Mooi kraamcadeau online

Mooi kraamcadeau online

Om het online bestellen van kraamcadeau's nog makkelijker te maken hebben wij de categorie kraamcadeau's in vier categorien verdeeld. Heb je geen idee wat voor kraamcadeau je wilt geven, dan helpen wij je graag! Pak je graag uit met een mooi dan hebben wij genoeg tips om de baby en de verse ouders heel erg blij te maken! 

                                                                    Done by Deer knuffeldoek giraffe mosterd

In de categorie kraamcadeau speelgoed hebben we cadeau's staan waar een baby al vanaf hele jonge leeftijd mee kan spelen. Wij zijn altijd op zoek naar mooie merken die je niet overal vindt, zo kom je op visite met een origineel cadeau. Wij verkopen al jarenlang de Wee Gallery kijkkaarten. Deze kaarten zijn zwart / wit en dat maakt ze al snel zichtbaar voor de baby.

De categorie servies bevat veel cadeautjes die echt van pas komen. Mooie borden, kommen en bekers. Kinderservies waarmee aan tafel gaan een feestje wordt. Nieuw in onze collectie is LIEWOOD, prachtig bamboe melamine. Ook hebben wij al heel veel servies van Petit Monkey als cadeau in mogen pakken en mogen versturen naar de verse baby.
En last but not least de categorie babykamer, de allermooiste kinderkamer accessoires. Geef een mooi nachtlampje cadeau.Wij weten zeker dat deze tips in de smaak zullen vallen!

Heb je nog steeds geen idee welk cadeau je wilt geven mail ons dan helpen je graag verder bij het vinden het juiste kraamcadeau of we maken een mooi kraamcadeau pakket voor je. We pakken de cadeau's stijlvol voor je in, het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het kraambezoek!

The baby guest book Nederlands

Andere verhalen