De leukste duurzame kinderrugzakken

Een goede kinderrugzak voor mee naar school of het kinderdagverblijf is onmisbaar. Deze moet stevig zijn, een handig formaatje en er natuurlijk leuk en origineel uitzien. Als ze dan ook nog eens milieuvriendelijk geproduceerd zijn is het helemaal geweldig toch?

We hebben in de shop een superleuk assortiment ecologische rugzakken, dat gaat van schattige dieren rugzakjes tot stoere stevige basisschoolrugzakken. Dit zijn een aantal van onze leuke merken!

Met Sticky Lemon rugzakken beken je kleur

Sticky Lemon is een vrolijk en simplistisch merk met stevige rugzakken voor kinderen én volwassenen! De eco rugzakken hebben lekkere eigenwijze kleurencombinaties en zijn voor kinderen met een eigen smaak. Wij zijn in ieder geval helemaal verliefd op dit merk, zeker omdat ze ook oog hebben voor onze planeet. De rugzakken zijn namelijk gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

 

Leuke printjes met Petit Monkey

De rugzakken van Petit Monkey zijn naast stevig ook heel erg vrolijk. Mooie prints in lieve kleuren! Van schattig tot stoer en voor zowel op het kinderdagverblijf als naar de basisschool geschrikt. Ook leuk met mooie bijpassende etuis.

Ook de rugzakken van Petit Monkey zijn ecologisch en dus duurzaam geproduceerd. De kinderrugzakken zijn gemaakt van rPet. Plastic flessen worden gerecycled, versnipperd en tot garen gesponnen om de stof te weven. Een melkachtige coating werd toegevoegd voor extra stevigheid.

Schattige dierenrugzakken van Trixie

Is jou kindje gek op dieren? Dan zijn de Trixie rugzakken en etuis helemaal leuk! Iedere rugzak is een schattig diertje, dus wat je favoriete dier ook is, hij zit er vast tussen! Naast dieren rugzakken in twee formaten en etuis hebben ze ook nog hele leuke trolleys voor kinderen. De rugzakjes zijn gemaakt van een mooi dikke ecologisch katoen. 

Minimalistische rugzakken LIEWOOD 

De rugzakken van LIEWOOD verkopen we nog niet zo lang en sommigen moeten zelfs nog binnen komen, maar ik kan jullie deze niet onthouden. Net als alle andere mooie artikelen van LIEWOOD hebben ook de kinderrugzakken hele mooie stijlvolle designs, lieve simpele diertjes en prachtige dusty kleuren! Bovendien zijn ook de tassen van LIEWOOD gemaakt van gerecyclede plastic flessen, wat wil je nog meer? De kleine rugzakken met katjes en panda’s kun je al vinden in de shop, de grotere rugzakken zijn net nieuw komen binnenkort!

Andere verhalen