinderen van 4-8 jaar. Gekleurd zand werkt met stickerkaarten,nummers en gekleurd zand, de doos is de opvangbak en je werkt van donker naar licht.  

        

Ook voor deze leeftijd zijn er mozaiek pakketen, de schilderijtjes maak je compleet met vierkante foamstickers in combinatie met strass steentjes. Op de kaart staat de juiste kleurnummers. 

     

Bekijk hier het complete assortiment creatief speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar.

DJECO knutselen 8-12 jaar

Ga maar er maar eens goed voor zitten want voor deze leeftijd is er een groot en divers aanbod zoals gekleurd zand, glitter zand, gekleurd folie.
En ook verven op nummers, kleuren met patronen en op nummer met een 3D bril erbij.

DJECO artistics ziin kleine betaalbare knutselsets in prachtige dozen in verschillende thema's zoals aqua met waterkralen, diams met diamanten en beads met hele kleine kraaltjes. Kinderen leren met deze artistics verschillende technieken.

           

Andere verhalen