Kraamcadeau tips top 5

De leukste kraamcadeau tips voor een origineel kraamcadeau. In ons vorige blog gaven we je al tips voor een origineel kraamcadeau en dit blog geven we simpel weg invulling met kraamcadeau tips, we delen graag onze top 5 van kraamcadeau's waarmee je altijd bij iedereen op kraamvisite kan komen.

Voor ons is het super makkelijk om de leukste kraamcadeau tips ,met jullie te delen. Omdat we al meer dan 10 jaar de leukste kraamcadeau's voor jullie, familie en vrienden inpakken.Kraamcadeau tip nummer 1 doet niet onder voor tip  5 ze staan echt in willekeurige volgorde en bij elke tip hebben we een verhaaltje.

Kraamcadeau tips top 5

Kraamcadeau tip 1 - Wee Gallery kijkkaarten

Al zolang PSikhouvanjou bestaat verkopen we deze prachtige Wee Gallery kijkkaarten als kraamcadeau en dat is dus al sinds 2008! De stevige art cards van Wee Gallery met afgeronde hoeken stimuleren je baby om te kijken. Studies hebben aangetoond dat pasgeborenen vanaf 22-30 cm afstand sterk contrasterende afbeeldingen kunnen zien.
De dieren op de kaarten zijn in zwart wit gedrukt, de voorkant van de kaart is wit/ zwart en de achterkant zwart/wit. Gedrukt met soya inkt op gerecycled karton. Heel geschikt als kraamcadeau (te versturen per post). 

Wee Gallery kijkkaarten is al jarenlang één van het meest gegeven originele kraamcadeau en we hebben de gegevens er eens op na geslagen en met 1 stuk verschil staan de jungle kijkkaarten en de zwart wit kijkkaarten samen op plek nummer 1

            Kraamcadeau tip 1 Wee Gallery kijkkaarten

          Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle aKraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten jungle b

          Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit a Kraamcadeautip 2 Wee gallery kijkkaarten zwart wit b

De onderstaande afbeelding laat goed zien hoe lang je kleine kan spelen met de kijkkaarten, van 0-3 maanden kunnen baby's de contrasten goed zien tussen zwart en wit. Na 9 maanden beginnen ze de dieren te herkennen en ze kunnen wel tot 2 jaar met veel plezier spelen met deze kijkkaarten van Wee Gallery.

               Wee Gallery kijkkaarten kraamcadeau tip 1 verschillende fases

Kraamcadeau tip 2 - Badboekje van Wee Gallery

Het zal geen toeval zijn dat tip 2 ook van Wee Gallery is, een super leuk magic badboekje van Wee Gallery. De prachtige illustraties in het badboekje krijgen kleur zodra het boekje nat wordt. Een origineel kraamcadeau waar ieder kind blij van wordt (en ook gewaardeerd door broertjes en zusjes).

Wanneer het badboekje in contact met water komt verschijnen de mooiste illustraties.Een zacht en lichtgewicht boekje voor gegarandeerd uren van badpret. Perfect als uniek kraamcadeau of eerste verjaardag.

                                                  Kraamcadeautip 3 wee gallery badboek

Kraamcadeautip 3 - 100% Natuur rubber bad- en bijtspeeltje

Zoek je een eco en duurzaam kraamcadeau dat is deze tip echt iets voor jou. Alle bijspeeltjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex rubber van Hevea bomen. De bijtspeeltjes zijn absoluut veilig om op te kauwen. 100% Afbreekbaar en CE gecertificeerd. BPA, PVC, Phthalate en nitrosamine vrij. 

Selecteer bij de categorie kraamcadeau het filter eco-koop bewust en je shopt alle kraamcadeau's die eco en duurzaam zijn, en dat zijn er veel, wel zo handig dus.
Er zijn bijtspeeltjes waarin een belletje zit voor extra speelplezier van oa Petit Monkey, net als de super trendy bijtringen van Konges Slojd, deze grappige eigenzinnige beestjes doen het fantastisch als kraamcadeau.

De bad- en bijtspeeltjes hebben geen gat waardoor schimmel zou kunnen ontstaan.

Kraamcadeau speelgoed

Kraamcadeau tip 4 speelgoed van Plan Toys 

Nog een eco kraamcadeau tip omdat wij duidelijk een verandering zien bij de jonge ouders. Al vanaf de geboorte kiezen zijn voor producten die goed zijn voor hun baby en voor deze aarde. De keuze van het materiaal maakt het grote verschil. 

Plan Toys baby speelgoed voldoet 100% aan deze behoefte, het speelgoed wordt gemaakt gemaakt van latex hout wat gebruikt voor de productie van hevea latex. Deze latex bomen komen uit een latex plantage waar deze bomen afgeschreven zijn omdat een latex boom niet tot het einde latex kan produceren.
Er wordt dus een afgeschreven "boom" gebruikt, ze proberen zoveel mogelijk delen van de boom te gebruiken en het rest materiaal wordt verbrand en deze energie wordt weer gebruikt voor de productie van het Plan Toys speelgoed.
Plan Toys is het enige duurzame baby speelgoed en ze maken ook nog eens fantastisch mooi speelgoed. Het badbootje waarmee Plan Toys in Nederland doorbrak mak niet ontbreken on onze top 5. Doordat het bootje van latex hout gemaakt is mag het dus ook echt in bad!


                    

Kraamcadeautip 5 BiBs spenen 100% natuurlijk rubber

Helemaal van nu de BiBs fopspeen in alle kleuren! Ben je op zoek naar een hip en betaalbaar kraamcadeau dat zeker in de smaak valt, geef dan een BiBs fopspeen cadeau. Deze speen is echt dé hit van 2019!

Kraamcadeautip 5 Bibs speen ECO natuurlijk

De BiBs fopspenen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Een schot in de roos wanneer je op zoek bent naar een eco- kies- bewust kraamcadeau. De 100% natuurlijke fopspeen is een liefdevol cadeautje met zorg voor je kleintje uitgezocht. Match je speen met de outfit van je mooiste kleintje.