Algemene voorwaarden

Klik {{widget type="cms/widget_page_link" anchor_text="hier" template="cms/widget/link/link_block.phtml" page_id="21"}}voor onze uitgebreide algemene voorwaarden.

Retourzending

Voor informatie over retourzendingen en bezorgen klik {{widget type="cms/widget_page_link" anchor_text="hier" template="cms/widget/link/link_block.phtml" page_id="22"}}.

Klachten/ Beschadigingen

Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Heeft u een klacht over onze artikelen, kwaliteit, service of iets anders dan horen wij dat graag zodat wij de klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Wij zijn telefonisch bereikbaar maar liever ontvangen wij een mail klik {{widget type="cms/widget_page_link" anchor_text="hier" template="cms/widget/link/link_block.phtml" page_id="7"}} met een duidelijk omschrijving van de klacht en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. 
Wij reageren zo spoedig mogelijk en maximaal binnen één week.

Beschadigingen aan de producten dienen, binnen 5 dagen na ontvangst, te worden gemeld per mail info@psikhouvanjou.nl o.v.v. bestelnummer + duidelijke foto van de beschadiging. Beschadigingen welke niet binnen deze termijn worden gemeld kunnen niet worden behandeld en zijn derhalve voor eigen risico.

Contact

Voor vragen, opmerkingen klik {{widget type="cms/widget_page_link" anchor_text="hier" template="cms/widget/link/link_block.phtml" page_id="7"}}.

Copyright

Niets van deze site mag worden gekopieerd, verdubbeld, verspreid, veranderd, overgenomen of op welke manier dan ook, zonder eerst toestemming te vragen bij de eigenaar van deze website.

Privacy Policy

PSikhouvanjou respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Jouw gegevens worden alleen gebruikt ter afhandeling van je bestelling in de shop, na gebruik worden deze gegevens vernietigd.
Het verzenden van deze gegevens via Internet gebeurd met behulp van encryptietechnologie, zodat de gegevens die over het internet worden verzonden niet leesbaar zijn voor derden, dit heet ook wel een beveilige SSL-verbinding ook herkenbaar als https.

Wij houden ons aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens. Je persoonlijke gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden.
Wij vinden het bovendien belangrijk om je op de hoogte te stellen van de verwerking van je gegevens. Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid om je eigen gegevens in te zien, te laten wijzigen of te verwijderen.

Wijzigingen
Laatst bijgewerkt: jan 2013