Facebook title

Kraamcadeau

Kraamcadeau

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-64 of 840

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-64 of 840

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kraamcadeau

Een origineel kraamcadeau is een cadeau waarmee je ouders echt kan verrassen. Een kraamcadeau bestel je online en kies uit 500 artikelen van unieke baby merken in verschillende prijsklassen. Elke kraamcadeau wordt gratis feestelijk en stijlvol verpakt: per artikel kun je de cadeauoptie aanvinken: kraamcadeautje meisje, kraamcadeautje jongens of neutraal. 
Je kunt ook kiezen voor "kies bewust" eco kraamcadeau voor ouders die graag een duurzaam kraamcadeau wensen

WAT GEEF JE ALS KRAAMCADEAU?
Wanneer je een kraamcadeau geeft, wil je dat het cadeau gebruikt wordt en dat de ouders en kinderen er echt iets aan hebben.
Je wilt graag een kraamcadeau geven dat past bij de ouders en gezin maar ook bij jou want alleen dan kunnen ze zich later herinneren van wie ze het kraamcadeau gekregen hebben. Dan ben je geslaagd in het geven van een persoonlijk kraamcadeau.

Voor het geven van een kraamcadeau geldt dus geen gouden regel en het heeft ook niets te maken met het bedrag wat je wilt besteden want vaak zijn kleine kraamcadeautjes net zo leuk!  Wanneer klanten ons bellen voor advies stellen we altijd de onderstaande vragen, deze zullen jou ook vast helpen bij het vinden van jouw kraamcadeau voor de pasgeboren baby.           

WELK BEDRAG KUN JE BESTEDEN AAN JE KRAAMCADEAU?
Afhankelijk van je relatie met de ouders en het gezin bepaal je zelf welk bedrag je aan het kraamcadeau wilt besteden. Misschien weet jij nog wat je zelf destijds als kraamcadeau hebt ontvangen,   

WANNEER WIL JE DAT HET KRAAMCADEAU GEBRUIKT WORDT?
Wil je een kraamcadeau geven wat meteen gebruikt kan worden of geef je liever een cadeau voor de baby? Pasgeboren baby’s slapen veel en spelen nog niet wanneer je een cadeautje wilt geven voor direct gebruik denk dan aan babyverzorgingsproducten, zoals heerlijke badschuim of babyshampoo en hydrofiele doeken om de baby te verzorgen. Of een BIBS fopsenen deze kun je op kleur kiezen, dat zullen de ouders super leuk vinden en als laatste is een slab is ook altijd een welkom kraamcadeau want hiervan heb je er nooit genoeg.

VOOR WIE IS HET KRAAMCADEAU?
Je geeft dus een kraamcadeau voor de ouders, dat is vaak ons advies wanneer niet gaat om een eerste baby in het gezin want vaak is er vanuit de eerste kraamtijd al van alles aanwezig.

Wanneer het een kraamcadeau is voor een tweede of derde kindje adviseren we graag houten babyspeelgoed van 1 jaar, zoals een trekfiguur, badspeelgoed van Plan Toys, een stapeltoren of houten blokken. De andere kinderen uit het gezin kunnen vaak al meteen spelen met dit cadeau en dat is wel zo leuk!

IS HET EEN KRAAMCADEAU VOOR EEN JONGEN, MEISJE OF NEUTRAAL?
Onze voorkeur is om een zo neutraal mogelijk kraamcadeau te geven want dan kan het cadeau makkelijk weer gebruikt worden bij een volgende kindje. Maar wij snappen ook dat er heel duidelijk gekozen wordt voor een kraamcadeautje jongen of meisje. 

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1676 beoordelingen.