Hoe kies je de juiste poster voor een kinderkamer?

Een poster voor de kinderkamer 50 x 70 cm, geen idee hoeveel posters we al verkocht hebben maar het zijn er echt duizenden! Een mooie poster 50 x 70 cm voor de kinderkamer blijkt helemaal niet zo gemakkelijk te zijn, het gaat om kleur, de juiste afbeelding en natuurlijk het juiste handschrift en de achtergrond kleur van de poster.Het grootste assortiment is onze dieren posters, we hebben ook mooi illustratieve posters en alfabet ABC posters.
 

Poster kinderkamer 50 x 70 cm DIEREN

Dierenposter 50 x 70 cm voor de kinderkamer

Een dieren poster 50 x 70 cm voor kinderkamer verdelen we graag in leeftijd. Voor de kleinere kinderen hebben we posters met meerdere dieren in de jungle, een anteater & sloth (poster links op de onderstaande kinderkamer), poster tiger wild animals, artic animals en de bestseller poster tiger (poster rechts op de onderstaande kinderkamer), allemaal geïllustreerd door Rebecca Jones. 

De poster met zwart wit dieren met de grijze of mint achtergrond (zoals de foto hierboven) is ook een hele favoriete poster deze kan zowel voor jongens als meisjes én ook geschikt voor de babykamer.

Poster kinderkamer 50 x 70 cm jungle dieren

De wonderlijke dierenwereld van Dieter Braun, dieren posters 

De dieren posters van 50 x 70 cm van Dieter Braun zijn voor alle kinderen die van super stoer houden, een gevaarlijk wolf of leeuw, een statige cheeta, een imponerende kerk uil of de poster met een verzameling van de Africian Wildlife, super geschikt voor de kinderkamer.

De posters van Dieter Braun herken je aan het geweldige kleurgebruik en de grafische illustraties, misschien heb je wel eens een van geweldige dieren boeken bekeken?                                  

Poster kinderkamer 50 x 70 cm dieren Dieter Braun

Illustratieve poster 50 x 70 voor de kinderkamer

De prachtige postes van Helen Dardik zoals Wild Dream, Pretty Little Rider, Sweet thing en Scandinavian Zoo maar ook de posters van Fiep Westendorp zoals Poster boom en Blauw huis zijn super leuk voor een meiden kamer. En natuurlijk de posters 50 x 70 cm van Dick Bruna deze mogen niet ontbreken op een babykamer.


Poster kinderkamer 50 x 70 cm Fiep Westendorp

De poster met de lieve dieren is voor de allerkleinsten echt super leuk! Alle posters zijn alleen in de opgegeven formaat verkrijgbaar we kunnen ze dus helaas niet voor je op een ander formaat dan 50 x 70 cm leveren.

Zoek je een kleinere poster voor de kinderkamer?
Kijk dan bij Posters formaat 30 x 40 cm.

Poster kinderkamer 50 x 70 cm Dick Bruna Nijntje

Andere verhalen